kaip pasiuti paprasta suknyte sarafaniuka?
QUOTE(Diglė @ 2010 07 08, 06:34)
kaip pasiuti paprasta suknyte sarafaniuka?
siuvimo būdu

jei turite nors kokį sarafaną tai pasiimkite apsibrėžkite detales ir mėginkite pasiūti, pats lengviausias variantas neprofesionalams, nes kuo mažiau supranti tuo geriau gaunasi , sėkmės ,

bandysiu siuvimo būdu

QUOTE(babouziuke @ 2010 06 15, 15:52)
Ačiū
. O aš jau apsidžiaugiau, kad pas mus Lietuvėlėj tokių medžiagų galima rasti
.

galiu uzklausti vienoj vietoj po kiek parduoda, zinau kad turi ruzavos, zalios, violetines, oranzines spalvos jei ka i az

QUOTE(Dollzz @ 2010 06 20, 11:13)
Nesupratau, kur dingo mano ikeltos nuotraukos, tad ikeliu dar karta
[img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs047.ash2
[img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs047.ash2
100balu

Sveikutes,
norejau pasiteirauti, gal kas gali imesti nuorada skareliu, kepuryciu, prijuosciu iskarpu. reikia i darzeli - seimininkeles komplektuka pasiuty.
norejau pasiteirauti, gal kas gali imesti nuorada skareliu, kepuryciu, prijuosciu iskarpu. reikia i darzeli - seimininkeles komplektuka pasiuty.
na skarelės iškarpų tikrai nereikia, imate kvadratą lenkiate pusiau ir turite dvi skareles
prijuostes aš siuvu iš akies, o kepurių žiūrint kokių jums reikia , jei tų virėjiškų ten irgi mažai iškarpų reikia , iškerpat stačiakampį galvos apimties, ir apskritimą nemažą, kad paraukimas gautusi , ir susiuvat
prijuostes aš siuvu iš akies, o kepurių žiūrint kokių jums reikia , jei tų virėjiškų ten irgi mažai iškarpų reikia , iškerpat stačiakampį galvos apimties, ir apskritimą nemažą, kad paraukimas gautusi , ir susiuvat

QUOTE(Naktibalda @ 2010 07 08, 17:32)
na skarelės iškarpų tikrai nereikia, imate kvadratą lenkiate pusiau ir turite dvi skareles

QUOTE(kipse @ 2010 07 08, 17:56)
aciu mergytes uz patarimus ir paveiksliuka, bandysim siutys

Kelnytes mazyliui. Linas.
Sveikutes,
gal kuri zinote kokia medziaga tinkamiausia pasiuti kirpejos skraiste, nu ta kur uzdeda, kai kerpa?
gal kuri zinote kokia medziaga tinkamiausia pasiuti kirpejos skraiste, nu ta kur uzdeda, kai kerpa?