Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio sudėjimo vyrai patinka?

QUOTE(kristinita @ 2010 08 21, 22:31)
o jus tiesiog pavydite biggrin.gif bet as nepykstu, nes tikrai yra ko blush2.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:
ne, jis absoliuciai sveikas ir grazus vaikas 4u.gif tokiu ir tau linkiu biggrin.gif

oi gražus tavo vyras, gražus, gyvatė biggrin.gif ale ir tu graži. 4u.gif nesiginčyk dėl savo avataro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 08 21, 21:35)
oi gražus tavo vyras, gražus, gyvatė biggrin.gif  ale ir tu graži. 4u.gif  nesiginčyk dėl savo avataro mirksiukas.gif

O ką jos avataras blogas? Nelabai supratom tavo išsireiškimą. Gali detaliau ?
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2010 08 21, 21:31)
o jus tiesiog pavydite biggrin.gif bet as nepykstu, nes tikrai yra ko blush2.gif  drinks_cheers.gif

Be proto pavydžiu. Ir ačiū kad nepykstate.

O dabar grįžtam prie temos. Man asmeniškai patinka nelabai aukšti, liekni, atletiški, šarmingi, ir žinoma dar norėčiau, kad mane labai mylėtų ir darytų viską pagal mano pageidavimus.
Atsakyti
Priklausoma, kokio sudėjimo tau vyrai patinka?

Blondine, tau tas pats klausimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KieNZi @ 2010 08 20, 00:08)
Na pamačiau, kad vystosi šiokia tokia man prieinama tema ir norėčiau pasiklausti ar aš kūdas.

Mano: Svoris 55kg

Ugis: 175

Metai: 15metų.
Mano nuotrauka, kurioje matosi mano kūdos rankytės, o gal tik taip man atrodo ?

Tavo smegenys kūdos. Dėti fotkes į internetą be žmogaus sutikimo... nežinau.. aš tos tavo tetulės vietoj ausis tau nuraučiau už tokius dalykus fool.gif

Aj tiesa... į temą... man patinka visi vyrai, kurių papai nėra didesni už mano bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 21 rugpjūčio 2010 - 21:33
QUOTE(laumupė @ 2010 08 21, 22:28)
Tavo smegenys kūdos. Dėti fotkes į internetą be žmogaus sutikimo... nežinau.. aš tos tavo tetulės vietoj ausis tau nuraučiau už tokius dalykus  fool.gif

Aj tiesa... į temą... man patinka visi vyrai, kurių papai nėra didesni už mano  bigsmile.gif

lotuliukas.gif gerai pasakyta thumbup.gif
Atsakyti

Aj tiesa... į temą... man patinka visi vyrai, kurių papai nėra didesni už mano bigsmile.gif
[/quote]
lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

QUOTE(gedrime)
Aj tiesa... į temą... man patinka visi vyrai, kurių papai nėra didesni už mano

tikras vyras yra turi buti tvirto sudejimo, o ne tipinis SM forumo mamyciu nusmurges vyrelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AllEyezOnMe: 22 rugpjūčio 2010 - 04:02
Tokie, kaip maniškis. aukšti, liekni, tvirti, plaukuoti.... bet...žinau, kaip gali "stogą rauti" nuo žemesnio, kiek su pilvuku....Jei yra cinkelis, tai jis nuo kelių papildomų kg nedings.... Chemija gal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 08 22, 07:21)
žinau, kaip gali "stogą rauti" nuo žemesnio, kiek su pilvuku...

Nu, žemesnio gal nereik. Bet jei pilvukas - ne nukarę liulantys lašiniai, ne dideliausias alaus pilvas, o tiesiog tvirtas pilvukas. Man tokie wub.gif
Atsakyti
nee, ne žemesnio už mane, o žemesnio nei paprastai [patinka....
Atsakyti
Taip, faini tie aukšti vyrai, kurie tvirtai sudėti, bet ir pilvuką mažiuką gali turėti - nieko tokio. Bet svarbu ne lašiakai, ne papai didesni už mūsų, moterų wink.gif)) žodž, tebūnie atletiški. Va tokie man patinka ax.gif
Atsakyti