Įkraunama...
Įkraunama...

Senamiesčio mamytės susitinka,

QUOTE(Plumeria @ 2009 12 14, 16:43)
ačiūkas
nu, tu motin, visais įmanomais būdais mane šiandien sveikini oro_buckis.gif
Tai kad niekur taip normaliai ir nepagavau blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
kokios gražuolės wub.gif ir užaugę kaip wub.gif
Atsakyti
wau ruci kokios merginos, o jau lapė kokia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2009 12 20, 12:28)
wau ruci kokios merginos, o jau lapė kokia wub.gif<{POST_SNAPBACK}>
Tai ir tu saviškę parodyk mirksiukas.gif blush2.gif wub.gif
Atsakyti
tai, kad į kompą dar nesukėliau, o dabar sėdžiu prie MB kompo, tai nekelsi gi jam i PC. o stacionarų tingiu jungti
kai sukelsiu būtinai pasirodysim
Papildyta:
ką veikiat?
aš tai galvoju iki senamiesčio važiuoti iki eglutės, bet vis dar labai svarstau, nes tinginys didesnis už norus
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2009 12 20, 12:41)
tai, kad į kompą dar nesukėliau, o dabar sėdžiu prie MB kompo, tai nekelsi gi jam i PC. o stacionarų tingiu jungti
kai sukelsiu būtinai pasirodysim<{POST_SNAPBACK}>
Super. Laukiu mirksiukas.gif
QUOTE(Plumeria @ 2009 12 20, 12:41)
ką veikiat? aš tai galvoju iki senamiesčio važiuoti iki eglutės, bet vis dar labai svarstau, nes tinginys didesnis už norus <{POST_SNAPBACK}>
Aš tai miegu sėdėdama - vakar užsibuvau klasės susitikime blush2.gif Tai šiandien labai miego noriu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 12 20, 16:50)
Super. Laukiu  mirksiukas.gif
Aš tai miegu sėdėdama - vakar užsibuvau klasės susitikime  blush2.gif Tai šiandien labai miego noriu... blush2.gif

kur šventėt?
kostui rytoj daržely eglutė, laukiu smile.gif

o šiaip tai ką- gyvenam ir tiek, daug tvarkymosi naujuose namuose, ploto mažaii, tai nelabai yra kur susidėt 'šmutkes'

vincui žandai raudoni, alergija ar nuo lauko oro? g.gif bet tokie iš visdaus, ne bėrimas
Atsakyti
QUOTE(dalyyvė @ 2009 12 20, 14:54)
kur šventėt?
Iš pradžių Miesto sode, o paskui dar į klubą nusitrenkėm blush2.gif
kostui rytoj daržely eglutė, laukiu smile.gif
Įsivaizduoju. Kuo jis bus?
o šiaip tai ką- gyvenam ir tiek, daug tvarkymosi naujuose namuose, ploto mažaii, tai nelabai yra kur susidėt 'šmutkes'
Fainai, kad naujuos namuos, tik tas tvarkymas erzina, ypač, kai vietos trūksta console.gif
vincui žandai raudoni, alergija ar nuo lauko oro? g.gif bet tokie iš visdaus, ne bėrimas<{POST_SNAPBACK}>
Maniškės 6dienį lauke su sniegu pažaidė, tai dabar abi raudonos, tai gal ir jums nuo oro g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 12 20, 19:34)

Įsivaizduoju. Kuo jis bus?
Fainai, kad naujuos namuos, tik tas tvarkymas erzina, ypač, kai vietos trūksta console.gif
Maniškės 6dienį lauke su sniegu pažaidė, tai dabar abi raudonos, tai gal ir jums nuo oro g.gif

nykštuku, aj , nėra temos pas juos, tai kuo nori, aišku- čia lengviausias variantas, bet kad laiko neradau blush2.gif kepurytę, žibintą į ranką- ir nykštukas ax.gif

jaaa, nu bet vasarą atpirks kiemas tą vietos stygių ax.gif

tikiuosi, ne skas čia jam g.gif
Atsakyti
man atrodo, kad pašalo žanduckinus
ar tepi su vazelinu prieš eidama su vaiku į tokį šaltį?
tepi reikia ir nosies šnervyčių angas, kad kvėpuotų šiltesniu oru, nes vazelinas neleidžia šaltam orui patekti į nosį
Atsakyti