QUOTE(agnute22 @ 2012 05 08, 19:01)
SOS !!!!!
Merginos prasau man padeti...turiu problema kuri vis pasikartoja,turiu partnery su kuriuo mylintis jauciu skausma jam ieinat,tikrai susijaudinu,bet skausmas nepakeliamas kartais ir mes tiesiog nustojame nieko ir nepradeje....

tiesiog gaila man ir jo ir saves...bet kartais stengiuosi del jo ir kenciu ta skausma jis pasibaigia kai lytinis aktas eina link pabaigos,bet viska pabaigus vel jauciu skausma makstyje,kartais negaliu atsisesti normaliai...bet visa beda dar situ nesibaigia,poto man atsiranda pusles problemos iskarto ta pacia diena,atrodo lyg butu prasidejes pusles uzdegimas,vaikstai sisioti kas 10 min darai po nedaug ir skauda,niekaip nesuprantu kas tai galetu buti...trunka 3-4 dienas,ir tuo metu santykiu tureti neiseina,darosi baisu,niekad tokiu problemu neturejau,
man taip buvo/yra. Irgi atrodo susijaudinu, viskas gerai, bet skauda, paskui skausmas praeina. Ir tokioj situacijoj tik viena poza - misionieriaus. Aš manau, kad gal tai psichologinė problema

kai susijaudini, bet sekso nenori.Arba tik atrodo, kad susijaudini, bet viduj dregmės trūksta, todėl skauda. Seksas pas mus labai dažnas, o ryte mane sujaudint problema, tada labiausiai ir skauda.
dėl pūslės irgi turiu tokį "malonumą". Tai esu gavus patarimą, kuris man labai padeda ir tokios problemos nebėra, na nebent kojas peršalu. Po lyt. santykių pasisiot, VISADA, nors tris lašus išleist. O profilaktiškai pūslei pastiprint arba kai jaučiu, kad pūslė "parėjus" išgeriu CareLady (spanguolių tabletės), nusiperku spanguolių sulčių. Per dieną problemos nelieka