QUOTE(Medinis @ 2009 07 17, 11:58)
*Jūs neteisi.*
* Išlaikymas yra priteisiamas vaikui. Ne jums. Jūs tik gaunate tą išlaikymą ir panaudojate vaiko labui tol, kol jis yra nepilnametis arba nėra emancipuojamas.
*Kai tik vaikas tampa pilnametis, tai įsiskolinimas už jo išlaikymą pereina jam.
* Ir pinigai už įsiskolinimą turi būti mokami jam.
*Jūs jau nebeturite finansinės galios valdyti vaiko turto.
Papildyta:
Tik dabar pastebėjau, kad jūsų sūnui JAU 22 metai.
Tai galite būti rami, vaiko tėvas nėra jums skolingas.
Ir jis tikrai skolos jums negrąžins.
Joks antstolis negali net prisiliesti prie pinigų, jei jų atsirastų.
Tai faktas kaip blynas.
* Išlaikymas yra priteisiamas vaikui. Ne jums. Jūs tik gaunate tą išlaikymą ir panaudojate vaiko labui tol, kol jis yra nepilnametis arba nėra emancipuojamas.
*Kai tik vaikas tampa pilnametis, tai įsiskolinimas už jo išlaikymą pereina jam.
* Ir pinigai už įsiskolinimą turi būti mokami jam.
*Jūs jau nebeturite finansinės galios valdyti vaiko turto.
Papildyta:
Tik dabar pastebėjau, kad jūsų sūnui JAU 22 metai.
Tai galite būti rami, vaiko tėvas nėra jums skolingas.
Ir jis tikrai skolos jums negrąžins.
Joks antstolis negali net prisiliesti prie pinigų, jei jų atsirastų.
Tai faktas kaip blynas.
*teisi
*išlaikymas priteistas buvo man vaikui išlaikyti .kadangi jo negavau ir nepanaudojau vaiko labui , teko didžiają savo uždirbtų pinigų dalį panaudoti vaiko išlaikymui .
*koks įsiskolinimas vaikui? tai įsiskolinimas vaiko motinai.
*pinigai už įsiskolinimą kuris buvo priteistas vaiko motinai ir yra mokamas vaiko motinai.

*gerai pastebėjote.
aš rami nes įsiskolinimas MAN , vaiko motinai bus iki tol kol vaiko tėvas bus skolingas.
deja šiuo metu puse skolos jau yra išmokėta .........

šiuo metu kaip tik skola eina į anstolių kontorą , kas mėnesį ,reguliariai , ir anstolis juos pervedą į Mano sąskaitą , atsiskaitęs sau dalį už išeiškojimą, ir ta dalis nesiskasičiuoja man iš skolos , teks skolininkui gal apie 2 štukytes primokėt daugiau
Faktas kaip blynas , kad rašai nesamonęs ir klaidini žmonęs , kokiu pagrindu čia vaidini protingą?
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2009 09 11, 09:20)
Beje, tėvas taps skolingas vaikui, kai jam sukakos 18 - visą suną nesuteikto išlaikymo.
tėvas buvo ir bus skolingas vaiko motinai .