Įkraunama...
Įkraunama...

Agapantas

sveikos smile.gif

tikrai naudojausi paieška ir tikrai neradau temos apie šią gėlę unsure.gif

AGAPANTAS - AGAPHANTUS AFRICANUS

user posted image
user posted image
user posted image

mačiau pirkti, likau sužavėta, bet dar kol kas neįsigijau. gal kuri turi patirties ją auginti? aciuks.gif
Atsakyti
Vakar ermitaže būtent į šį augalą atkreipiau dėmesį,tikrai laukiam žinių iš augintojų schmoll.gif
Atsakyti
radau šiek tiek lietuviškos info apie juos bigsmile.gif kažkoks a la klivija unsure.gif
Atsakyti
Ar kuri auginate šią gražią gėlę? g.gif
Atsakyti
user posted image

jau auginu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 07 20, 10:57)
user posted image

jau auginu  ax.gif

Koks gražuolis wub.gif thumbup.gif Ar jau tokį žydintį pirkai?
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 07 20, 10:04)
Koks gražuolis  wub.gif  thumbup.gif  Ar jau tokį žydintį pirkai?

niu, kai fotkinau, tai ką tik parsivežusi, šįryt nupirkau ax.gif visi ten žydi. 21 sumokėjau. pardavėja sakė, kad viską panašiai kaip klivijai daryti, tik galiu drąsiai lauke laikyti, pakelia iki -5 C šaltį, žiemą kokiam garaže ar katilinėje gali žiemoti. dar reiks ir pačiai pasiskaityti.
Atsakyti
Jei būčiau radusi tokį gražuolį ir aš neatsilaikyčiau, tuo labiau, kad ir kaina nelabai "kandžiojasi". O kur pirkai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 07 20, 13:08)
Jei būčiau radusi tokį gražuolį ir aš neatsilaikyčiau, tuo labiau, kad ir kaina nelabai "kandžiojasi". O kur pirkai? ax.gif

kaune baltijos gėlės, kalvarijos g. gal ir "Vilniuje būtų unsure.gif
Atsakyti
Oho. Grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 07 20, 14:29)
kaune baltijos gėlės, kalvarijos g. gal ir "Vilniuje būtų  unsure.gif

Tai čia ta naujoji bazė, apie kurią jau kažkada diskutavome bigsmile.gif Kokių gėlių ten dar yrą? Ar tai ne tik didmenininkams? Gal ir amarilių turi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 07 20, 14:20)
Tai čia ta naujoji bazė, apie kurią jau kažkada diskutavome  bigsmile.gif Kokių gėlių ten dar yrą? Ar tai ne tik didmenininkams? Gal ir amarilių turi? ax.gif

ta ta biggrin.gif šitas agapantas prie lauko augalų priskirtas, tai + 50 proc. kainos. didmenininkams jis 14 kainuoja doh.gif
o į vidų šiandien nėjau, tai nežinau dėl amarilių, - su vaiku buvau.
Atsakyti