Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 70 tema

QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 19, 15:45)
bigsmile.gif kokį grožį kuri, jei neklystu čia su Jėzum?

aga, šventas, avinėlių ganytojas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 07 19, 17:20)
aga, šventas, avinėlių ganytojas  smile.gif

Pasikartosiu, bus labai gražus, jis man ir ne kartą į akis krito. O sau siuvinėji?
Atsakyti
Džeine, kaip sparčiai stumies į priekį bigsmile.gif vis gražėja ir gražėja paveikslas wub.gif

Vysniukee, tavęs dar daug gražaus darbelio laukia bigsmile.gif
Atsakyti
vysniuke 4u.gif , dzeine 4u.gif
Atsakyti
Džeine wub.gif
Vysniukee 4u.gif
Vakare pasirodysiu ka veikiu wub.gif
Atsakyti
Noriu parodyti ir as savo pirmaji blyna (neskaitant mokyklos laiku keverzoniu) blush2.gif
http://www.ipix.lt/images/64675985.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duty: 19 liepos 2009 - 17:09
QUOTE(jurginėlis @ 2009 07 18, 22:44)
Metija  4u.gif  4u.gif  4u.gif

jurginėli, už ką čia? ax.gif
Atsakyti
Duty,nugi labai gražus tas tavo pirmas blynas 4u.gif ,čia ant medžiagos piešinys buvo ,ar ne? Visada manaiu ,kad labai sunku taip siuvinėt ,o pasirodo ir pirmas darbas ant jo gerai atrodo... ax.gif
Džeine ,Vyšniuke-bus labai gražu ,lauksim procesų toliau.. mirksiukas.gif

ps..tai ar kas daro naujus namus? blush2.gif
Atsakyti
Duty, pirmas blynas būtų dar gražesnis, jei visi kryžiukai žiūrėtų į vieną pusę 4u.gif nu bet nieko, su laiku išmoksi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2009 07 19, 18:16)
ps..tai ar kas daro naujus namus? blush2.gif

jei niekas nesisiūlo, tai einu aš viską nukopinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Duty @ 2009 07 19, 18:09)
Noriu parodyti ir as savo pirmaji blyna (neskaitant mokyklos laiku keverzoniu)  blush2.gif 
http://www.ipix.lt/images/64675985.jpg

Labai gražus darbelis 4u.gif Kiek matau, siuvinėjai ant jau išpieštos medžiagos rolleyes.gif mano pirmieji darbeliai irgi tokie buvo, neseniai tik pradėjau iš schemų siuvinėt smile.gif
Atsakyti
Dzeine
Bus nuostabus darbas 4u.gif Man iš viso silpna darosi,kai pamatau darbelius religine tema.Žmogus tai išsiuvinėjęs turi būti labai geras. biggrin.gif O čia ant pieštos medžiagėlės siuvinėji ar iš schemos?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 19, 16:23)
Pasikartosiu, bus labai gražus, jis man ir ne kartą į akis krito. O sau siuvinėji?

ačiū 4u.gif
tėtis išsirinko toki, tai ir plušu dabar biggrin.gif Dar norėjo paskutinės vakarienės, bet šis ji labiau sužavėjo, o ir dyddžio butent tokio norėjo (30x41 cm. )
Papildyta:
QUOTE(Matus @ 2009 07 19, 17:31)
Dzeine
Bus nuostabus darbas 4u.gif Man iš viso silpna darosi,kai pamatau darbelius religine tema.Žmogus tai išsiuvinėjęs turi būti labai geras. biggrin.gif O čia ant pieštos medžiagėlės siuvinėji ar iš schemos?

ačiū 4u.gif
iš schemos, gavau orginalią, tik medžiaga teko pirktis ir siuliukus konvertuotis iš dimensions i DMC
Atsakyti