O aš naudoju pirktinius medžiaginius, bet mane jie nelabai. Mane erzina, kad jie nesulaiko menstruacijų kraujo ir išsitepa kelnaitės
Nes tie 'sparneliai' neapsaugoti ir prateka kiaurai..Todėl nors ir turiu, bet vis rečiau juos naudoju, gaila brangių apatinių rūbelių. Naudoju natūralius įklotus, bet vienkartinius.

o kokius medžiaginius naudoji?
QUOTE(Rasma @ 2010 02 20, 19:50)
gaila brangių apatinių rūbelių.
išeitis nusipirkti tom dienom paprastesnius apatinius

o kaip i tuos daugkartinius iklotus ziuri jusu vyrai? ir ar nesijaucia kvapo?
QUOTE(MildukasK @ 2010 02 20, 22:11)
o kaip i tuos daugkartinius iklotus ziuri jusu vyrai? ir ar nesijaucia kvapo?
Kvapo nesijaučia, tik keisti aišku tai jau reikia ne visądien pravaikščiojus, nes juk kvapas atsiranda tik tada, kai pradeda daugintis nešvariame įklote mikroorganizmai..
Aš savo vyrui tokių intymių 'moteriškų paslapčių' nepasakoju

O įklotukus skalbdavau irgi ne kažkam stebint ir džiovindavau irgi ne visiems matomoje vietoje.
QUOTE(akvilyte @ 2010 02 20, 21:36)
Tai va, vienintelė išeitis nusipirkti kažką atsparaus normaliam skalbimui (karštesniame vandenyje ir su balikliais)

QUOTE(MildukasK @ 2010 02 20, 22:11)
kažką žino bet niekaip nereaguoja.. ne jo reikalas

nu kaip ir ne

QUOTE(Rasma @ 2010 02 20, 22:30)
Tai va, vienintelė išeitis nusipirkti kažką atsparaus normaliam skalbimui (karštesniame vandenyje ir su balikliais)
o pradžioj nemerkiat į šaltą vandenį???

QUOTE(gingizė @ 2010 02 21, 19:59)

QUOTE(gingizė @ 2010 02 21, 18:59)
galima juodus nešiot

QUOTE(truth @ 2010 02 21, 23:04)

svarbiausia po naudojimo pamerkt į ŠALTĄ vandenį... nes jei nepamerksit ar pabandysit plaut iškart šiltu tai dėmės gerokai labiau matysis... aš kadangi naudoju splavotus įklotus tai apskritai ne taip matosi dėmės

o paskui kartu su visais skalbiniais metu į skalbimo mašiną

QUOTE(truth @ 2010 02 22, 00:04)

niu, as irgi renkuosi info

QUOTE(Rasma @ 2010 02 20, 20:50)
O aš naudoju pirktinius medžiaginius, bet mane jie nelabai. Mane erzina, kad jie nesulaiko menstruacijų kraujo ir išsitepa kelnaitės
Nes tie 'sparneliai' neapsaugoti ir prateka kiaurai..Todėl nors ir turiu, bet vis rečiau juos naudoju, gaila brangių apatinių rūbelių. Naudoju natūralius įklotus, bet vienkartinius.

Yra labai paprasta budas nesutepti