Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio sudėjimo vyrai patinka?

QUOTE(kristinita @ 2010 08 23, 20:58)
nieko blondinas su cocabanga nemoka, kaip tik nescia moteri uzgauliot

yra tokie kursai "kaip nescia boba uzgauliot".
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2010 08 23, 21:00)
tokios pavyduoles, kuri daugiau nieko nemoka, kaip tik zmones uzgaulioti ir is ju tyciotis-as apskritai nemaciau nors labai daug kur diskutuoju 4u.gif ir taip pavydet nesciai moteriai-gedytumetes doh.gif

Man jūs nekeliate pavydo, tik liūdesį. Deja.
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2010 08 23, 21:00)
taip pavydet nesciai moteriai-gedytumetes doh.gif

geda buti nesciai nuo tokio issigimelio..
Atsakyti
Kristinita, viskas paprasta. Jei neploji katučių Blondinui ir jo šutvei-esi kvaila, tavo vyras-nelaimingas ir pan. arba plok, arba juokis.
Blondinas labai dažnai taiklus ir šmaikštus,bet kai protingai minčiai nesugebama suteikti formos-ji nuvertėja. daugumai.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 08 23, 21:05)
geda buti nesciai nuo tokio issigimelio..

Nerašyk taip.

Aš jos vyro vietoje išvis neleisčiau jai SM sėdėti. Kam reikia, vis tiek jokių gerų emocijų iš čia nepasisemia, o tuo labiau kad dar ir nėščia....
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 08 23, 21:08)
Kristinita, viskas paprasta. Jei neploji katučių Blondinui ir jo šutvei-esi kvaila, tavo vyras-nelaimingas ir pan. arba plok, arba juokis.
Blondinas labai dažnai taiklus ir šmaikštus,bet kai protingai minčiai nesugebama suteikti formos-ji nuvertėja. daugumai.

nu o tu pazastu turbut jau niekada nebenususkusi...
Tu specialiai taipelgiesi?
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 08 23, 22:11)
nu o tu pazastu turbut jau niekada nebenususkusi...
Tu specialiai taipelgiesi?

tikrinu tavo regėjimą. supratau, kad akinių neįsigijai dar.
taip, specialiai.
Atsakyti
QUOTE(Copacabana @ 2010 08 23, 21:10)
Nerašyk taip.

negaliu.
Kai pamatau tupa boba, kuri augins i save panasius vaikus, nesusilaikau...
Bet kita vertus gal ji gaus soka ir atsitokes, kaip atsitokejo tas gejus su girta savo teta.
Atsakyti
QUOTE(Copacabana @ 2010 08 23, 21:04)
Man jūs nekeliate pavydo, tik liūdesį. Deja.

Tai kai suprasite to liudesio priezastis-jums pasidarys dar liudniau. Nuo pat pradziu jus kaip koks shakalas, bandantis itikti blondinui rasete, kad pasikeisciau avatara.Kodel?Atsakymas labai paprastas, ogi todel, kad slepdamas savaja isvaizda zmogus isivaizduoja, kad nera atsakingas uz isreikstas mintis, zodzius. Deja, jus esate atsakinga uz savo poelgius. Ir siuo atveju nuo pat pradzios kritikuoti mano seima-net nepazystant jos ir nezinant kas kaip yra- paprasciausiai neobjektyvu, o ta jus darote nuo pat pradziu...to priezastis?gal jus gerai pagalvosite ir man atsakysite?esate nelaiminga?uzgauliodama laiminga moteri, zmona, mama-jus laimingesne kazin ar pasidarysite...nepatinka, kad graziai kalbu apie savo vyra-tam ir yra forumas, kuriame as galiu reiksti mintis...o jei as nieko blogo apie salia esanti zmogu negaliu pasakyti-tai man meluot?koks mano vyras netikes ir t.t.Ne brangioji, tiesgio zvilgtelkit i savo supuvusi vidu ir permastykite kas negerai, kad nuolat piktzodziaujat arba pataikaujant zmogui, kuris...gal geriau nebetesiu, nes siuo atveju blondinas tik pasaku personazas-esu tikra, jis toks gyvenime nera 4u.gif o va jusu asmenybe man aiski.
Papildyta:
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 08 23, 21:14)
negaliu.
Bet kita vertus gal ji gaus soka ir atsitokes, kaip atsitokejo tas gejus su girta savo teta.

jokio pagarbos...sau.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 08 23, 21:14)
negaliu.
Atsitokės iš ko? biggrin.gif Iš to neatsitokėjama. Deja.

QUOTE(kristinita @ 2010 08 23, 21:14)
Tai kai suprasite to liudesio priezastis-jums pasidarys dar liudniau. Nuo pat pradziu jus kaip koks shakalas, bandantis itikti blondinui rasete, kad pasikeisciau avatara.Kodel?

Aš jums atsakyčiau į šį klausimą, kaip ir į kitus jūsų iškeltus, bet jūs vis tiek ničnieko nesuprasite, todėl nematau tikslo.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 08 23, 21:08)

cia jau senai viskas aisku...tik gaila, kad tiem zmonem nesuprantama, kad gyvenimas, kaip bumerangas...parskris visas blogis, neapykanta ir palinkejimai su tokiu vejeliu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2010 08 23, 21:17)
Tai kai suprasite to liudesio priezastis-jums pasidarys dar liudniau. Nuo pat pradziu jus kaip koks shakalas, bandantis itikti blondinui rasete, kad pasikeisciau avatara.Kodel?

todel, kad ten yra vaikas, kuris turbut nenoretu dalyvaut sitose tavo sapalionese.

Atsakyti