Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nekalba- 6 tema

Kai man sake, jog mano vaikui autizmas labai pergyvenau. Kai sake, kad ne autizmas dziaugiausi. O dabar tai is tikro dabar man nebelabai svarbu, ar autizmas ar ne. Kam kaip atrodo, kaip ir yra smile.gif. Zinau, kad yra bent kelios sritys kur mums reikia vytis ir vystyti. Nei viena is ju nera super astri, bet visgi nepaneigsi, kad problemines.

Aa, beje, siandien mano vyras paskambinejo i vaistines del to B6, zinau, kad reikia gaminti. Bet visi tik peciais trauko. Is kokios vaistines perkate, Vilnieciai?
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 10 12, 18:40)
o kuo blogas notropilas  g.gif

tuo, akd tai yra suaugsiems skirtas papildas, o ne vaikams, bent jau vaikams nuo 8 metu, pagal info lapeli. Vaikams jis gali issaukti epilepsija
QUOTE(skruzdeda @ 2009 10 12, 20:12)
Kai man sake, jog mano vaikui autizmas labai pergyvenau. Kai sake, kad ne autizmas dziaugiausi. O dabar tai is tikro dabar man nebelabai svarbu, ar autizmas ar ne. Kam kaip atrodo, kaip ir yra smile.gif.  Zinau, kad yra bent kelios sritys kur mums reikia vytis ir vystyti. Nei viena is ju nera super astri, bet visgi nepaneigsi, kad problemines.

Aa, beje, siandien mano vyras paskambinejo i vaistines del to B6, zinau, kad reikia gaminti. Bet visi tik peciais trauko. Is kokios vaistines perkate, Vilnieciai?

ziurejau siandien apie hipoterapija. Yra paisrodo prie Raudondvario jau keletas insturktoriu thumbup.gif autistukams tikrai padeda sitas reikalas
matyt reikia recepto ir tada ji sumaisytu gal universitetine vaistines laboratorija. o siaip as tiesiog perku vitaminus, kuriuose yra B6
Man atrodo ar Naitas ar pou Kaune buvo gave recepta ir gaminosi g.gif nepamenu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 12 spalio 2009 - 19:23
QUOTE(ingauk @ 2009 10 12, 18:40)
o kuo blogas notropilas  g.gif

Nu idomu cia... g.gif

1. KAS YRA NOOTROPIL IR KAM JIS VARTOJAMAS
Piracetamas pasižymi įvairiu poveikiu centrinei nervų sistemai.
Nootropil vartojamas simptominiam ir papildomam gydymui sekančiais atvejais:
Dėl galvos smegenų žievės pažeidimo atsiradusiems raumenų traukuliams (mioklonijoms) gydyti – vartoti vieną arba derinti su kitais antiepilepsiniais vaistais.
Dėl organinių galvos smegenų pažeidimų atsiradusiems simptomams - atminties netekimui, susilpnėjusiai dėmesio koncentracijai - gydyti.
Galvos svaigimui ir pusiausvyros sutrikimams dėl vidinės ausies funkcijų sutrikimų (išskyrus galvos svaigulį dėl kraujotakos sutrikimų ir psichinių priežasčių) gydyti.
Lėtiniam alkoholizmui ir abstinencijos sindromui gydyti.
Vaikams:
Skaitymo sutrikimams gydyti, derinant su kitais gydymo metodais, pavyzdžiui, logopedija
.

Alchemie, Skruzdeda, del to kompiuterio labai jums pritariu, pastebejau kad po to mergaiciuke daznai mirksi verysad.gif , bet pazadejau dar karteli leisti kai akytes pasitikrins-akinukams mirksiukas.gif , tik kad musu susitarimai galioja tik iki gygytoju kabineto duru doh.gif
Siandie pripirkau blanknotu, knygeliu ugdanciais darbeliais, jai labai patika jas spresti.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanita: 12 spalio 2009 - 19:33
QUOTE(Sanita @ 2009 10 12, 19:27)

Siandie pripirkau blanknotu, knygeliu ugdanciais darbeliais, jai labai patika jas spresti..  blush2.gif

Nu ir super!!!! Greiciausiai intelektas pas jus aukstas. Tai jeigu tingi, gali ir is viso sitoje srityje nedirbti. Viskas bus gerai toje vietoje wub.gif Gali ji mokytis ir mokysis gerai.
Tik bandyk neapleisti problemines srities, va cia tai tinget negalima - bankyk leisti ja i zmones, nors ir labai sunku bus. Nes jeigu autizmas, tai be pastangu gali vaikas pats nepasikeisti.
Man mama vis sakydavo, " ko jus cia nervuojate ta vaika, tipo su manim jis geriausias vaikas, jokiu isteriju, negi butina ji cia dabar rikdyti, sargdinti ir tampyti po tuos darzelius" Nu vos ne manyk, kad esam despotai kazkokie, o ne tevai... Bet jeigu butume netampe, tai gal ir iki siol butu tunojes savo rutinoje: namai, parduotuve, smelio deze, namai.
Atsakyti
Sanita, mirksi delto, kad ziurint i kompa maziau zmogus mirksi ir dziusta akies obuolys, pasireiskia sausu akiu sindromas, tai naturalu, kad paskui komepnsuoja ta akiu sausejima daznai mirksedama, gali ir asaroti akys 4u.gif
Del Nootropilo. tai svarbiausias manau momentas, kad galima tik nuo 8 metu ir tai turi buti skirtos dozes pagal vaiko svori g.gif is logopedijos ten zymima disleksija..bet manau, kad disleksija ir kitais budais galima gydyti g.gif
Atsakyti
kur jus rado kad nortopila galima vartoti nuo tik 8 metu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sanita @ 2009 10 12, 20:27)
Nu idomu cia...  g.gif

Vaikams:
Skaitymo sutrikimams gydyti, derinant su kitais gydymo metodais, pavyzdžiui, logopedija
.[/color]

mes tai sekmingai darom ir pazanga matyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 10 13, 08:57)
kur jus rado kad nortopila galima vartoti nuo tik 8 metu  g.gif
Papildyta:
mes tai sekmingai darom ir pazanga matyt  mirksiukas.gif

Saunu, kad jums sekasi mirksiukas.gif Tikriausiai jusu nekalbejimo problemele neurologinio pobudzio, be kitu niuansu ax.gif .

Va manajai tai jei tik kokiu vaistuku neitaiko, dusta, sirdute iskart reaguoja- labai alergiska. Gali uzmigt ir neatsikelt.. verysad.gif

QUOTE(Alchemie @ 2009 10 12, 21:50)
Sanita, mirksi delto, kad ziurint i kompa maziau zmogus mirksi ir dziusta akies obuolys, pasireiskia sausu akiu sindromas, tai naturalu, kad paskui komepnsuoja ta akiu sausejima daznai mirksedama, gali ir asaroti akys 4u.gif
Del Nootropilo. tai svarbiausias manau momentas, kad galima tik nuo 8 metu ir tai turi buti skirtos dozes pagal vaiko svori g.gif is logopedijos ten zymima disleksija..bet manau, kad disleksija ir kitais budais galima gydyti g.gif

Visai pamirsau, kad taip ir vaikuciams doh.gif , vis galvojau kad vel tikas nori isiseutet unsure.gif

QUOTE(skruzdeda @ 2009 10 12, 20:46)
Nu ir super!!!! Greiciausiai intelektas pas jus aukstas. Tai jeigu tingi, gali ir is viso sitoje srityje nedirbti. Viskas bus gerai toje vietoje  wub.gif Gali ji mokytis ir mokysis gerai.
Tik bandyk neapleisti problemines srities, va cia tai tinget negalima - bankyk leisti ja i zmones, nors ir labai sunku bus. Nes jeigu autizmas, tai be pastangu gali vaikas pats nepasikeisti.
Man mama vis sakydavo, " ko jus cia nervuojate ta vaika, tipo su manim jis geriausias vaikas, jokiu isteriju, negi butina ji cia dabar rikdyti, sargdinti ir tampyti po tuos darzelius" Nu vos ne manyk, kad esam despotai kazkokie, o ne tevai... Bet jeigu butume netampe, tai gal ir iki siol butu tunojes savo rutinoje: namai, parduotuve, smelio deze, namai.

Taip visi tvirtina kad intelektas aukstas mirksiukas.gif , tik kad tos baimes, panikos priepoliai unsure.gif viso to gero neatimtu is musu verysad.gif
Bandau ir bandysiu vis traukti ja i zmogeliuku rata (svarbiausia kad ji pati labai nori vaiku) tik baimes akys dar didesnes. Spaust jos psichologai neleidzia cool.gif sako kad vel itampa issauks nervinius tikus-traukulius verysad.gif

Despotai hihihi.gif , taip jau yra kad musu paciu bedos-lieka musu paciu reikalas flirt.gif

Mamytes ar skaitet knyga ''Laisvi tevai, laisvi vaikai'' Vilniuj ji kainuoja 3 Lt. o Kaune girdejau kad apie 30 Lt.. (kaip pasibelsti i vaiku jausmus, menkus nesusipratimus, i bloga elgesi, ugdyti savigarba, ikvepent pasitikejimo ir skatinti atsakomybe) Man ji labai patinka, padeda prisibelsti i tai ka kartais jaucia, ka galvoja ir dar daug..... Anksciau niekaip neidavo prakalbint, viskas budavo paslaptis, dar kartais suzinodavau kaip ji jauciasi, ka masto per zaisliukus- zaidimo formoj. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanita: 13 spalio 2009 - 08:54
palikau mažę toj mokyklėlei-labai noriai pasiliko,bučiuką davė.bet tik 3 vaikai viso g.gif nu parašysiu po 13 kai pasiimsiu kaip sekėsi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 10 12, 21:20)
tuo, akd tai yra suaugsiems skirtas papildas, o ne vaikams, bent jau vaikams nuo 8 metu, pagal info lapeli. Vaikams jis gali issaukti epilepsija

ziurejau siandien apie hipoterapija. Yra paisrodo prie Raudondvario jau keletas insturktoriu thumbup.gif autistukams tikrai padeda sitas reikalas
matyt reikia recepto ir tada ji sumaisytu gal universitetine vaistines laboratorija. o siaip as tiesiog perku vitaminus, kuriuose yra B6
Man atrodo ar Naitas ar pou Kaune buvo gave recepta ir gaminosi g.gif nepamenu

Kokie kiekiai turi ieiti gal kas gali pasakyt? as irgi pasigaminciau.
Atsakyti
QUOTE(Nomeda111 @ 2009 10 13, 10:25)
Kokie kiekiai turi ieiti gal kas gali pasakyt? as irgi pasigaminciau.

cia turi gydytoja recepta israsyt

citata is nootropil info lapelio

"Disleksijos gydymas kartu su logopedinėmis priemonėmis
Vyresniems kaip 8 metų vaikams ir paaugliams per parą reikėtų skirti 3,2 g,
padalijus dozę į dvi dalis."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 13 spalio 2009 - 10:13
QUOTE(Alchemie @ 2009 10 13, 11:12)
cia turi gydytoja recepta israsyt

citata is  nootropil info lapelio

"Disleksijos gydymas kartu su logopedinėmis priemonėmis
Vyresniems kaip 8 metų vaikams ir paaugliams per parą reikėtų skirti 3,2 g,
padalijus dozę į dvi dalis."

mums skyrė po arbat šauktelį 1 kart dienoj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 10 13, 09:53)
*Saunu, kad jums sekasi  mirksiukas.gif  Tikriausiai jusu nekalbejimo problemele neurologinio pobudzio, be kitu niuansu  ax.gif .

**Va manajai tai jei tik kokiu vaistuku neitaiko, dusta, sirdute iskart reaguoja- labai alergiska. Gali uzmigt ir neatsikelt..  verysad.gif

***Mamytes ar skaitet knyga ''Laisvi tevai, laisvi vaikai'' Vilniuj ji kainuoja 3 Lt. o Kaune girdejau kad apie 30 Lt.. (kaip pasibelsti i vaiku jausmus, menkus nesusipratimus, i bloga elgesi, ugdyti savigarba, ikvepent pasitikejimo ir skatinti atsakomybe) Man ji labai patinka, padeda prisibelsti i tai ka kartais jaucia, ka galvoja ir dar daug.....  Anksciau niekaip neidavo prakalbint, viskas budavo paslaptis, dar kartais suzinodavau kaip ji jauciasi, ka masto per zaisliukus- zaidimo formoj.  wub.gif

* aciu, nezinau is tikro kokio pobudzio blush2.gif bet ji pas mane labai jautri nors kiti to nepasako apie ja smile.gif

** cia tai ne kas tada verysad.gif

*** neskaiciau, bet visai noreciau ax.gif

QUOTE(adriu @ 2009 10 13, 11:19)
mums skyrė po arbat šauktelį 1 kart dienoj unsure.gif
mes irgi atrodo po tiek gerem mirksiukas.gif

nezinau is tikro kas mums padejo, ar tai kad buvom pakeite aplinka ar tai kad vel salia buvo tetis kuri ji be galo myli ir pasiilgsta
Atsakyti