QUOTE(emante @ 2009 09 10, 10:22)
aciu labai visoms

nezinau, turbut visai kvaila vakar buvau, kad dvejojau, vakare dar karta nuvaziavau i ta darzeli, ir snd. ryte buvau - tai direktore - saunuole, nors siryt pacios nebuvo, nes svietime, bet visa administracija jau zinojo apie mus, direktore buvo prisakiusi palikti ta vietele mums, nes mums reikalinga pagalba, na, kad nepriimtu vaikucio, kuris laisvai gali lankyti ir paprasta darzeli. tai va, o del apsiurimo grupes, tai man irgi truputeli susivaideno

tiesa, musu darzelis labiau susremontuotas, bet ir ten: ir kilimas yra (kurio nemaciau vakar ryte), ir net parketas. lauke didziulis sodas, ir daug visokiu irengimu zaidimams, ta grupe, kuria mes lankysim, turi savo individualu log.kabineta, beto darzelyje yra TIKRAS BASEINIUKAS SU VANDENIU, vaikuciams daro masazus, manksteles, jie daug sportuoja, patys gaminasi maisteli (na, vyresni), aukletojos puikios (susipazinau su abiem). zodziu, noreciau vakarykscius savo zodzius susikisti atgal. tiesa, visciukus skaiciuosim rudeni, bet as jau rami. tiesa, teks pirkti masiniuka, kad klecka galeciau pasiimti po darbo, nes ten nuo namu 1.5 km - nera toli, bet ziema, tamsoj per sniega klampoti
labai Jums aciu visoms, veliau parasysiu, kaip mums ten sekasi, nes nuo pirmadienio imsim lankyti (tik dar truputi neramu del adaptacijos

)
na ir puiku

jo susiekimas labai daug eiskia..bet..cia atstumas nedidelis, su masina is viso..mes per visa miesta veziojome

ale reikejo juk
del adaptacijos, tai ji vyksta puse metu..zodziu nenustebk, jei vaiko kalbos pagerejimas ateis po psumecio, nes gali buti jam labai daug info naujos ir viska tiesiog kaups ir virskins, o rezultato nematysit, paskui tik isryskes. o baseinukas yra
Beje..na taip baisia skamba, akd darzelis yra vaikams su negalia..bet negalia buna visokia..o albos raidos sutirkimas deja irgi su tuo susijes..baisiau aisku, kai buna visuomenes piniginio mastymo negalia

nuo kurio negydo, o kitokie vaikai traumuojami
QUOTE(Catty @ 2009 09 10, 11:29)
Cia gal nuo darzelio ar logopedu uzimtumo priklauso, nes su mano pupa ir gi tik po pusvalandi uzsiima, bet tris kartus per savaite
Saunu girdet, kad vis del to eisit i ta darzeli, nes tikrai butu kvaila vien del mokyklos prastesnio stovio atsisakyti rimtu specealistu pagalbos.
Del logopedes darbo dazrelyje as nezinau

mes indvidualiai vedziojame, nes musu darzelyje nebuvo logopedes. tai musu logopede, kai vaikas nedirbdavo neimdavo net pinigu

cia kai jis 5 metu buvo..dabar tai jis pats pas ja nori vaziuot
O uzsiemimu trukme aisku, akd ir nuo amziaus priklauso 3metukas turbut ilgiau nei 20-30 min ir neistemps