Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užaugs frezijos bute?

Labu, augintojos smile.gif
Pas mane penkios jau išstypo, dvi tik nosis kišt bando. Ryškiai kažkas netas su svogūnėliais. Išdygo penkios iš vienos pakuotės, o iš kitų dviejų nelabai noriai veiksmas.
Kaip kitų rezultatai? smile.gif
Atsakyti
Na va, ištyso mano frezijos, o žiedų- nulis biggrin.gif išstačiau jau lauke ant palangės, gal kas doro išeis smile.gif kaip kitoms augintojoms?
Atsakyti
mano is seklu tai tik nosis kisa, bet as jas ismeciau i lauka su vazonu smile.gif sakau gal stipresnes uzaugs
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 05 14, 15:27)
Na va, ištyso mano frezijos, o žiedų- nulis biggrin.gif išstačiau jau lauke ant palangės, gal kas doro išeis smile.gif kaip kitoms augintojoms?

Mano irgi ištysusios, bet ir žiedstiebius jau išleido prieš gerą savaitę thumbup.gif Kaži ar dar kada aš jas auginsiu - nelabai koks vaizdas, kai tokie ilgi lapai priraišioti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lion @ 2014 05 14, 18:29)
Mano irgi ištysusios, bet ir žiedstiebius jau išleido prieš gerą savaitę  thumbup.gif Kaži ar dar kada aš jas auginsiu - nelabai koks vaizdas, kai tokie ilgi lapai priraišioti  doh.gif

Mano mintys drinks_cheers.gif daugiau jokių frezijų biggrin.gif lapai iki dangaus doh.gif vaikai juokauja, sako: "mama, gal čia ta stebuklinga pupa, kuria reikia į dangų lipti" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giulčetaj @ 2014 05 16, 08:34)
Mano mintys  drinks_cheers.gif daugiau jokių frezijų  biggrin.gif lapai iki dangaus doh.gif vaikai juokauja, sako: "mama, gal čia ta stebuklinga pupa, kuria reikia į dangų lipti"  biggrin.gif

biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as irgi siemet pabandymui nusipirkau, nes labai patinka ju kvapas. auginu rytinej pusej namie ant palanges.
pries pora dienu prazydo wub.gif

lapu ilgumas nervuoja, bet kvapas atperka viska smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2014 06 26, 09:55)
as irgi siemet pabandymui nusipirkau, nes labai patinka ju kvapas. auginu rytinej pusej namie ant palanges.
pries pora dienu prazydo  wub.gif

lapu ilgumas nervuoja, bet kvapas atperka viska smile.gif

Šaunu kad pavyko namie auginti thumbup.gif
Po mano nevykusio bandymo šiemet auginu lauke, tik vėlokai pasodinau, tai nežinia ar žiedų sulauksiu..
Atsakyti
~lullaby~, kaip fainai wub.gif
Pas mane šiais metais tik lapai kol kas verysad.gif Gal dar vėliau pražys g.gif Neprarandu vilties.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2014 06 26, 11:20)
Pas mane šiais metais tik lapai kol kas  verysad.gif Gal dar vėliau pražys g.gif Neprarandu vilties.

jei iš sėklų tai tik lapai ir bus, jei svogūnėliai tai turetų pražysti.
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2014 06 27, 13:43)
jei iš sėklų tai tik lapai ir bus, jei svogūnėliai tai turetų pražysti.

Iš svogūnų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal galite patarti pagal savo praktiką. Iš svogūnėlių ar sėklų geriau sodinti frezijas?
Atsakyti