Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XVI dalis)

QUOTE(jolita.martyna @ 2009 07 18, 08:12)
na bet tuos apdovanojimus kaip supratau turi vistiek tikrai geri viesbuciai(Liutozauras minejo Delphin Delux Resorte,Cobre Kemer Resort)...marketingas marketingu,bet manau bet kas vistiek negautu g.gif

zinai, as tarkime dar tu brangiuju viesbuciu netikrinau (nes tarkime delphin ir kemer resort juk pagal kaina prie viduriuko priskirti galima), o tokiu irgi pilna. tai tada kaip rinktis tarkime geriausia is geriausiu, jei jie visi tuos apdovanojimus ir tais paciais metais turi. tiesiog praranda prasme jie ir tiek. niekas nesako, kad mineti viesbuciai prasti, tiesiog apdovanojimas nereiskia, kad jis geriausias tais metais, nes tokiu dar kruva viesbuciu turi. vat ta jolitamartyna as ir norejau pasakyti, kad kai matai apdovanojima "geriausias", tai tas apdovanojimas toli grazu nereiskia, kad jis geriausias. o, kad jis geras, tai jau kaina ipareigoja ji buti geresniu, grazesniu, nei tarkime ta pati Daima. O Rixos tinklo viesbuciai turi buti ir yra geresni ir prabangesni, didesni uz Kemer resort arba Delphina, nes juk ne uz ora sumoki.
Atsakyti
Labas smile.gif

Liepos 14 d. grįžau iš nuostabiausių savo atostogų rolleyes.gif buvom Kemere, Grand Viking viešbutyje. Viskas super, buvau viskuo patenkinta, tiesiog nuostabu thumbup.gif
Buvau be galo sužavėta Turkijos augmenija bei kalnais wub.gif wub.gif
Jau planuoju kitų metų atostogų kelionę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puella* @ 2009 07 18, 22:14)
Labas smile.gif

Liepos 14 d. grįžau iš nuostabiausių savo atostogų rolleyes.gif buvom Kemere, Grand Viking viešbutyje. Viskas super, buvau viskuo patenkinta, tiesiog nuostabu thumbup.gif
Buvau be galo sužavėta Turkijos augmenija bei kalnais wub.gif  wub.gif
Jau planuoju kitų metų atostogų kelionę lotuliukas.gif

Buvau prieš 2 metus tame viešbutyje. Viskas ten patiko, tik kaip 4* viešbučio teritorija netinkama, atitinka 3*, bet užtat liftą turi ir tai duodą teisę į papildomą * kiek žinau biggrin.gif Koks kontingentas turistų buvo? Kai aš buvau, tai buvom tik mes lietuvaitės dvi, 1 šeima rusų o visi kiti tai pasaulio tautų mixas biggrin.gif Norvegai, Danai, Švedai, Indai, Turkai kitų net nežinau, tik galiu spėt iš kalbos kažkas panašaus į Italus ar Ispanus. Labai super turkiška naktis buvo tame viešbutyje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2009 07 19, 10:47)
Buvau prieš 2 metus tame viešbutyje. Viskas ten patiko, tik kaip 4* viešbučio teritorija netinkama, atitinka 3*, bet užtat liftą turi ir tai duodą teisę į papildomą * kiek žinau  biggrin.gif Koks kontingentas turistų buvo? Kai aš buvau, tai buvom tik mes lietuvaitės dvi, 1 šeima rusų o visi kiti tai pasaulio tautų mixas  biggrin.gif  Norvegai, Danai, Švedai, Indai, Turkai kitų net nežinau, tik galiu spėt iš kalbos kažkas panašaus į Italus ar Ispanus. Labai super turkiška naktis buvo tame viešbutyje  thumbup.gif

Na, viešbučio teritorija gal ir mažoka kaip 4 žvaigždučių viešbučiui, bet kadangi tai pirmoji mano kelionė, daugiau niekur nesu buvusi, tai kažkaip nebuvo su kuo lyginti, todėl viskas man kaip ir tiko biggrin.gif
Kai tik nuvažiavom į viešbutį, tai su mumis kartu dar atvyko dvi lietuvių šeimos, tai beveik visą laiką ir leidom kartu mirksiukas.gif dar dvi porelės lietuvių ten sutikom, poto vėliau dar girdėjom lietuviškai šnekant, taigi, lietuvių kaip ir nemažai buvo smile.gif
Buvo ir rusų, norvegų, girdėjau kalbant vokiškai, angliškai (buvo ir juodaodžių porelė), gana daug turkų smile.gif žodžiu, daug tautybių atstovų ten sutikom smile.gif
Turkiška naktis ir mums patiko smile.gif pilvo šokėja maniškį iškvietė į sceną kartu pašokti lotuliukas.gif
Mums maistas labai patiko smile.gif tikrai skaniai gavom pavalgyti ax.gif dažniausiai desertams jau nebeatsirasdavo vietos blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puella*: 19 liepos 2009 - 14:11
QUOTE(Smilla @ 2009 07 17, 09:04)
1. Fixa, ar  viesbutyje leido lietuviska muzika??
2. Man dar kas nepatiko Golde, tai kad pilna lenku...
3. O ar su lietuvaiciais susidraugavote?

1. leido Mino biggrin.gif bet jie tikrai nesuprato, kad tai lietuvi6kai dainuoja, nes ta daina buvo priskirta prie meksikietiškų dainų lotuliukas.gif
o vienas lietuvis pasakojo, kad kažkuriam klube leido Ostapenko "Dvyratuką" doh.gif o barmenai turėjo net firminį šokį pagal šią dainą.

2. jooo, lenkai ten užvaldę padėtį doh.gif kai atvažiavom buvo jų gal 80 proc, vakarais duodavo jie ten garo, nuo ryto jau apsiblausę sėdėdavo biggrin.gif bet tokie draugiški, absoliučiai nepiktybiški thumbup.gif
bet paskui ta kompanija išvažiavo ir labai paįvairėjo publika - dauguma tapo čekai, tada danai ir turkai bigsmile.gif

3. tai pirmą vakarą išlydėjom Trupinėlį su vyru, paskui bevalgant vakarienę užkalbino viena lietuvių porelė, kuri paskui visą likusį laiką absoliučiai mus ignoravo, net nepasisveikindavo unsure.gif (matėsi, vyras norėdavo pabendrauti, bet žmona tempdavo jį sėdėt atskirai biggrin.gif )
dar atvažiavo mama su dukra (antrą kartą į Alaniją ir vėl 14 naktų rolleyes.gif ), tai su jom per vakarienę papliurpdavom, o dažniausiai tai su lietuviu, kuris kartu atvažiavo bendraudavom. vėliau su lenkų porele susipažinom. bet ir šiaip bendravimo netrūko, tik matosi, kad barmenai tai lenkam padlaižiauja biggrin.gif

QUOTE(Puella* @ 2009 07 18, 22:14)
Buvau be galo sužavėta Turkijos augmenija bei kalnais

kalnai super, bet augmenija ne visa biggrin.gif nors nufotkinau fikusus, kad parodyčiau anytai kokie pas ją užaugs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puella* @ 2009 07 19, 15:10)
Na, viešbučio teritorija gal ir mažoka kaip 4 žvaigždučių viešbučiui, bet kadangi tai pirmoji mano kelionė, daugiau niekur nesu buvusi, tai kažkaip nebuvo su kuo lyginti, todėl viskas man kaip ir tiko biggrin.gif

Na teritorijos tame viesbutyje apskritai nera lotuliukas.gif baseinas, gultai, baras ir staliukai, nepasivaiksciosi. Pat pats viesbutis, personalas, maitinimas, kambariai tikrai thumbup.gif Puikus kainos ir kokybes santykis 4u.gif
Atsakyti
Buvau pataikius ne į tą temą doh.gif
taigi pasikartosiu čia....
smile.gif

Trumpa ataskaita grįžus iš Kemero thumbup.gif
*7d. per mažai man doh.gif
** Gyvenom Golden Lotus, ramu, gražu, tvarkinga, maistas super super thumbup.gif at jūros kranto...tik vat šalia buvo Fame Residencem, tai man ten labiau norėjosi, nes ten buvo VEIKSMAS rolleyes.gif gyva muzika, DJ, įv. šokiai ir pan. ax.gif bet savo hotel ir nenusivylėm thumbup.gif
*** Keliavom su vietiniais, tai sutaupėm thumbup.gif
*** Neverta pirkti pirmoje agentūroje kelionių, nes kiek apėjom visur nuderėjom rolleyes.gif
į raftingą 14 $ (labai patiko, tik deja galvojau, kad extrymo bus daugiau cool.gif
Myra-Kekova ( thumbup.gif ypač plaukiojimas jachta, mokėjom 23 $ ) tik abi kelionės varginančios... po 2 val...
Žvejyba upėje doh.gif kažkoks nesusipratimas doh.gif mokėjo visi 23 $ mes 32 $ nes tipo viskas įskaičiuota, bet deja...visi gavom tą patį doh.gif upėtakių pilna, tačiau pagauti be šansų doh.gif jie ten tiek prišerti, kad ...
dirol.gif
tai vat trumpai tiek 4u.gif

---------
Turkija

QUOTE(Jofky @ 2009 07 17, 20:42)
Iš pernai metų Kemero Ginza lankstinuko:
Jahta 20 usd
Kekova 35 USD
Turkiška naktis 30 USD
Turkiška pirtis 15 USD
Pamukalė 1 diena 48 USD 2 dienos 70 USD
Raftinas 20 USD
Vandens atrakcionai 30 USD delfinai už atskirą mokestį
Kainos galėjo keistis ir jos žemėja priklausomai nuo kiek pirksi ir kaip derėsies  4u.gif

Mokėjom:
Kekova 23 USD
Raftingui 14 USD
Jachta mačiau 15 USD

Derėtis derėtis ir dar kartą derėtis 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puella* @ 2009 07 19, 15:10)
Kai tik nuvažiavom į viešbutį, tai su mumis kartu dar atvyko dvi lietuvių šeimos, tai beveik visą laiką ir leidom kartu mirksiukas.gif dar dvi porelės lietuvių ten sutikom, poto vėliau dar girdėjom lietuviškai šnekant, taigi, lietuvių kaip ir nemažai buvo smile.gif
Buvo ir rusų, norvegų, girdėjau kalbant vokiškai, angliškai (buvo ir juodaodžių porelė), gana daug turkų smile.gif žodžiu, daug tautybių atstovų ten sutikom smile.gif
Turkiška naktis ir mums patiko smile.gif pilvo šokėja maniškį iškvietė į sceną kartu pašokti  lotuliukas.gif
Mums maistas labai patiko smile.gif tikrai skaniai gavom pavalgyti ax.gif dažniausiai desertams jau nebeatsirasdavo vietos  blush2.gif

Ar davė ledų tortą su fejeverkais per Turkišką nakty, aš jį lyg šiol prisimenu koks skanus buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna* @ 2009 07 19, 22:12)
Mokėjom:
Kekova 23 USD
Raftingui 14 USD
Jachta mačiau 15 USD

Derėtis derėtis ir dar kartą derėtis  4u.gif  lotuliukas.gif

Mes už Kekovą mokėjom po 25 DOL
Už raftingą - po 11 DOL
Keturačiai - atrodo, po 15 DOL.

QUOTE(Jofky @ 2009 07 19, 22:54)
Ar davė ledų tortą su fejeverkais per Turkišką nakty, aš jį lyg šiol prisimenu koks skanus buvo  thumbup.gif

Aha, buvo tas tortas bigsmile.gif dydingai įvežtas su visa palyda ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2009 07 19, 23:14)
O kur daugiau nuotraukyciu? 4u.gif

Kad daugumoje aš vis pozuoju blush2.gif tai tokių vaizdų be pašalinių ne tiek ir daug biggrin.gif na, paieškosiu, gal ką ir rasiu ir įmesiu rytoj mirksiukas.gif

Aj, buvo vienas toks atsitikimas, iš pradžių visai nejuokinga buvo, bet po visko tiek juoko buvo lotuliukas.gif
Kai atvykę iš viešbučio išsikrovėm daiktus, tai pamačiau, kad kažkas iš mano kosmetikos buvo iškritę ir kelis rūbelius mano sutepė verysad.gif tai juos visus sudėjau į mašelį ir numečiau po vonios kambaryje esančia kriaukle, su mintim, kad vėliau išsiskalbsiu smile.gif bet, dėja....vakarop grįžus į savo kambarį pamačiau, kad to maišello su mano rūbais jau nebėra blink.gif blink.gif pasirodo, net nepastebėjau, kad šalia to maišelio buvo ir šiukšių dėžė, tai, matyt, kambarinė pagalvojo, kad padėjau išmėtimui tą maišelį doh.gif doh.gif lotuliukas.gif žodžiu, po ilgų ieškojimų atgavau savo rūbus, kurie jau beveik konteineryje buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif personalas labai manęs atsiprašė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna* @ 2009 07 19, 20:02)
Trumpa ataskaita grįžus iš Kemero  thumbup.gif
*7d. per mažai man  doh.gif
** Gyvenom Golden Lotus, ramu, gražu, tvarkinga, maistas super super  thumbup.gif at jūros kranto...tik vat šalia buvo Fame Residencem, tai man ten labiau norėjosi, nes ten buvo VEIKSMAS  rolleyes.gif gyva muzika, DJ, įv. šokiai ir pan.  ax.gif bet savo hotel ir nenusivylėm  thumbup.gif

Praeitais metais du mano draugai ten labai apisnuodiję buvo ir sakė, kad ne vienintelis toks atvejis tame viešbutyje, dar kelios šeimos jiems būnant baisiai apsirgo.. Tai aš šį viešbutį kaip ir išbraukus buvau iš sąrašų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 07 18, 09:48)
zinai, as tarkime dar tu brangiuju viesbuciu netikrinau (nes tarkime delphin ir kemer resort juk pagal kaina prie viduriuko priskirti galima), o tokiu irgi pilna. tai tada kaip rinktis tarkime geriausia is geriausiu, jei jie visi tuos apdovanojimus ir tais paciais metais turi. tiesiog praranda prasme jie ir tiek. niekas nesako, kad mineti viesbuciai prasti, tiesiog apdovanojimas nereiskia, kad jis geriausias tais metais, nes tokiu dar kruva viesbuciu turi.  vat ta jolitamartyna as ir norejau pasakyti, kad kai matai apdovanojima "geriausias", tai tas apdovanojimas toli grazu nereiskia, kad jis geriausias. o, kad jis geras, tai jau kaina ipareigoja ji buti geresniu, grazesniu, nei tarkime ta pati Daima. O Rixos tinklo viesbuciai turi buti ir yra geresni ir prabangesni, didesni uz Kemer resort arba Delphina, nes juk ne uz ora sumoki.

Kad Rixos tinklas yra geresni uz Delphino tinkla ir taip aisku,pagal kaina matosi.O apdovanojimai aplamai pajemus keliu viesbuciu ziurejau tai vieni pvz.viens is geriausiu 99 viesbuciu pasaulyje,kiti kad geriausiai agenturos klientu vertinami viesbuciai,tai matyt per metus kiekviena agentura iteikia gal 10 ar 20 geriausiai lankomiems viesbuciams diplomus kiekvienoj sali.
Atsakyti