Įkraunama...
Įkraunama...

EMMALJUNGA vežimai

QUOTE(*Ausryte* @ 2009 10 21, 17:56)
Greiciausiai sia savaite reiks ir nulekt. Karta jau buvom, bet tik uzejom, pasiziurinejom, nieko neklausem. Dar karta skambinausi pasitikslint kainu. Vis dar sprendziam...
Reiktu apziuret ir kitu modeliuku privalumus, bet man Mondiel Duo Combi kreminio odonuko vaizdelis toks, kad kitokio ne nenoriu...  4u.gif Gal kas sugebetumet atkalbet nuo tokios brangenybes  lotuliukas.gif Gal zinot kokiu trukumu? Na be to, kad jis sunkokas...

drinks_cheers.gif as irgi kai pamaciau ta odinuka tai isimylejau wub.gif Tik va sviesus ir odinis lopsiukas tai nieko, bet sportinukas... atrodo taip nepraktiska g.gif idomu kaip vasara ar ziema leliukui tam sportinuke g.gif
Tikrai gal galetu ka patarti mamytes kurios turi siuos vezimelius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute:) @ 2009 10 21, 18:21)
drinks_cheers.gif  as irgi kai pamaciau ta odinuka tai isimylejau wub.gif  Tik va sviesus ir odinis lopsiukas tai nieko, bet sportinukas... atrodo taip nepraktiska g.gif  idomu kaip vasara ar ziema leliukui tam sportinuke  g.gif
Tikrai  gal galetu ka patarti mamytes kurios turi siuos vezimelius  bigsmile.gif

Mes turim Mondiala kremini odinuka. O ko jis nepraktiskas, viskas ten gerai mirksiukas.gif as tik itiesaliuka pirkau vasarai, kad neprakaituotu. Valosi puikiai. thumbup.gif Zinoma, man labiau losiukas patiko wub.gif bet siaip liux. Klauskit, jei kas domina, atsakysiu mirksiukas.gif
Vat, tik as mastau ar dar laikyt ji per ziema, ar jau parduot, nes vaikinas musu jau taip nebenori james sedet, kad siaubas doh.gif
Gal kuri mamyte galetu man i az brukstelt kokios dabar kainos Emuku odinuku. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, gal žinot ar yra emuku pametinukams? Aš tik ta kėdute pridedama mačiau.
Atsakyti
QUOTE(ddia @ 2009 10 22, 09:54)
Sveikos mamos, gal žinot ar yra emuku pametinukams? Aš tik ta kėdute pridedama mačiau.

Sveiki,

kiek maciau, tai yra pakojis pametinukui ir maciau, kad yra kazkuris vezimukas, kur viena dalis lopsys, o kita - sportine, t.y. panasiai kaip dvynuku, tik kad dalys skirtingos mirksiukas.gif (atrodo, kad emmuku toki maciau, nes kazkaip uzsifiksavo, kad g.b. taip)
Atsakyti
Aš ir lyg tai kažkur taip mačiau bet va jų puslapy nerandu
Atsakyti
QUOTE(ddia @ 2009 10 22, 12:53)
Aš ir lyg tai kažkur taip mačiau bet va jų puslapy nerandu

Tai va, kad ir as niekaip nepamenu... Gal kokiam katalogelyje... Niu niekaip nepamenu... O gal kas sitoj temutej buvo idejes nuotrauka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ddia @ 2009 10 22, 09:54)

Tikrai yra.Maciau BBC.
Atsakyti
merginos ,kaip jum sis emmuko modelis bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif nu man fantastika,ytin lengvas wub.gif manevringas,vienu zodziu isimylejau blush2.gif wub.gif wub.gif

noriu trecio vezimo rolleyes.gif jai vyras iki to is namu neisvarys biggrin.gif

user posted image

nu as negaliu i ji atsiziureti rolleyes.gif man atrodo gan populiarus butu ,nes sportine dalis tikrai labai daili wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vakare-tyla @ 2009 10 21, 22:02)
Mes turim Mondiala kremini odinuka. O ko jis nepraktiskas, viskas ten gerai mirksiukas.gif as tik itiesaliuka pirkau vasarai, kad neprakaituotu. Valosi puikiai.  thumbup.gif Zinoma, man labiau losiukas patiko wub.gif  bet siaip liux. Klauskit, jei kas domina, atsakysiu mirksiukas.gif
Vat, tik as mastau ar dar laikyt ji per ziema, ar jau parduot, nes vaikinas musu jau taip nebenori james sedet, kad siaubas doh.gif 
Gal kuri mamyte galetu man i az brukstelt kokios dabar kainos Emuku odinuku. Aciu 4u.gif

manau,kad kaina labai nuo daug ko priklauso,pirmiausiai nuo bukles, smile.gif pvz as savaji kai pardavinejau ,naudotas buvo 6menesius, i kiema ejome 2 kartus per savaite ,tai net suskaiciuot galejau kiek kartu buvo kieme smile.gif
o ir garantis visa kita buvo smile.gif vienu zodziu atrode idealiai su dezem prikimo ir t.t
tai pardaviau berodz uz 1900lt o maciau ilgia naudotuas pardavineja po 1500lt mazdaug ax.gif

pvz dabar savaji nitro turime gal menuo kazkur,tai kieme buvo lygiai 3 kartus rolleyes.gif sakau nuskils tam , kas ji is manes pirks biggrin.gif

mano mazius paprasciausiai miega visada balkone,o ten mes turime kita vezima paprasta toki ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 22 spalio 2009 - 19:25
Jei kuri sugalvosit pardavineti savo Mondial Duo Combi kremini odinuka, tai parasykit AZ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute:) @ 2009 10 22, 21:06)
Jei kuri sugalvosit pardavineti savo Mondial Duo Combi kremini odinuka, tai parasykit AZ  biggrin.gif

kiek supratau vakare-tyla, zada parduoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 22 spalio 2009 - 22:00
Sveikutes smile.gif

Siandien ir mes isigijome emma, EDC norejau juodo arba to naujo tamsiai pilko grafito su ispaustu rastu....taciau maniskis issirinko ruda (brown check) ai nzn....patarkit ka daryt ar stengtis pakeisti ar stengtis priprasti? tas languotumas rudas net nzn....gal kas matet ir galit pasakyti savo nuomone?
Papildyta:
jei parodoj tikrai dalins nuolaidas.... doh.gif doh.gif doh.gif o mes siandien paskubejom, nors gimdysiu tik gruodzio gale sausio pradz....
Atsakyti
QUOTE(Lacrima @ 2009 10 23, 00:41)
Sveikutes  smile.gif

Siandien ir mes isigijome emma, EDC norejau juodo arba to naujo tamsiai pilko grafito su ispaustu rastu....taciau maniskis issirinko ruda (brown check) ai nzn....patarkit ka daryt ar stengtis pakeisti ar stengtis priprasti? tas languotumas rudas net nzn....gal kas matet ir galit pasakyti savo nuomone?
Papildyta:
jei parodoj tikrai dalins nuolaidas....  doh.gif  doh.gif  doh.gif  o mes siandien paskubejom, nors gimdysiu tik gruodzio gale sausio pradz....

Sveika wink.gif

Mes rinkomes ir EDC tarp pilkos ir tarp tokios chaki spalvos. Abi buvo grazios, tiek pilka, tiek chaki. Bet vis delto apsisprendem imti chaki blush2.gif Sitoj temukej kazkuriam (26) psl yra nuotrauka, tai gali apziureti. mirksiukas.gif O ruda, manau, kad ir neblogai. Mes galvojom apie ruda varianta, tik tuo metu uzmatem tuos du... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Demettriuke*: 23 spalio 2009 - 06:13