Zinokit nevilty esu ir sprendziu problema. Va grizo vaikis i Vilniu ir vel tas pats. Keturios dienos darzelyje ir dvi savaites namie. Vel serga istisai. Tai ka galima pasiekti socializacijos prasme, kalbos, jeigu jis nueina i darzeli, tris dienas nieko nedaro, adaptuojasi. Ketvirta diena pradeda isijungti i visas veiklas, jau pradeda noreti eiti, o penkta diena vel serga.
Po ligos aiski vel niekur nebenori, tris dienas verkia kai reikia eiti. Nu vienu zodziu. Dabar sprendziu gal kraustytis i Palanga keliems metams iki mokyklos. Bet paklausinejau, kad tie vaikai ir Palangoje serga. Realiai atsakingas zingsnis, vyras visvien negaletu su mumis kraustytis, dirba. Bet Palangoje sake priimtu i darzeli. Prie musu yra neblogas, dirba logopedes su vaikais, svaru, tvarkina. Taciau vaiku grupese po 19. Ar mano vaikis adaptuotusi, nezinau. Beto ten vaikai miega pietu, kas maniskiam butu tragedija. Nu realiai esu pasimetusi.
Tik tiek, kad ten yra sanatorija vaku, galima gal siaip i kokias proceduras pavaikscioti, kad pastiprinti organizma. Beje dirba toje sanatorijoje ir bent 4 logopedai, psichologe rodosi. Tikrai daugiau pagalbos. Beto viskas vietoje, miestas mazas, visur galima suspeti. Jokiu kamsciu, jokiu veziojimu. Ziauriai sunku.