Kai buvau jauna, protinga, netekejusi, susitaupiau kelionei i Prancuzija, kuri man reiskia laaaaaabai daug. Turejom po vestuviu vaziuot ten medaus, bet kelione atsauke

. Veliau turejau isvaziuot vasarai dirbt, bet apnestejau

, tada vyras pazadejo po gimdymo isleist pagaliau (turetu but sia vasara), bet eilini karta muilas

, sako, prisikeliausi dar

. Deja, susitaupyt jokiu prosvaisciu (turejau tokiu slaptu planu), nes vyras zino apie visas babkes (net apie babkes, isprasytas is univero!). Mano pajamos- 120Lt (ruosiu mokine egzui- 15Lt/h), dar kartais mociute is pensijos nuraso, jis gauna alga neastronomine, o vaiko pajamos- pasalpa (siaip nuo jos lieka apie 50Lt).
Na, vien tik sau noreciau kokiu 200Lt
*agneklimjan n.Del vienos saskaitos ir 2 korteliu - siuliau, bet jis nesutinka, sako, kad iskart viska isleisciau.
p.s. pas mus tokia sistema: jei babkes masinai, reiskia MUMS, jei sokoladas, marskineliai is 75% nukainavimo, tai reiskia MAN, tai kaip ir iseina, kad JAM - nieko, tik maistui

Na, bet is jo algos uzmokam issimokejimus, tai irgi mums (pvz., padangos yra liuks pirkinys, o jau mano prasomas fotikas - nebutinas... Nu ka - kai nesiuosi vaika i fotoatelje, tai irgi gal bus nebutina

)
Papildyta @ [mergetime]1081190035[/mergetime] Na, bent jau del vieno pritariu: visos problemos tada, kai pinigu nera, o kai ju yra, gerai ir mastyt, kur juos padet...
joie de vivre