Įkraunama...
Įkraunama...

mirė Michael Jackson...

QUOTE(Klaudi Ja @ 2009 07 15, 12:49)
Tiesiog dabar visos RS groja smile.gif  Kai mire MJ , tai visi prisimine kokios dainos, tekstai..Prasidejo "biznis"..MJ karaliauja viso pasaulio topuose...O kas buvo iki nelaimes........Niekas net neprisimine..Zinoma buvo planuotas turas, bet...

Na kodėl jūs taip teigiate, kad niekas neprisiminė, RS užgrodavo jo dainų, ir muzikiniai TV kanalai paleisdavo klipų, jis niekada nebuvo visiškai užmirštas, nes tas tiesiog neįmanoma, o tikiu, kad tikri fanai kaip klausė, taip klausė, nors ir buvo "pauzė" jo muzikinėj karjeroj.. Aišku, tikrai nesulyginsi, koks dabar "bumas"... Bet man jis patinka, taip ir turėtų būti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutia: 15 liepos 2009 - 13:26
Siaubinga, tai, ką jis patyrė dėl kaltinimų, sunku įsivaizduoti didesnį pažeminimą ir tragediją. Dar šiek tiek apie tai interviu
Atsakyti
merginos, tai ar parašysit ką ten a.ž. siuntėt/gavot? 4u.gif

aš čia tokia neakivaizdi temos skaitytoja blush2.gif iš tikro tai labai viskas paveikė asmeniškai. Sakiau jau nebeseksiu įvykių, neskaitysiu, nesidomėsiu, bet negaliu... Visų pirma, muzika, talentas... Muzika, žinoma, lieka muzika. Bet visa kita, kiek video, interviu ir t.t. peržiūrėjau - to tiesiog neįmanoma apsakyt, nerandu žodžių. Galva pilna minčių, kad ir kiek pasakytum- per mažai joms išreikšt. Toks žmogus (žinoma, kiek galima pažint iš įrašų)- nuostabus... tikrai labai pasisekė tiems, kas asmeniškai pažinojo, bendravo. Sunku likti abejingam tokiam nuoširdumui, kuklumui, gerumui, šilumai, šypsenai... ir dar tūkstačiams dalykų, kuriuos pajunti. Be galo skaudu ir pikta, kad žmonės to nevertina. Kaip norėčiau savo aplinkoj turėti tokį žmogų, draugą...
Skaudu, kad taip viskas baigėsi, kad viskas vyko taip, kaip vyko. Bent kiek visuomenei žinoma. Ir, žinoma, labai liūdna, kad visos tiesos taip ir nesužinosim.
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2009 07 15, 13:20)
Na kodėl jūs taip teigiate, kad niekas neprisiminė, RS užgrodavo jo dainų, ir .. Aišku, tikrai nesulyginsi, koks dabar "bumas"...

Nevisai sutinku su Jusu teiginiu 4u.gif

Bet gale posto atsakei i priestaravimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 07 15, 14:31)
iš tikro tai labai viskas paveikė asmeniškai. Sakiau jau nebeseksiu įvykių, neskaitysiu, nesidomėsiu, bet negaliu... to tiesiog neįmanoma apsakyt, nerandu žodžių. Galva pilna minčių, kad ir kiek pasakytum- per mažai joms išreikšt.

Visiškai taip pat jaučiuosi, kaip čia aprašei - kas vakarą galvoju, kad jau rytoj tai tikrai neskaitysiu nieko ir čia mano kojos nebus ir išvis išjungsiu tv, kai rodys apie MJ bylą - nes kartais tai veda į labai melancholišką nuotaiką. Bet pirmas reikalas, kurį patikrinu iš pat ryto - tai ką čia prišnekėjot per naktį smile.gif
Atsakyti
Vajetus, jau prirasyta kiek! doh.gif Kol perskaiciau smile.gif

Ir tokios visos paslaptingos, paslaptingos, nieko prasitart nenori unsure.gif
Tai man kyla keletas minciu: arba kazkuri laiko gyva MJ pas save namie ir todel nenori cia rasyti (tik per A.Z.), arba kazkuri isivaikino jo vaikus ir irgi skelbia tik per AZ. lotuliukas.gif

Na jau, as irgi noriu zinoti, to ko nezinau is to, kas zino! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ellenyte @ 2009 07 15, 13:02)
Visiškai taip pat jaučiuosi, kaip čia aprašei - kas vakarą galvoju, kad jau rytoj tai tikrai neskaitysiu nieko ir čia mano kojos nebus ir išvis išjungsiu tv, kai rodys apie MJ bylą - nes kartais tai veda į labai melancholišką nuotaiką. Bet pirmas reikalas, kurį patikrinu iš pat ryto - tai ką čia prišnekėjot per naktį smile.gif

Toks jausmas, kad cia as pati buciau sita posta parasius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ellenyte @ 2009 07 15, 15:02)

tai vat... sunku ir įsivaizduoti kaip jaučiasi ilgamečiai M.J. gerbėjai, fanai, jei jau tik neseniai jį "atradusiems'' sukelia tokias emocijas.

QUOTE(Viola fiola @ 2009 07 15, 15:13)
Vajetus, jau prirasyta kiek!  doh.gif Kol perskaiciau smile.gif

Ir tokios visos paslaptingos, paslaptingos, nieko prasitart nenori  unsure.gif
Tai man kyla keletas minciu: arba kazkuri laiko gyva MJ pas save namie ir todel nenori cia rasyti (tik per A.Z.), arba kazkuri isivaikino jo vaikus ir irgi skelbia tik per AZ.  lotuliukas.gif

Na jau, as irgi noriu zinoti, to ko nezinau is to, kas zino!  bigsmile.gif

prajuokino biggrin.gif ... bet iš tikro tai be galo norėčiau, kad būtų gyvas. Kas, kaip, kur, kodėl - nebesvarbu būtų.
O nežinia labai slegia verysad.gif
Atsakyti
Per MJ gimtadienį - rugpjūčio 29, O2 arenoje planuojamas koncertas jo atminimui, kalbama, kad dainuos broliai ir J. Jackson.
Atsakyti
QUOTE(Ellenyte @ 2009 07 15, 13:20)
Siaubinga, tai, ką jis patyrė dėl kaltinimų, sunku įsivaizduoti didesnį pažeminimą ir tragediją. Dar šiek tiek apie tai interviu

Šis interviu buvo duotas 2003 metais JAV naujienų kanalui "60 min". Po jo MJ buvo rastas be samonės, perdozavęs morfijaus unsure.gif. Tada jau buvo prasidėjęs skandalas dėl vaikų išnaudojimo po kontraversiškai pagarsėjusio Martino Bashiro filmo "Gyvenimas su Maiklu Džeksonu". Šiame filme Bashiras parodė Maiklo gyvenimą iš pakankamai abejotinos pusės, pridėdamas savo subjektyvių komentarų ir sukurdamas įtartiną visuomenei Džeksono įvaizdį. Taigi kažkas vel sėkmingai tuo pasinaudojo kaip ir 1993 metais ir iškėlė MJ kaltinimus, jis buvo tampomas po teismus, galų gale išteisintas, bet niekada nebegrįžo į Neverlandą, savo sukurtą rojų, nes tas rojus virto pragaru ir ten liko labai daug blogų prisiminimų, o MJ buvo galutinai morališkai sužlugdytas.

Nežinau, mergaitės, labai giliom ir liūdmom temom čia pradėjom šnekėt. Mane asmeniškai labai sujaudino MJ mirtis. Ne vien kaip be galo talentingo dainininko, šokėjo, chreografo, bet ir kaip žmogaus, kuris buvo per geras visiems ir žiauriame pasaulyje negalėjo pakovoti už save. MJ pasaulyje matė tik gėrį, pasitikėjo žmonėmis ir tai jį pražudė.

Aš jau kelinta diena pasižadu,kad pamiršiu, nebeskaitysiu, neberašysiu,bet negaliu. Tiesiog negaliu unsure.gif. Labai daug galvoju apie tai ir tas galvojimas jau įgauna globalia prasmę.
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2009 07 15, 14:13)
Tai man kyla keletas minciu: arba kazkuri laiko gyva MJ pas save namie ir todel nenori cia rasyti (tik per A.Z.), arba kazkuri isivaikino jo vaikus ir irgi skelbia tik per AZ.  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(emmute @ 2009 07 15, 14:37)
tai vat... sunku ir įsivaizduoti kaip jaučiasi ilgamečiai M.J. gerbėjai, fanai, jei jau tik neseniai jį "atradusiems'' sukelia tokias emocijas.

va va.. neveltui fanai netgi žudosi unsure.gif

aš irgi visgi norėčiau, kad jis būtų gyvas unsure.gif nesvarbu kur ką veiktų, kaip reikštųsi, bet kad žmogus atrastų laimę ir gyvenimo pilnatvę su augančiais vaikais, su savo šeima.. unsure.gif

truputį ne į temą, bet dabar rašau rašau ir girdžiu per radiją dainą, išgirstu tik žodžius "when Michael Jackson was still black" blink.gif sakyčiau Aqua grupė, kažkokia kvaila dainuška jau ir iš seniau girdėta, bet net šiurpas nuėjo, kai berašydama būtent išgirdau tuos žodžius, net neklausydama apskritai tos dainos..
Atsakyti
Ka jūs čia suntinėjatės paslapčiomis? Aš irgi noriu smile.gif .
Atsakyti