Įkraunama...
Įkraunama...

mirė Michael Jackson...

Ne vieną kartą esu mačiusi, kad jis liepia išvalyti grindis, negaliu dabar atsidaryti youtube's, nes interas kažko stringa, bet viename klipe jis taaaip meistriškai bedainuodamas parodo pavalyti grindis, kad niekas nesuprato smile.gif. Lygtai Brunėjuje per "History" turą rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 07 18, 17:14)
4u.gif nieko  biggrin.gif
tik paskaičius puoliau žiūrėt pas mb  biggrin.gif rodo čia kažkokią laidą dabar apir MJ, gaila kad prancūziškai nieko nesuprantu  doh.gif  doh.gif

O as buvau patikejusi ,kad tikrai del to nagai rudi fool.gif ...mat tamseodzio niekada nesu maciusi is arti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cafe del mar @ 2009 07 18, 20:50)
Labas vakarelis ,merginos  4u.gif
Nors ir karsta,bet  karsta.gif  flirt.gif ui kaip karsta

Brangioji, žinok pas mane ir taip labai karšta namie, o tu nori visai užkaitint. Nesąžininga unsure.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2009 07 18, 22:37)
Ne vieną kartą esu mačiusi, kad jis liepia išvalyti grindis, negaliu dabar atsidaryti youtube's, nes interas kažko stringa, bet viename klipe jis taaaip meistriškai bedainuodamas parodo pavalyti grindis, kad niekas nesuprato smile.gif. Lygtai Brunėjuje per "History" turą  rolleyes.gif .

Paziurejau dabar,tai per visa daina jam ta scena vale... o jis demonstratyviai ciuozinejo lotuliukas.gif (koncertas Maskvoje) Kur MJ eina ,jam is paskos ant keliu su skudurais lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(indreja @ 2009 07 18, 22:39)
Brangioji, žinok pas mane ir taip labai karšta namie, o tu nori visai užkaitint. Nesąžininga  unsure.gif  biggrin.gif  .

Tam yra ventiliatorius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cafe del mar @ 2009 07 18, 21:41)
Paziurejau dabar,tai per visa daina jam ta scena vale... o jis demonstratyviai ciuozinejo lotuliukas.gif (koncertas Maskvoje) Kur MJ eina ,jam is paskos ant keliu su skudurais  lotuliukas.gif
Papildyta:

Tam yra ventiliatorius  biggrin.gif

Nepadeda schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2009 07 18, 22:42)
Nepadeda  schmoll.gif .

Tikiu ,man ir nea smile.gif
Atsakyti
Oi prisižvengiau iš tų valytojų Maskvoje lotuliukas.gif . Keliais paskui Maiklą.

Čia va irgi keliais ejo bigsmile.gif . Sirgo jis per sitą koncą ir dainavo pagal fonogramą.

http://www.youtube.c...h?v=H568SV6PgzM

Ir tame klipe jis per anksti užsideda skybėlę, tada nusišypso ir vel ją nusiima. Lygtai tyčia taip darė. iš pradžių galvodavau, kad suklydo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indreja: 18 liepos 2009 - 21:59
QUOTE(indreja @ 2009 07 18, 22:48)
Oi prisižvengiau iš tų valytojų Maskvoje  lotuliukas.gif . Keliais paskui Maiklą.
Čia va irgi keliais ejo  bigsmile.gif . Sirgo jis per sitą koncą ir dainavo pagal fonogramą.

http://www.youtube.c...h?v=H568SV6PgzM

ech man is Dangerous ir History turu fainiausia programos dalis Billie Jean wub.gif ziureciau ir ziureciau
kaip jis soka ech... reikia ventiliatoriaus apsukas pasididinti biggrin.gif
Einu isipilti vyno mirksiukas.gif

Kazkaip keista ,kad jis per savo koncertus fonograma naudodavo.Man naujiena rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cafe del mar: 18 liepos 2009 - 22:01
Jei neklystu, nuo Brunėjaus koncerto jis "Billy Jean" pradėjo dainuoti pagal fonogramą. Gal per sunku pasidarė tiek šokti ir dar dainuot doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2009 07 18, 23:00)
Jei neklystu, nuo Brunėjaus koncerto jis "Billy Jean" pradėjo dainuoti pagal fonogramą. Gal per sunku pasidarė tiek šokti ir dar dainuot  doh.gif .

blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cafe del mar @ 2009 07 18, 21:58)
kaip jis soka ech... reikia ventiliatoriaus apsukas pasididinti  biggrin.gif
Einu isipilti vyno  mirksiukas.gif

Mano ventiliatorius veikia visu pajėgumu, o as dar pasileidau "Come Together" rolleyes.gif karsta.gif . Aš geriu D'Light'ą".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indreja: 18 liepos 2009 - 22:03
QUOTE(indreja @ 2009 07 18, 23:02)
Mano ventiliatorius veikia visu pajėgumu, o as dar pasileidau "Come Together"  rolleyes.gif karsta.gif  . Aš geriu D'Light'ą".

As tai tyliai sedziu ,nes jau maniskis ir taip galvoja,kad as tease.gif
kuri tai vakara sako:
-tikiuosi neiseisi i ana pasauli pas MJ blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti