Įkraunama...
Įkraunama...

EMMALJUNGA vežimai

QUOTE(Nattele @ 2009 09 30, 14:35)
lotuliukas.gif  Tai linksmiau vazineti... smile.gif

kai nemiega, tai gerai mirksiukas.gif ,bet uzmiges, tai labai muistosi ir greit prabunda doh.gif
Atsakyti
Noreciau pirkti emmaljunga city cross ir kedute su isofix base, jei kas parduodat, rasykit i az 4u.gif Galeciau 2-3 menesius ir palaukti vezimelio, jei dar naudojate 4u.gif Siulykit tik tvarkingus, universalios spalvos daikciukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2009 09 30, 07:00)
Parasyk man kontaktus i a/z,noriu paziuret.Jei viskas o.k. su ja,paimciau.
Tu vilniete,ar ne?

labryt  bigsmile.gif

rasau i az smile.gif
aha vilniuje
na galvjau dar palaikyti,bet ziuriu per ta pardavinejim laika, nekarto nepanaudojau, niekur vaiko nevezioju,nes man yra kas ji ziuri,tai kazkaip tingiu ji tasyta masinoje smile.gif vaziuojam tik 2kartus pe rmenesi pas senelius biggrin.gif

QUOTE(Ciukyta @ 2009 09 30, 13:20)
labukas,

mes irgi planuojam pirkti emma,bet noreciau suzinoti is turinciu, ar sie vezimeliai "lipa"laiptais  ax.gif mes gyvenam 4a.tai nesti butu sunkoka, tai pagalvojau,kad gal imanomas toks budas  g.gif
dar norejau paklaust, ar cerox 360 arba nitro yra amortizacija (dabar turim vezima,kuriame 0 amortizacijos ir musu saligatviais taip barska,kad baisu), ar geresnis cross vezimas?

laiptais tikrai nelipa schmoll.gif 4u.gif cross zinoma,kad minkstesnis,jaigu zadat daug laiko buti lauke,naujagimiui tik crossa imciau ax.gif
QUOTE(Nattele @ 2009 09 30, 13:23)
Be abejoniu Cross'as minksciau vaziuoja vien del visu 4 dideliu ratuku. O del Nitro ar Cerox barskejimo - tai sudetinga ivertinti kas yra "labai"

drinks_cheers.gif
QUOTE(Ciukyta @ 2009 09 30, 13:49)
kai nemiega, tai gerai  mirksiukas.gif ,bet uzmiges, tai labai muistosi ir greit prabunda  doh.gif

as irgi pastebejau,kad maniskis vaizujant vezime blogiau miega g.gif
bet visvien i nieka nekeisciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2009 09 30, 12:10)
Mes irgi lygiai toki pati pirkom.Ar patenkinti vezimu?
matai,pas mus dukryte si karta bus,nenoriu juodos kedutes 4u.gif

Labai patenkinta 4u.gif Viskuo - ir grožiu, ir funkcionalumu (ypač erdvumu). Veždama savo vaikelį tokiam gražiam vežime ir pati jaučiuosi graži wub.gif

Lopšį mano sūnelis jau išaugo, vasaros pradžioj įsėdo į sportinuką. Nusiskundimų lyg ir neturiu, o ir nesu labai priekabi. Vienintelis mano (!) minusas - sunkus vežimas ir sunki kėdutė (ypač, kai lėliukas paaugęs ir sveria daugiau). Bet čia tuo atveju, jeigu reikia pačiai nešt laiptais viršun.

Krepšys tai irgi mums beveik nereikalingas, labai retai naudojam. Na, jeigu važiuojam į tolimesnę kelionę, įsimetam į jį vaikučio daiktus, bet šiaip jo neprisireikia.

Tokie mano pastebėjimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2009 09 30, 17:20)
Labai patenkinta 4u.gif

Aciu uz issamu atsakyma.
Na nesiot man jo nereiks (gyvenam name),tai sita ivertinau jau pries perkant,kad sitam vaikiui galiu rinktis jau ir sunku vezima.Nes kai gyvenom bute,tai nest nenoreciau tokio svorio.

Beje,"Baby center" sian paskambino,kad gavo mano uzsakyta kedute.
Kazkaip mistiskai.Po,to kai sake,kad be vidurio lapkricio nieko nebus,buvau nustebus.
Tai sian jau atsiemiau .Ramu dabar.Viska turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2009 09 30, 17:58)
Aciu uz issamu atsakyma.
Na nesiot man jo nereiks (gyvenam name),tai sita ivertinau jau pries perkant,kad sitam vaikiui galiu rinktis jau ir sunku vezima.Nes kai gyvenom bute,tai nest nenoreciau tokio svorio.

Kazkaip mistiskai.Po,to kai sake,kad be vidurio lapkricio nieko nebus,buvau nustebus.
Tai sian jau atsiemiau .Ramu dabar.Viska turiu  smile.gif

Dziugu, kad rupestelis kukrito ir gavai viska laiku! wink.gif Dabar belieka laukti didziosios dienos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2009 09 30, 18:58)
Tai sian jau atsiemiau .Ramu dabar.Viska turiu  smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2009 09 30, 18:58)

Kai užsakinėjome saviškį, mus irgi įspėjo, kad gali tekti palaukti apie pusantro mėnesio, bet viskas gavosi gerokai greičiau - paskambino po savaitės su trupučiu, kad JAU YRA bigsmile.gif

Smagu, kai viskas vyksta laiku ir pagal planą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2009 10 01, 10:54)
Kai užsakinėjome saviškį, mus irgi įspėjo, kad gali tekti palaukti apie pusantro mėnesio, bet viskas gavosi gerokai greičiau - paskambino po savaitės su trupučiu, kad JAU YRA  bigsmile.gif

Smagu, kai viskas vyksta laiku ir pagal planą thumbup.gif

gerai kai sako,kad uztruks ilgiau thumbup.gif o gauna greiciau smile.gif victory.gif

negu zadetu tuoj gauti ,ir vilkintu smile.gif

is vis bbc malaciai sokiai.gif visad maloniai aptarnauja didis.gif
Atsakyti
mamytes 4u.gif
jau kaip ir apsisprendziau isigyti ir as emmaljunga vezimeli... ale dar niekaip neissirenku modeliuko ir spalvytes. Galvoju apie odinuka (kazi white croc cia irgi odinukas, ar tik creme leatherette), nes bijau kad medziaginiai blunka... o gal klystu? ax.gif Jei nesunku, gal ka konkreciai galetumet patarti, leliukas gims vasario pradzioj, gyvenu mieste, daugiaaukscio namo 2 aukste, vazineju su masinyte, kurios bagazine maza... Zadu lauke praleist daug laiko. Tiesa, kas reikalinga is tu visu priedu, o kas nelabai... Ten kaip pasiziurejau, tai reik paciam susikomplektuoti juos... Taigi, ka patartumet g.gif
(O gal apsimoka padeveto ieskot? Gal jie taip puikiai issilaiko, kad verti ir padeveti...)
Atsakyti
QUOTE(*rami* @ 2009 10 03, 12:53)
mamytes  4u.gif
jau kaip ir apsisprendziau isigyti ir as emmaljunga vezimeli... ale dar niekaip neissirenku modeliuko ir spalvytes. Galvoju apie odinuka (kazi white croc cia irgi odinukas, ar tik creme leatherette), nes bijau kad medziaginiai blunka... o gal klystu? ax.gif Jei nesunku, gal ka konkreciai galetumet patarti, leliukas gims vasario pradzioj, gyvenu mieste, daugiaaukscio namo 2 aukste, vazineju su masinyte, kurios bagazine maza... Zadu lauke praleist daug laiko. Tiesa, kas reikalinga is tu visu priedu, o kas nelabai... Ten kaip pasiziurejau, tai reik paciam susikomplektuoti juos... Taigi, ka patartumet  g.gif
(O gal apsimoka padeveto ieskot? Gal jie taip puikiai issilaiko, kad verti ir padeveti...)

Sveiki 4u.gif

mes pirkom EDC modeliuka su klasikine vaziuokle. Rinkomes tokia kaip chaki spalva, tai ji nei sviesi, nei tamsi labai. Kadangi mano masiniuko bagazine laaaabai ribota (praktiskai vienas lagaminas telpa), tai klasikine vaziuokle graziai isitaise bagazineje. Sportine taip pat telpa, taciau nu man nelabai graziai atrodo, kai vaziuojant, matosi ratai vezimo per bagazines langa... EDC yra kartu su sportinuku, tai kaip ir per daug tenai kazko komplektuoti nelabai yra ka blush2.gif
Devetus teko apziureti, siaip labai gerai islaikyti. Tai jeigu noro yra toki pirkti, manau, tikrai rasit varianta 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*rami* @ 2009 10 03, 12:53)
mamytes  4u.gif
jau kaip ir apsisprendziau isigyti ir as emmaljunga vezimeli... ale dar niekaip neissirenku modeliuko ir spalvytes. Galvoju apie odinuka (kazi white croc cia irgi odinukas, ar tik creme leatherette),

White croc-odinukas (balta spalva) 4u.gif
Atsakyti