Įkraunama...
Įkraunama...

Agapantas

Pabandžiau paskaičiuoti, kiek laiko auginu aš, didžiam savo nustebimui- jau apie dešimt metų (turiu gerą atskaitos tašką, o ta pati savim nepatikėčiau biggrin.gif ). Man tie mėlyni žiedeliai žiauriai gražūs. Turiu žemą ir aukštą, abu mėlyniukai. Tik šiemet skurdoka su žiedais, jau tris metus nepersodinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 08 28, 20:31)
Pabandžiau paskaičiuoti, kiek laiko auginu aš, didžiam savo nustebimui- jau apie dešimt metų (turiu gerą atskaitos tašką, o ta pati savim nepatikėčiau biggrin.gif ). Man tie mėlyni žiedeliai žiauriai gražūs. Turiu žemą ir aukštą, abu mėlyniukai. Tik šiemet skurdoka su žiedais, jau tris metus nepersodinau blush2.gif

Ar žiemai jų neiškasate? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 08 28, 18:34)
Ar žiemai jų neiškasate? blink.gif

Į dirvą nesu sodinusi, auginu vazonuose, o žiemai nešu arba į visiškai tamsų rūsį, arba į pustamsį prieangį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 28 rugpjūčio 2012 - 20:41
Pastebėjau prekyboje parduodamas agapantų šakneles. Gal bandėte pirkti, kažin ar verta, ar prigyja? Gal kuri iš augintojų turėtų žydinčio šio augaliuko nuotraukų, norėčiau pamatyti kaip atrodo suaugęs keras ax.gif Kokiu metu ir kaip ilgai žydi? Labai žavi, jau vien tuo, kad gražiai mėlynas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2013 03 22, 20:52)
Pastebėjau prekyboje parduodamas  agapantų šakneles. Gal bandėte pirkti, kažin ar verta, ar prigyja? Gal kuri iš augintojų  turėtų žydinčio šio augaliuko nuotraukų, norėčiau pamatyti kaip atrodo suaugęs keras  ax.gif Kokiu metu ir kaip ilgai žydi? Labai žavi, jau vien tuo, kad gražiai mėlynas  smile.gif

Neturiu kokybiškos nuotraukos. Bet gal kažkas matysis. Čia žemesnis, dar turiu aukštesnių. Kažkada pirkau šakneles biggrin.gif

[attachmentid=227542]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 22 kovo 2013 - 23:24
QUOTE(pempė12 @ 2013 03 22, 23:21)
Neturiu kokybiškos nuotraukos. Bet gal kažkas matysis. Čia žemesnis, dar turiu aukštesnių. Kažkada pirkau šakneles biggrin.gif

Tai jie aukštoki. Tie mažesni nuotraukoje atrodo gana aukšti smile.gif Ar ilgai žydi? Pamaniau, kad gražiai žiūrėtųsi didelis vazonas visas žydintis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2013 03 22, 23:29)
Tai jie aukštoki. Tie  mažesni nuotraukoje atrodo gana aukšti  smile.gif Ar ilgai žydi? Pamaniau, kad gražiai žiūrėtųsi didelis vazonas visas žydintis  wub.gif

Bijau nusišnekėti, nematavau biggrin.gif . Gal dvi- tris savaites. Gal ir trumpiau. Bet kol leidžia stiebą, kol pradeda skleistis - taip tas laikas pailgėja. Man jie labai patinka. Vien lapai irgi nebjauriai atrodo.
Atsakyti
Turėjau ir aš didelį storą agapantą.Žydėdavo iki 15 žiedynų. Sušaldžiau, žioplas padaras. Pernai nusipirkau vėl. Gal kas turit baltą ar rožinį?
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2013 03 22, 22:52)
Pastebėjau prekyboje parduodamas  agapantų šakneles. Gal bandėte pirkti, kažin ar verta, ar prigyja? Gal kuri iš augintojų  turėtų žydinčio šio augaliuko nuotraukų, norėčiau pamatyti kaip atrodo suaugęs keras  ax.gif Kokiu metu ir kaip ilgai žydi? Labai žavi, jau vien tuo, kad gražiai mėlynas  smile.gif

A maximoj nusipirkau kai nuolaidos buvo. Tik nebuvo parasyta, kad jis neziemoja lauke sad.gif bet del tokiu ziedu pasiruosus pasistengti smile.gif pasodinau i vazoneli tai jau lapelius isleido wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidusiukas: 07 balandžio 2013 - 16:18
QUOTE(Nidusiukas @ 2013 04 07, 16:17)
A maximoj nusipirkau kai nuolaidos buvo. Tik nebuvo parasyta, kad jis neziemoja lauke sad.gif bet del tokiu ziedu pasiruosus pasistengti smile.gif pasodinau i vazoneli tai jau lapelius isleido wink.gif

Aš irgi pernai iš Maximos pirkau. Vieną žiedyną buvo išleidęs. O tą didelį auginau daug metų, žiemodavo rūsy ant palangės, bet vienais metais pamiršau evakuoti prieš šalčius iš šiltnamio, tai ir iškeliavo į dausas.Va, pas save iš interneto esu išsisaugojus, spustelėkit, pasididins.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nidusiukas @ 2013 04 07, 18:17)

Ne, jie lauke nežiemoja.
Atsakyti
Sveikos,
Pirkčiau agapantą, gal kas turit parduoti ax.gif
Atsakyti