Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(Dollzz @ 2010 10 14, 20:17)
Labai gazios dzinsines kelnyte, man ir pirminis variantas buvo jau geras!
Sarafaniukas irgi grazus- jei veltinis turbut labai siltas smile.gif

aciu, bet sekancias kai siusiu dar kitaip pabandysiu kazko man labai jau mergaitiskai atrodo ir su batuku priderinimu sudetinga netinka prie turimu rudeninuku sporbai tai vasara...
Atsakyti
Ačiū mergaitės už +žodelį ax.gif

Dolzz aš tai tą paltuką tavo juodą mergaitišką įsimylėjau. Parašyk AŽ už kiek pasiuvi, gal man gausis pajamti. O jis ten tiks šiltesnis ar vėsesnis? Pavasariui turbūt ani?
Atsakyti
Cikita, labai fainos kelnytės thumbup.gif thumbup.gif Ir net ne vasariškos tik karštam orui, o tokios šiltos atrodo bigsmile.gif Pasiroyk kai sukniedysi rolleyes.gif

Po tavo eksperimentų susigundžiau pižamą tokio stiliaus pasiūt saviškei. Jei kas išeis, tai pasirodysiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2010 10 15, 07:36)
Cikita, labai fainos kelnytės  thumbup.gif  thumbup.gif Ir net ne vasariškos tik karštam orui, o tokios šiltos atrodo  bigsmile.gif Pasiroyk kai sukniedysi  rolleyes.gif

Po tavo eksperimentų susigundžiau pižamą tokio stiliaus pasiūt saviškei. Jei kas išeis, tai pasirodysiu.  blush2.gif

ar saviskiui sakiau irgi pizamu prisiusiu, turiu ir flaneles dar reiktu trikotazo bet nezinau kur pigiau kaune jo gauti reiks skambintis i pardes
Atsakyti
Tommy,
Su paltuku dar negalim atsisveikinti, nes dar progom mergyte apsivilks gal, bet as pranesiu jei jau bus per mazas, kitam pavasariukui. Kokio amziaus mergyte jusu? Bijau, kad gali buti kita pavasari jums per mazas :S
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2010 10 15, 15:04)
Tommy,
Su paltuku dar negalim atsisveikinti, nes dar progom mergyte apsivilks gal, bet as pranesiu jei jau bus per mazas, kitam pavasariukui. Kokio amziaus mergyte jusu? Bijau, kad gali buti kita pavasari jums per mazas :S

dabar 1 m. ir 4 men
Atsakyti
O aš savo dukrytei kepuryte pasiuvau, dviguba. Tai gavosi labai šilta ir minkšta, tik, kad nenori net nusiimti ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausriuks @ 2010 11 06, 23:49)
O aš savo dukrytei kepuryte pasiuvau, dviguba. Tai gavosi labai šilta ir minkšta, tik, kad nenori net nusiimti  ax.gif

user posted image

Grazi, o gal netycia schema turite? blush2.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif Schemute pas mane popierine blush2.gif
Atsakyti
Labukai,

gal kas galit visgi pasidalinti aladino kelnyciu iskarpa smile.gif)
4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Gal kas patartumet kur Fetro gauti pardavime??????
Atsakyti
QUOTE(Gidli @ 2010 11 12, 22:26)
Gal kas patartumet kur Fetro gauti pardavime??????

o kas tas Fetras?
Atsakyti