Įkraunama...
Įkraunama...

mirė Michael Jackson...

QUOTE(Lera @ 2009 07 13, 14:13)
pritariu ir daina ir muzika nereali  wub.gif momentais kažkoks toks sexy priduses balsas mmmm  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Papildyta:
bliamba jau ketvirta karta klausau ta pačiau klausysiu ir penkta , aš kai roko gerbėja o šį daina tokia biški rokiška ir balsas nerealus joje ir visa daina tai man mmmmmm susileist galima vietoj wub.gif

Pritariu ir wub.gif bet ne tik klausyti reikia ir matyti ,nes klipe jis TAAAAAAAAIP seksualiai atrodo brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(Ellenyte @ 2009 07 13, 16:55)
drinks_cheers.gif gera muzika vienija žmones
Dar iš cnn žinių: "Obama ignoruoja Jackson'o dramą". Kai kurie piktinasi, kad Obama nepadarė atskiro pranešimo apie šią netektį. Prispaustas žurnalistų jis tepasakė: "MJ tapo mūsų kultūros dalimi, jo išskirtinis talentas persipynė su didele doze tragedijos ir sudėtigų įvykių asmeniniame gyvenime". Kiti nebuvo tokie diplomatiški, respublikonas P.King'as pasakė: "mes per daug stengiamės būti politiškai korektiški, tiesiog niekas neišdrįsta pasakyti - mums nereikia Maiklo Džeksono". Na nebūtų respublikonas... blink.gif  verysad.gif

kiek girdejau tas Kingas jau ne pirma karta apvaro Maikla tipo per didelis demesys jam ir t.t ir dar girdejau, kad visi ant jo pyksta...
tai jei tam Kingui nepatinka tai tegul ir nesidomi, o ne nesneka uz visus , kaip nemegstu tokiu zmoniu
Atsakyti
"Give in to me" nerealus klipas wub.gif. O MJ pasakiškas. Negaliu atsiklausyt, pastebejau,kad pasileidusi šį klipą, pradedu greičiau važiuot, toookia energija apima.
Kiek pamenu, MJ per interviu su Oprah sakė, kad šis klipas buvo nufilmuotas Vokietijoje, labai greitai, per 2 valandas, ten dar daugiau apie šį klipą pasakoja, kad su Slash'u norėjo padaryti tiesiog linksmą ir gražų klipą.
Jis buvo nufilmuotas 1991 metais, ir niekada neilšleistas JAV. Keista, tookia graži daina rolleyes.gif.

Šiandien 2 valandas žiurėjau MJ koncertą Bukarešte 1992 metais. Koks MJ buvo nepakartojamas, pasakiškas, kupinas tokios charizmos, kad net per kompą pažiūrėjus gniaužia kvapą wub.gif. Skaičiau kažkur tokius žodžius apie MJ: " Jei žiūri į Maiklą, suvoki, kad jame yra įsikūnijusi Dievo esybė, nes jei dieviška dvasia nebūtų šiame žmoguje, Maiklas negalėtų paliesti tokios daugybės žmonių širdžių,nepriklausomai nuo rasės ir amžiaus visame pasaulyje". Tikra tiesa, jis turėjo tokį galingą energijos užtaisą, kad žmonės per koncertus krisdavo kaip lapai nuo emocinės perkrovos, pati mačiau lotuliukas.gif. Aš neatsigavau menesį blink.gif. Sapnuodavau kasnakt, šokdavau iš miegų, kalbėdavausi su juo per miegus doh.gif . O dabar išsivyste priklausomybe jo dainoms, nebegaliu negirdėt to balso, ar jums taip nera? rolleyes.gif

Papildyta:
Tai kad pats Kingas po MJ mirties buvo pavadinęs ji legenda. Aštrus liežuvis jo, išvarto, kaip nori.
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2009 07 13, 18:41)
Tai kad pats Kingas po MJ mirties buvo pavadinęs ji legenda. Aštrus liežuvis jo, išvarto, kaip nori.

Nemaišykit Larry Kingo - laidų vedėjo, kuris dalyvavo ceremonijoje - jis labai pagarbiai kalba apie MJ ir visą praeitą savaitę leidžia į eterį laidas apie MJ ir to kažkokio politikiūkščio Peter King - kuris nepaiso elementarios pagarbos mirusiems.
Atsakyti
QUOTE(Ellenyte @ 2009 07 13, 18:09)
Nemaišykit Larry Kingo - laidų vedėjo, kuris dalyvavo ceremonijoje - jis labai pagarbiai kalba apie MJ ir visą praeitą savaitę leidžia į eterį laidas apie MJ ir to kažkokio politikiūkščio Peter King - kuris nepaiso elementarios pagarbos mirusiems.

Šiandien neatidi esu doh.gif biggrin.gif .
Atsakyti
Dieve,koks grazus wub.gif
Maniskis sako,kad jam baisu del manes blush2.gif
super daina
Baisiausiai tai,kad is aplinkiniu tik as viena del jo svaigstu blush2.gif
Kazkokia Jacksonmanija prasidare.Negaliu be Jo muzikos gyvent... As ryte kai atsikeliu,tai savo ausyse jo balsa girdziu.Zodziu guluosi ir keliuosi mintimis apie MJ wub.gif
Ir ne viena karta sapnavau MJ.KAIP MAN PASISEKE wub.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cafe del mar: 13 liepos 2009 - 20:02
QUOTE(cafe del mar @ 2009 07 13, 20:41)
Zodziu guluosi ir keliuosi mintimis apie MJ  wub.gif

Manau, dabar daug tokių yra smile.gif Šįvakar turėjo prasidėt "This is it" Londone, fanai susirinko prie arenos pasiklausyti įrašu ir pabendrauti.
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=HrPTDU40hO4
Nu man sita daina tai.. thumbup.gif jis toks grazus cia.. tokia sypsena.. neimanoma nesisypsot ziurint doh.gif biggrin.gif toks jis laimingas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 13 liepos 2009 - 20:05
QUOTE(cafe del mar @ 2009 07 13, 21:41)
Dieve,koks grazus  wub.gif
Maniskis sako,kad jam baisu del manes  blush2.gif
super daina
Baisiausiai tai,kad is aplinkiniu tik as viena del jo svaigstu  blush2.gif
Kazkokia Jacksonmanija prasidare.Negaliu be Jo muzikos gyvent... As ryte kai atsikeliu,tai savo ausyse jo balsa girdziu.Zodziu guluosi ir keliuosi mintimis apie MJ  wub.gif
Ir ne viena karta sapnavau MJ.KAIP MAN PASISEKE  wub.gif  smile.gif

Ir as pasidariau Jacksomane.Ir as klausau jo muzika wub.gif Paauglysteje mano draugas buvo pamises del MJ,tai kai atvaziuodavau pas ji ir klausydavom jo dainu,ziuredavau,kaip mano draugas soka MJ sokius ir dainas visas mintinai mokejau.Paskui po truputi uzsimirso man MJ,bet dabar vel svaigstu del jo,kaip isprotejus.Net negaliu ramiai apie kalbeti iskarto apsibliaunu,nesuprantu kas man darosi smile.gif
Atsakyti
Nu sakes.. paskaitytu mano draugai, sakytu: nuo kada tokia gerbeja Jacksono pasidarei? biggrin.gif niekada nebuvau.. bet pradejau daugiau klausyt jo dainu, po jo mirties.. ir tik dabar pamaciau, kaip jis atsiduodavo dainuodamas.. kiek jegu idedavo.. blink.gif ziauru!!!!!! Ziauru.. ant kiek atsidaves jis tai dare.. cia neimanoma suprast 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2009 07 13, 21:07)
Ir as pasidariau Jacksomane.Ir as klausau jo muzika wub.gif Paauglysteje mano draugas buvo pamises del MJ,tai kai atvaziuodavau pas ji ir klausydavom jo dainu,ziuredavau,kaip mano draugas soka MJ sokius ir dainas visas mintinai mokejau.Paskui po truputi uzsimirso man MJ,bet dabar vel svaigstu del jo,kaip isprotejus.Net negaliu ramiai apie kalbeti iskarto apsibliaunu,nesuprantu kas man darosi smile.gif

Taip,taip... ir as is naujo atradau MJ muzika.Nors Jo visos dainos taip giliai iauge,ir taip gerai zinomos iki kaulu smegenu...kiekvienas akordas... wub.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=YSPGtuVY5fE
Pazekit cia.. kaip jis glaude kiekviena.. nesvarbu stora, kuda, grazi ar nea.. kiekviena glaude taip pat, siltai ir su meile.. jauciu tos panos nemiegojo 3 sav doh.gif lotuliukas.gif eina sau.. idomu koks jausmas.. o ta viena, tai ten turbut nualpo kai ja nutyse doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti