Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglės kenčiančios nuo strijų

QUOTE(MidnightSun @ 2009 07 10, 18:50)
Sveikos mamytės, mano dukrai 15 metų ir jos kojos nusėtos raudonomis nei baltomis strijomis, išbandėm daugelį kremų, bet nieks nepadėjo, gal žinot kokių gerų priemonių arba iš senovės kokių žolelių receptų..  ax.gif

Oi pazistama situacija man mazdaug tokio amziaus visa krutine strijom nuejo tai niekas nepadejo iki siol matosi jos doh.gif
Atsakyti
Man paciai 15, ant koju is vidines puses strijos ir raudonos ir daug domejausi.. kiek zinau neissinaikina jos verysad.gif
Atsakyti
Pries ~3 metus man prasidejo menesines ir aisku augti krutys,po kiek laiko pastebejau ant krutu strijas,ko gero nuo greito augimo nes pakankamai greitai perejau nuo A dydzio prie B blush2.gif. Tepiau kremais,aliejumi bandziau, bet nepadejo,gal zinote kokiu kitokiu budu joms panaikinti? Tos strijos pas mane nera labai ryskios bet vis tik vasara su maudymuku matosi unsure.gif
Atsakyti
Prie ko čia, kas ką valgo ir užsigeria ar yra storas. Aš nebuvau apkūni, bet ant užpakaliuko atsirado paauglystėje, kai moteriškos formos formavosi biggrin.gif nieko aš nedariau ir dabar nedarau, paauglystėje ryškesnės buvo, dabar vos vos galiu įžiūrėti, niekas nėra pastebėjęs. Tai bent aš jau sakyčiau, kad su laiku man išnyko ta problema.
Atsakyti
Man 15 ir mano kojos tiksliau šlaunys irgi visos stirjuotos, tokios raudonos ryskios, baisiai atrodo, net šortų negaliu dėtis doh.gif Turbūt jos neišsinaikina...Gal jos man atsirado nes per metus sustorėjau dėl nejudėjimo, picų valgymo, pilvas išaugo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabetaaa748: 02 rugsėjo 2011 - 17:59
pas mane ir strijos atsirado ant krutines nestumo metu, nes nuo pieno sankaupu krutine per 2 dydzius padidejo, o ant uzpakaliuko atsirado nesveika maista valgant, nes isvaziavus i vokietija porai menesiu is m dydzio grizau l dydzio (bet prisipazinsiu- maistas pagrindinis buvo cocacola, ilgi sumustiniai ir desreles ir siaip vistiena, kuri ten per 4-5 minutes isverda blink.gif ), grizus i lietuva visas tas issiputimas nuo to sintetinio maisto vel grizo i savo normas gal per pora menesiuku (matomai keptos bulves geriau nei visi tie makdonaldai) ir paliko mano kune strijas. is pradziu jos buvo su spalva, bet po kiek laiko po keletos metu spalva susivienodino su odos spalva, tik tiek kad is arciau matosi ties iplysimai, bet as ju nesureiksminu.
o nestumo metu- ant pilvo nei vienos strijos nebuvo, nes po anu striju daktare pasake, kad jos nepanaikinamos (tik lazeriu), bet joms galima uzbegti uz akiu- salto/karsto vandens maudynemis, taip darant oda elastingesne. zodziu besimaudant persipilkit saltu vandeniu kaip grudinantis ir oda pati stangres ir atsilaisvins, ir bus elastingesne.
beja ne tik moterims tos stijos buna, kartais buna ir vaikinams nuo greito isstypimo visa nugara didelem strijom nuejusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 05 rugsėjo 2011 - 13:18