Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. 9 tema!

QUOTE(Maidenana @ 2009 08 26, 09:51)
Labas rytas. Imetu foto tu stebukliu, kurie frizz`a pasalina ir graziai plaukus garbanoja:

user posted image
user posted image
user posted image

is pradziu kondicionerius, po to - leave-in moisturaizer, po to - bosster`iu apsipurski ir eini sau grazi garbane.

pagal aprašymą suprantu, kad burbulą su antru reik sukeist vietom g.gif o ką trečiasis daro rolleyes.gif ala plaukų lakas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 08 27, 19:21)
dabar as nebesidazau, noriu atsiauginti naturalu pagrinda, gal nebent sruogu sviesiu isimesiu, nes dabar matosi nelygi spalva
Papildyta:
o kirpausi pas pirma po akim pasitaikiusia kirpeja ir vis dar patenkinta  smile.gif  cia centre, kur yra kirpykla, salia valiutos keitykla, netoli drogo. Pirmam aukste vyru kirpykla, antram - moteru.
tik kad dar tik menuo tepraejo nuo kirpimo, o galai vel nusiure  doh.gif  aciu padegintoms sruogoms ir spalvos nuemejui  doh.gif

o cia ne ta pati kirpyklakurioj tas sruogas dejais?tai tu nori dabar visas sruogas nusiauginti irkad liktu tik tavo plaukai? asnoriu iratsiaugint bet labai negraziai atrodo o zilu plauku kiekkkkkkk
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 08 27, 19:41)
pagal aprašymą suprantu, kad burbulą su antru reik sukeist vietom  g.gif  o ką trečiasis daro  rolleyes.gif  ala plaukų lakas  rolleyes.gif
ne. tai nera lakas. sis purskalas paryskina garbanas ir siek tiek forma uzfiksuoja. plauko nesulipina. minskti plaukai tokie. garbanos grazios.

klausykite, galbanes. as kai nusikirpau pries nepilnas 3 savaites, tai ir vaikstau garbane. nebesitiesinu. ir zinot ka? man virsugalvio plaukai skauda. nors plaunu kas antra diena su tikslu issukoti plauksu ir pamasazuoti galva. o jums neskauda plaukai? man toks jausmas, kad persunki mano seveliura.

Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 08 26, 17:53)
pas mane buvo iskarpyti,bet tada gaunas virsus kaip pudelis trumpiirpenki ilgi plaukai,kazkaip idijotiskai atrodziau,tas ilgis nebesimato,ir dabar taipyra tik nekarpyti o nutrupeje
zodziu, nezinau kaip paaiskinti. kirpimo principas turi buti "laipetliais". bet visus plaukus pakelus i virsu - ju ilgis vienodas. bet kai nuleidi - laiptukais tokiais krenta. ir garbanuojasi. bet yra vienas bet. plaukai (tie laiptai) negali buti butent iskarpyti (turint omeny praretinti). kiekvienas laiptas turi buti pakirptas grieztai horizontaliai. nes kai retini - tada ir siausiasi ir buna kaip siaudai. isivaizduok 4-6 paralelines linijas. tokiu principu kerpami garbanuoti plaukai. (cia man garbane-kirpeja viska isaiskino. as taip vaikstau ir esu patenkinta. plaukai garbanuojasi graziai, nepasisiausia, sveiki ir blizga)

Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 08 27, 08:04)
votjei tureciau gera kirpeja tai nebijociau ir issikarpyti,opas sita bijau daryt kazka,va jau vaikstau su saknim juodom bijau eit dazyt kad vel nenudazytu kaipnereik,bet auginti irgi tingisi,nebezinau nei ka daryt
eik pas Karina is "Surask save", kauno g. 9a (buves bowlingas). ji pati garbane ir plius - tikrai talentinga kirpeja. tikrai suras tau iseiti. 70 ltl.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 28, 09:48)
klausykite, galbanes. as kai nusikirpau pries nepilnas 3 savaites, tai ir vaikstau garbane. nebesitiesinu. ir zinot ka? man virsugalvio plaukai skauda. nors plaunu kas antra diena su tikslu issukoti plauksu ir pamasazuoti galva. o jums neskauda plaukai? man toks jausmas, kad persunki mano seveliura.

Ir man taip budavo anksciau, dazniausiai nuo plauku dazu (kai dazydavau tamsiai), bet po keliu savaiciu (ar net greiciau) praeidavo. gal ir tu dazei neseniai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 08 28, 12:21)
Ir man taip budavo anksciau, dazniausiai nuo plauku dazu (kai dazydavau tamsiai), bet po keliu savaiciu (ar net greiciau) praeidavo. gal ir tu dazei neseniai? g.gif

Liepos 4 daziausi. Ir dar nezadu dazytis. Neisivaizduoju. Tieda, Chardonnay, temele nauja uzvesi? smile.gif
Atsakyti
greit iskepiau nauja tema, nes labai laiko neturiu, i darba ruosiuosi.. suplepekit sita mirksiukas.gif
Atsakyti
Suplepesim. bet padek.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 28, 10:48)
ne. tai nera lakas. sis purskalas paryskina garbanas ir siek tiek forma uzfiksuoja. plauko nesulipina. minskti plaukai tokie. garbanos grazios.

Papildyta:
zodziu, nezinau kaip paaiskinti. kirpimo principas turi buti "laipetliais". bet visus plaukus pakelus i virsu - ju ilgis vienodas. bet kai nuleidi - laiptukais tokiais krenta. ir garbanuojasi. bet yra vienas bet. plaukai (tie laiptai) negali buti butent iskarpyti (turint omeny praretinti). kiekvienas laiptas turi buti pakirptas grieztai horizontaliai. nes kai retini - tada ir siausiasi ir buna kaip siaudai. isivaizduok 4-6 paralelines linijas. tokiu principu kerpami garbanuoti plaukai. (cia man garbane-kirpeja viska isaiskino. as taip vaikstau ir esu patenkinta. plaukai garbanuojasi graziai, nepasisiausia, sveiki ir blizga)

Papildyta:
eik pas Karina is "Surask save", kauno g. 9a (buves bowlingas). ji pati garbane ir plius - tikrai talentinga kirpeja. tikrai suras tau iseiti. 70 ltl.

oten kiekdazymas kainuoja?ar dazeis pas ja?okaiptu sakei ka nori padaryt is plauku?as noriiu kazkokio kirpimo kad grazei kristu,bet liktu ilgi,bet bijau kad trumpi neliktu,noriu irpadazyti betjau kai nesiseka su kirpejom tai bijau
otu turi foto kur tavo plaukai taip iskarpyti
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 08 28, 14:49)
oten kiekdazymas kainuoja?ar dazeis pas  ja?okaiptu sakei ka nori padaryt is plauku?as noriiu kazkokio kirpimo kad grazei kristu,bet liktu ilgi,bet bijau kad trumpi neliktu,noriu irpadazyti betjau kai nesiseka su kirpejom tai bijau
otu turi foto kur tavo plaukai taip iskarpyti

kad jusu abieju plaukai skirtingo ilgio ir kirpimo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Chardonnay*: 28 rugpjūčio 2009 - 16:44
oij noriu as to tigio kaip ... ax.gif to burbulo, ir to purskiklio jei ten ne lakas . dbr tik tigi serumuka tepu, ir viskas , nebeturiu keunes losjono , tai biski tokie pasipute pirma diena buna , reiks tkmaxxe paziuret gal bus.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti