QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 08 27, 19:41)
pagal aprašymą suprantu, kad burbulą su antru reik sukeist vietom

o ką trečiasis daro

ala plaukų lakas
ne. tai nera lakas. sis purskalas paryskina garbanas ir siek tiek forma uzfiksuoja. plauko nesulipina. minskti plaukai tokie. garbanos grazios.
klausykite, galbanes. as kai nusikirpau pries nepilnas 3 savaites, tai ir vaikstau garbane. nebesitiesinu. ir zinot ka? man virsugalvio plaukai skauda. nors plaunu kas antra diena su tikslu issukoti plauksu ir pamasazuoti galva. o jums neskauda plaukai? man toks jausmas, kad persunki mano seveliura.
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 08 26, 17:53)
pas mane buvo iskarpyti,bet tada gaunas virsus kaip pudelis trumpiirpenki ilgi plaukai,kazkaip idijotiskai atrodziau,tas ilgis nebesimato,ir dabar taipyra tik nekarpyti o nutrupeje
zodziu, nezinau kaip paaiskinti. kirpimo principas turi buti "laipetliais". bet visus plaukus pakelus i virsu - ju ilgis vienodas. bet kai nuleidi - laiptukais tokiais krenta. ir garbanuojasi. bet yra vienas bet. plaukai (tie laiptai) negali buti butent iskarpyti (turint omeny praretinti). kiekvienas laiptas turi buti pakirptas grieztai horizontaliai. nes kai retini - tada ir siausiasi ir buna kaip siaudai. isivaizduok 4-6 paralelines linijas. tokiu principu kerpami garbanuoti plaukai. (cia man garbane-kirpeja viska isaiskino. as taip vaikstau ir esu patenkinta. plaukai garbanuojasi graziai, nepasisiausia, sveiki ir blizga)
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 08 27, 08:04)
votjei tureciau gera kirpeja tai nebijociau ir issikarpyti,opas sita bijau daryt kazka,va jau vaikstau su saknim juodom bijau eit dazyt kad vel nenudazytu kaipnereik,bet auginti irgi tingisi,nebezinau nei ka daryt
eik pas Karina is "Surask save", kauno g. 9a (buves bowlingas). ji pati garbane ir plius - tikrai talentinga kirpeja. tikrai suras tau iseiti. 70 ltl.