Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 70 tema

Mašiniukas ,nugis katuliai kokie simpatiški,gal galima schemutę į manociuja@gmail.com,jei nesunku blush2.gif 4u.gif renku nedidelius paveiksliukus,norėsiu padėkliukus siuvinėt...na o dabar tai va kokioj stadijoj mano pintinėlė..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Matus @ 2009 07 13, 18:13)
Na,va ir as siandien siuliuku DMC prisipirkau,pradesiu savo madona siuvineti.Tik niekaip nesuprantu,kokia nauda is tu internetiniu puslapiu siuliukus uzsisakineti,nuejau sau ramiai i Sv.Gertrudos g.,gavau visus atspalvius,mokejau po 1.80 ir jokiu atsiuntimo mokesciu.Na,nebent nenori niekur is namu iseiti biggrin.gif ,bet kai toks oras,tai thumbup.gif

lotuliukas.gif arba neturi kur eiti - man iki artimiausio didelio miesto, kuriame yra DMC - 50 km - tai kaip ir ilgokai tektų eiti, o bilietas į vieną pusę, minimum - 6 Lt, į abi - 12 - taip kad siūstis, bet kuriuo atveju - pigiau ir patogiau. Atrodo paaiškinau mirksiukas.gif

QUOTE(zundyte @ 2009 07 13, 18:15)
...na o dabar tai va kokioj stadijoj mano pintinėlė..

Ir KAIP? tas fonas siuvinėjasi?
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 07 13, 09:37)
Aš noriu pradėti siuvinėti pėdutes ir galvoju, gal kuri jau siuvinėjot ir jums liko tų siūlų, kurių reikia šiam paveiksliukui, ir jums jų nereikia, tai aš nupirkčiau, nes nenoriu naujų pirkti - paskui labai daug spalvų lieka nenaudojamų...

aš kol prisiruošiau tas pėdutes siuvinėt tai ir praėjo noras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Matus @ 2009 07 13, 18:13)
Tik niekaip nesuprantu,kokia nauda is tu internetiniu puslapiu siuliukus uzsisakineti,nuejau sau ramiai i Sv.Gertrudos g.,gavau visus atspalvius,mokejau po 1.80 ir jokiu atsiuntimo mokesciu.Na,nebent nenori niekur is namu iseiti biggrin.gif ,bet kai toks oras,tai thumbup.gif

šiaip ne vien tik siūliukus merginos užsakinėja, yra tokių dalykų ten, ko parduotuvėse nė su žiburiu nerasi mirksiukas.gif o ir man patogiau ir pigiau iš LT užsisakyt ir į BE siųstis, nei eit čia į vietinę parduotuvėlę cool.gif

QUOTE(zundyte @ 2009 07 13, 18:15)
na o dabar tai va kokioj stadijoj mano pintinėlė..

nu tavo pintinėlė gražėja ir gražėja wub.gif
Atsakyti
Vilmado ,žiauriai nuobodžiai siuvinėjasi doh.gif doh.gif doh.gif frusty.gif frusty.gif frusty.gif
Atsakyti
Merginos, malonu čia pas jus užsukti ir akis paganyti bigsmile.gif
amiyra, labai sužavėjo tavo padėkliukai 4u.gif
paukščiuk, tavo darbas kaip visada pasakiškas wub.gif
diudas, tašiukas superinis thumbup.gif
mašiniuk, bravo thumbup.gif
zundyte, seilė tįsta žiūrint į tavo pintinę blush2.gif
Atsakyti
zundyte
bet vaizdas bendras tai nuostabus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ssamantaa- birthday.gif birthday.gif birthday.gif Linkiu visko, ko tu trokšti- tereikia tik patikėti ir labai norėti
Atsakyti
Nu visu darbai tai nuostabus, ipac pintine pilna vaisiu bigsmile.gif
Kaskas cia dare padekliukus buvo pilna foto prideta jie nesunku pasakykit kokio cia mazdaug dydzio ir keik kainuoja blush2.gif Beto kiek vienam rinkynije vienetu? blush2.gif

user posted image
happybday.gif Taigi Sveikinu Su Gimtadieniu ssamantaa happybday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blizgutis11: 13 liepos 2009 - 18:06
SSAMANTAA - sveikinu su Tavo diena !!!

user posted image
Atsakyti
SSAMANTAA Su gimtadieniu birthday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 13 liepos 2009 - 18:17
ssamantaa, su tavo diena

user posted image
Atsakyti