Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

kaip pasiuti paprasta suknyte sarafaniuka?
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2010 07 08, 06:34)
kaip pasiuti paprasta suknyte sarafaniuka?

siuvimo būdu biggrin.gif

jei turite nors kokį sarafaną tai pasiimkite apsibrėžkite detales ir mėginkite pasiūti, pats lengviausias variantas neprofesionalams, nes kuo mažiau supranti tuo geriau gaunasi , sėkmės , 4u.gif
Atsakyti
bandysiu siuvimo būdu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2010 06 15, 15:52)
Ačiū  4u.gif . O aš jau apsidžiaugiau, kad pas mus Lietuvėlėj tokių medžiagų galima rasti  verysad.gif .

galiu uzklausti vienoj vietoj po kiek parduoda, zinau kad turi ruzavos, zalios, violetines, oranzines spalvos jei ka i az wink.gif

QUOTE(Dollzz @ 2010 06 20, 11:13)
Nesupratau, kur dingo mano ikeltos nuotraukos, tad ikeliu dar karta

[img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs047.ash2

100balu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,
norejau pasiteirauti, gal kas gali imesti nuorada skareliu, kepuryciu, prijuosciu iskarpu. reikia i darzeli - seimininkeles komplektuka pasiuty.
Atsakyti
na skarelės iškarpų tikrai nereikia, imate kvadratą lenkiate pusiau ir turite dvi skareles
prijuostes aš siuvu iš akies, o kepurių žiūrint kokių jums reikia , jei tų virėjiškų ten irgi mažai iškarpų reikia , iškerpat stačiakampį galvos apimties, ir apskritimą nemažą, kad paraukimas gautusi , ir susiuvat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asveja @ 2010 07 08, 14:50)
Sveikutes,
norejau pasiteirauti, gal kas gali imesti nuorada skareliu, kepuryciu, prijuosciu iskarpu. reikia i darzeli - seimininkeles komplektuka pasiuty.

gal tiks
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 07 08, 17:32)
na skarelės iškarpų tikrai nereikia, imate kvadratą lenkiate pusiau ir turite dvi skareles
prijuostes aš siuvu iš akies, o kepurių žiūrint kokių jums reikia , jei tų virėjiškų ten irgi mažai iškarpų reikia , iškerpat stačiakampį galvos apimties, ir apskritimą nemažą, kad paraukimas gautusi , ir susiuvat  4u.gif

QUOTE(kipse @ 2010 07 08, 17:56)

aciu mergytes uz patarimus ir paveiksliuka, bandysim siutys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(na_ir @ 2010 06 03, 21:13)
user posted image
cia duktereciai siuvau

wub.gif thumbup.gif fainai
Atsakyti
siuvimo budu pasiut lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

Kelnytes mazyliui. Linas.
Atsakyti
Sveikutes,
gal kuri zinote kokia medziaga tinkamiausia pasiuti kirpejos skraiste, nu ta kur uzdeda, kai kerpa?
Atsakyti