Įkraunama...
Įkraunama...

EMMALJUNGA vežimai

Na mums chicco irgi lopšys netilpo į bagazine, bet ten lengvai jis nusiima ir į salona talpindavom smile.gif su Mv masina be bėdų tilps, bet va į mano focus'iuka tai kazin? g.gif
Atsakyti
kur visos dingot g.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 08 19, 16:02-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2009 08 19, 16:02)
kur visos dingot  g.gif

Visos vezimus renkasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nattele @ 2009 08 19, 16:28)

thumbup.gif lotuliukas.gif

na tai niekas pametinukų neauginat, nenaudojat pridedamų ratukų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nattele @ 2009 08 19, 16:28)

thumbup.gif lotuliukas.gif

na tai niekas pametinukų neauginat, nenaudojat pridedamų ratukų g.gif
Atsakyti
Sveikos, supermamytes 4u.gif

Siandien dar karta apziurinejau EDC vezimeli. 2010 spalvos thumbup.gif Man tik toks idomus klausimas iskilo g.gif
Turim mes autokedute ir praktiskai antros mums bent jau siuo metu kaip ir nereikia. Tik va, kyla klausimas, kadangi daznai vazinesiu auto viena, tai ar yra galimybe kaip nors pritvirtinti lopsy auto salone? g.gif Nes realiai gautusi, kad vaikiuka tureciau perkelineti is lopsio i kedute, viska supakuoti i bagazine ir vaziuoti. O kedutes pirkti, galvoju, kad neapsimoka, kadangi gimsim tik lapkr pab. ir maziuka tikrai daug smagiau butu vezioti lopsyje nei ziema su autokedute...
Ir dar... Galvoju kaip i savo corsa 2007 emma EDC reiketu italpinti.... g.gif
Esu pasimetusi, nes kaina pakankamai nemaza, bet kad pasirinkimo is vezimeliu visiskai nera doh.gif Rankos linksta tik prie emmu. Kad isspresciau ta beda su lopsio pritvirtinimu, tai butu thumbup.gif
P.S. maciau chicco turi spec dirzelius lopsiui pritvirtinti, o emmos neplanuoja kazin to gaminti?
P.P.S. o tikrai is sportines dalies leliai krenta? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2009 08 22, 18:11)
Sveikos, supermamytes  4u.gif

Siandien dar karta apziurinejau EDC vezimeli. 2010 spalvos  thumbup.gif  Man tik toks idomus klausimas iskilo  g.gif
Turim mes autokedute ir praktiskai antros mums bent jau siuo metu kaip ir nereikia. Tik va, kyla klausimas, kadangi daznai vazinesiu auto viena, tai ar yra galimybe kaip nors pritvirtinti lopsy auto salone?  g.gif  Nes realiai gautusi, kad vaikiuka tureciau perkelineti is lopsio i kedute, viska supakuoti i bagazine ir vaziuoti. O kedutes pirkti, galvoju, kad neapsimoka, kadangi gimsim tik lapkr pab. ir maziuka tikrai daug smagiau butu vezioti lopsyje nei ziema su autokedute...
Ir dar... Galvoju kaip i savo corsa 2007 emma EDC reiketu italpinti....  g.gif
Esu pasimetusi, nes kaina pakankamai nemaza, bet kad pasirinkimo is vezimeliu visiskai nera  doh.gif  Rankos linksta tik prie emmu. Kad isspresciau ta beda su lopsio pritvirtinimu, tai butu  thumbup.gif
P.S. maciau chicco turi spec dirzelius lopsiui pritvirtinti, o emmos neplanuoja kazin to gaminti?
P.P.S. o tikrai is sportines dalies leliai krenta?  blink.gif

vežioti kūdikius lopšyje yra nesaugu, todėl arba kilnokit iš lopšio į kėdutę, arba pirkit kėdutę ir kelkit su visa kėdute. emmų lopšiai nesitvirtina automobiliuose, o ir jų viduje greičiausiai nėra diržų kūdikiui pritvirtinti, taip, kad lopšio pririšimas prie sėdynės nieko neduos....bent jau aš šitoj vietoj griežta, svarbiausia saugumas, o ne pinigai 4u.gif
iš city cerox iškrito mano vaikas (apsivertė su visu vežimu), bet jūs renkatės visai kitokį modelį, iš šito nemanau, kad galėtų iškrist ar apsiverst., nors niekada negalima sakyt niekada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2009 08 22, 21:03)
vežioti kūdikius lopšyje yra nesaugu, todėl arba kilnokit iš lopšio į kėdutę, arba pirkit kėdutę ir kelkit su visa kėdute. emmų lopšiai nesitvirtina automobiliuose, o ir jų viduje greičiausiai nėra diržų kūdikiui pritvirtinti, taip, kad lopšio pririšimas prie sėdynės nieko neduos....bent jau aš šitoj vietoj griežta, svarbiausia saugumas, o ne pinigai  4u.gif
iš city cerox iškrito mano vaikas (apsivertė su visu vežimu), bet jūs renkatės visai kitokį modelį, iš šito nemanau, kad galėtų iškrist ar apsiverst., nors niekada negalima sakyt niekada smile.gif

Viduje mus patikino, kad papildomai nusipirkus galima itvirtinti dirzus. Mes kedutes negalvojam pirkti, nes turim Gracco. Tai ja ir planuojam kol mazas bus naudoti (nes atrodo, kad iki 13 kg). Tai antra tokia pirkti prasmes nematyciau. Na nieko, pakilosim. mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 08 19, 18:20-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2009 08 19, 18:20)
thumbup.gif  lotuliukas.gif

na tai niekas pametinukų neauginat, nenaudojat pridedamų ratukų  g.gif

mes naudjam,pasaka tiesiog wub.gif
QUOTE(mergina05 @ 2009 08 22, 20:03)
vežioti kūdikius lopšyje yra nesaugu, todėl arba kilnokit iš lopšio į kėdutę, arba pirkit kėdutę ir kelkit su visa kėdute. emmų lopšiai nesitvirtina automobiliuose, o ir jų viduje greičiausiai nėra diržų kūdikiui pritvirtinti, taip, kad lopšio pririšimas prie sėdynės nieko neduos....bent jau aš šitoj vietoj griežta, svarbiausia saugumas, o ne pinigai  4u.gif

drinks_cheers.gif

*Demettriuke* , emmos lopsiai nera skirti vezti vietoi autokedutes,bet jaigu saugumas nera svarbu,tai jau kitas reikalas

kas is to ,kad lospy pritvirtinti,vaikas jame baladosis,auto ivykio metu , tas pats kas be lopsio, uztektu ganetinai stypriai sustabdyti gali ir kakliukas luzti, juk jokis galvos apsaugos nebus, o ka jau kalbeti apie avarija 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 08 22, 22:54)
mes naudjam,pasaka tiesiog wub.gif

Sveiki,
Planavote parduoti autokedute-ar dar turite, jei taip - kokia butu kaina? Taip pat-jei ji yra ta "Creame Leatharette" (odine)-ar vaikeliui po galvyte yra kokia medziagyte, ar reikia patiems ka pakloti?
Aciu ir lauksiu ziniu 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

parsivežėm ir mes pagaliau savo emma wub.gif , kol kas sunkiai akis pripranta prie to klasikinio vaizdo, (pirkom baltą odinį Mondial'ą) nes pirmam leliui turėjom Bebe confortą ir bugaboo, bet jau dabar matau, kad patogumo jame vaikui nežinau turbūt milijoną kartų daugiau nei bet kuriam kitam vežimuke thumbup.gif . Mano dvimetis kuo puikiausiai telpa sportinėj dalyje ir dar lieka kojytėm vietos ax.gif . Tik vat namie pavažinėjus labai suabejojau dėl važiuoklės, ėmėm klasikinę, o vat dabar galvoju ar nereikėjo sportinės g.gif , ji man tokia lyg daugiau pranašumų turinti dabar atrodo, galvoju apsikeisčiau kol nepradėjom naudot, gal galit pasidalint patirtim ax.gif
Atsakyti
Aprimo temelė ax.gif , ruošiatės rugsėjui visos bigsmile.gif , tai niekas man nieko nepapasakos apie sportinę važiuoklę g.gif
Atsakyti