Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Pusaite @ 2009 08 06, 18:07)
Jetau. Man kaip sykis pilva pucia. Kad nieko nebutu...

Buk gerute, atsipalaiduok! Tau echo pirmadieni, jei gerai pamenu, taigi, gerk daug vandens, veikiausiai pucia del to, kad tu juk nestuke.gif vejuosi daznai biggrin.gif Kibkis vyrui i paranke ir keliaukit kvepuot grynu oru i parka, maziau skaityk, cia is savo patirties..tuomet viska pritaikai sau mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar apie save... ax.gif
As po 3IVF, kuris kaip visada nepavyko, liepa nebuvo normaliu mmm, nuo ciklo vidurio kiekviena savaite tas pats tris dienas kartojasi - sita jau trecia savaite doh.gif Pas gydytojus neisiu, gal susitvarkys savaime - tiesiog nenoriu matyti nei vieno balto chalato lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 08 06, 18:19)
tiesiog nenoriu matyti nei vieno balto chalato  lotuliukas.gif

oi, mergyt...man taip buvo po negimdinio, tada galvojau gal reiktu duphastono pagert, paklausiau savo destytojo, nes irgi dar nenorejau pas savo gine ir liepe tiesiog islaukt, bet aisku ten kita situacija buvo...
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 08 06, 18:19)
Dar apie save...  ax.gif
As po 3IVF, kuris kaip visada nepavyko, liepa nebuvo normaliu mmm, nuo ciklo vidurio kiekviena savaite tas pats tris dienas kartojasi - sita jau trecia savaite  doh.gif Pas gydytojus neisiu, gal susitvarkys savaime - tiesiog nenoriu matyti nei vieno balto chalato  lotuliukas.gif

Neguosiu, bet žinau kaip jautiesi unsure.gif ... Turbūt IVF'as išderino ciklą, gal tikrai reikia laiko, na bet jei neramu, tai gal tik pasiskambink gyd. g.gif ... O dėl baltų chalatų, tai doh.gif ...

Beje jei ne paslaptis, pas ką dareisi? Pas Ž. ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule3: 06 rugpjūčio 2009 - 19:09
*victoria*, smagu, kad atsiliepei 4u.gif gleivine siai dienai gera, nes isodinimo diena ji turi buti 7-8mm, tai tau tikrai dar dasivys wink.gif duokis zinoti mirksiukas.gif 4u.gif
kristinele, man po paskutinio IVF tepliojo rudai kokias 6 dienas, bet buvo nesivystantis...hcg niek nerode jau gale unsure.gif bet kazin ar tau sis variantas tinka, nes gi HCG dareisi... manau, cia issireguliavo - man ta pati kaskart kartoja po IVF 4u.gif
Pusaite arba della, labai prasome uzvesti uzvirusuota nauja tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2009 08 06, 16:42)
ji dar ir kaip jauciasi..man buvo ispustas pilvas, skaudejo ji, pykino, silpna daresi net sunku kvepuot buvo, rinkosi skystis pilvo ertmej ir t,t bet tuos simptumus seke ir kontroliavo gydytoja

Man prie visų šių simptomų dar ir temperatūra buvo pakilusi.Ginė liepė sekti išgeriamų ir sysiojamų skysčių kiekį, matuotis liemens apimtį.

dizzy, jetus kokia faina tavo mergytė wub.gif
Papildyta:

kristinele, kaip gaila, kad nepasisekė... verysad.gif Bet gyd. verta pasirodyti.
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2009 08 07, 10:41)
dizzy, jetus kokia faina tavo mergytė  wub.gif

Dekui rolleyes.gif Vis negaliu palikt sito skyrelio blush2.gif Labai visoms linkiu, kuo didziausios kantrybes, stiprybes, jus pasieksit tai, ko taip be galo geidziat mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dizzy___: 07 rugpjūčio 2009 - 09:45
QUOTE(dizzy___ @ 2009 08 07, 10:44)
Dekui  rolleyes.gif  Vis negaliu palikt sito skyrelio blush2.gif  Labai visoms linkiu, kuo didziausios kantrybes, stiprybes, jus pasieksit tai, ko taip be galo geidziat mirksiukas.gif

Smagu, kad nepalieki, padedi mums savo profesionaliais atsakymais.
Pasižiūrėjus į tavo dukrytės nuotraukytę taip ir norisi siekti nestuke.gif tikslo.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Vakar 10 dpi pasidariau HCG-19.7 unsure.gif bet cia turbut Pregnylio likuti parode verysad.gif Rytoj eisiu kartoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*oksi* @ 2009 08 07, 11:05)
Sveikutes 4u.gif
Vakar 10 dpi pasidariau HCG-19.7  unsure.gif bet cia turbut Pregnylio likuti parode verysad.gif Rytoj eisiu kartoti unsure.gif

ot ir nekantrumas doh.gif nebutum su leliais, tai ivanociau devil.gif dabar neina ivertinti tu rezultatu - nezinia, ar cia ne pregnilio likuciai cool.gif bet greiciausiai ne, nes skaiciukai nemazi thumbup.gif nestuke.gif rytoj prasom prisiduoti!
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti