QUOTE(katutis @ 2009 07 23, 00:02)
iš Ekologinio skyrelio parnešu: Biolinija
Bent man - nematyti gamintojai, o sudėtys tai labai viliojančios.

esu si bei ta bandzius is sios pardes.. buvau gavus Eubiona firmos megineliu.. o sampuno megineliu dar turiu, nes neisbandziau.. kai pritruksiu sampuno tada bandysiu..
visai nebloga pasirode kosmetika

QUOTE(Rasulyte @ 2009 07 23, 07:08)
Ka tik Verslo ziniose perskaiciau, kad Vilniuje Švitrigailos g. 3 veikia nauja eko parduotuve I.R.Organics, o kitas padalinys bus Ozo prekybos centre. Nors parduotuve daugiausia orientuojasi i maisto produktus, bet ir vienos prancuzu eko firmos Coslys kosmetika prekiauja.
Dziugu, kad ir Lietuveleje eko nisa po truputeli pildosi
.
PS. Cia ne reklama
Dziugu, kad ir Lietuveleje eko nisa po truputeli pildosi

PS. Cia ne reklama

QUOTE(Rasulyte @ 2009 07 23, 07:27)
As vis dar naudoju Feniqia originaluji muila, tai mano ispudziai kuo geriausi
. Kvapas toks svelnus, paslaptingas
, odos visiskai nedirgina, kas man aktualu, putoja gerai, skalsus. Jauciu, kad i duso zeles nebenoriu ziuret. Gal galite pasidalyti savo naturaliu muilu naudojimo patirtimi, kad ir veidui, ir kunui tiktu? Kurie yra svelnus, nesausinantys?

is naturaliu muilu esu naudojus-bandzius tokius:
-Madara riebesnei odai tinkanti (veidui) - ispudzio nepaliko
-Bioboutique pirkatas muilas Kaledinis (su imbieru, cinamonu, gvazdikeliais) (kunui) - neblogas, odos nesausino, bet kvapas labai nusibodo..
-Bioboutique pirkatas muilas su anyziais (kunui) - panasus kaip ir tas Kaledinis, visai nieko kai ner pinigu, nes nebrangus sie muilai..
-Bentley Organics su alyvuogem ir arbatmedziu - prausiau veida kelis kartus, kai saviski buvau pamirsusi.. gal labiau kuno odai tinkamas sis muilas, nes kazkiek sausino veido oda

-Druide muilas su ozkos pienu ir migdolais - sita drasiai rekomenduoju tiek veidui tiek kunui.. man labai patiko, tinko ir jautresnei odai.. nei kiek nesausino odos..

-Feniqia kokosinis muilas - tinka kuno odai

-Feniqia juodoji muilo pasta (kunui) - nu cia tai man atradimas

as jau duso zele metai kaip nenaudoju.. issiverciu su muilais