QUOTE(sesele @ 2009 07 12, 10:31)
o kaip ten su tuo rutu vainikeliu?kokius zodzius pasakyti kaip idedam i dezute.aciu
laba mergytes, darbstuolytes
kazkurios forumietes man padejo, kai prasiau zodziu apie rutas, tai tikiuos nesupyx, jei dabar as ju zodzius cia parasysiu
Šių metų ................. ...... d. vestuvinės nakties glūdumoje, piršlys, svočia ir grupelė svečių sudarė slaptą operatyvinę grupę, išsiruošė į iškilmingos nakties žygį.
Piršlys per kaminą, svočia per tvorą, kiti po Jaunavedžių lovą. Kantriai stebėję ilgesingą meilę, patikrino, nutarė ir surašė šį aktą, kad:
Jaunoji ............... tikrai įžengė į moterystę ir prarado žaliąjį rūtų vainikėlį. Slaptoji komisija išsiaiškino, kad ................. yra rimtas vyras ir vainikėlį sugadino nepataisomai.
Išvadoje visiems pranešame, kad Jaunosios ................ vainikėlis yra jau nurašytas
Rutos :
Prabėga dienos,
ištirpsta metai-
Sudie mergyste,sudie mana...
Pražysta žvaigždės...aš šiandieną
pražystu moterim,mama,žmona...
Miela, jauniosios vardas, gražiai tu atrodai su baltu nuotakos rūbu, su žaliu rūtų vainikėliu, bet kiekvienose vestuvėse ateina toks metas, kai jaunieji pagaliau turi tapti tikrais šeimininkais: jaunoji šeimininke, jaunasis šeimininku.
Atėjo metas nusegti rūtų vainikėlį. Šį vainikėlį mes įdėsim į šią dėžutę, kurią padovanosim jaunajam, kad saugotų. Pagal lietuvių papročius, rūtos pritraukia visus geruosius angelus į namus ir atbaido piktąsias dvasias.
Vainikėlį įdedu į dėžutę ir atiduodu jaunajam.
as naudosiu trecia varijanta, man jis l.patiko
Papildyta:
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2009 07 12, 08:43)
Sveikutes
papasakokit placiau apie medaus naudojimo instrukcija,ka ir kaip jus ten darot?
Papildyta:
saunuole

lauksim nuotraukeliu
Šypsenėlė24 kazkuriam puslapyje, gal 6-8 yra ikeltas
leliukazz scenarijus, ten viskas papasakota apie medu, man l.patiko, ir as nusiziuresiu is ten

, tikiuos ir tu suprasi, kaip ten kas daroma