QUOTE(Dusele @ 2010 07 02, 02:59)
1. turbut turit labai daug laiko gyvenime..
2. Kartais geriau primoketi keleta papildomu litu uz profesionalo parinkta kosmetika, nei vaikscioti i parduotuves, salonus, analizuotis etiketes, nurasineti sudetis, grizus listi i google, kur mase neaiskiu terminu, taigi reiketu aiskintis ir ju prasme ir veikima...
3. Kazkokie pikti ir pilni pagiezos jusu postai kazkodel.. Laikotes isikabinus savo nuomones, nors kartais turbut pati ja nebe labai tikite, bet principo reikalas neleidzia pripazinti, kad esat neteisi...
4. Beje, jei jau yra toks didelis noras pasisaudyti argumentais profesinem temom, tai mes - kosmetologes - turim atskira tema tam - prasom uzsukti.
1. Man tai yra labai naudingas hobis, jei jums tai atrodo laiko švaistymas- tebūnie...
2. O kartais labai neapsimoka primokėti tų pinigų, nes apsišvietęs savarankiškai gali kažkurioj srity daugiau žinot, nei kosmetologė. Niekam asmeniškai to netaikau. Juk profesionalas nėra vaikščiojanti enciklopedija, viską apie kiekvieną kremą rinkoje išmanantis... Tikrai ne visos kosmetologės, užmetusios akį į ingredientų sąrašą gali žmogui paaiškinti, ar tas kremas bent teoriškai jo odai tiks, ar ne. Šitame forume pilna pavyzdžių, kaip kosmetologės skiria kremus visai
ne į temą, nes tiesiog dirba su ta kosmetika... Ginkdie, nesakau, kad visos kosmetologės tokios, bet pati puikiai žinot, kad tokių yra daug.
3.

Pacituokit man kažką pagiežingo

Jei jums argumentuota nuomonė atrodo pikta- nu ką aš padarysiu

Niekur ant nieko nevarau, nežeminu, gerbiu kitų nuomonę ir kalbu faktais.
Forumas tuo ir ypatingas, kad kiekvienas pagal save sugeba skirtingą intonaciją parašytam tekstui suteikt.
4. Kad aš ne kosmetologė, būsiu ne į temą

Jei į tą temą ateičiau, atsakytumėt man, kaip skirtingai paakių oda funkcionuoja nuo likusios veido odos ir kodėl jai dėl to reikia skirtingų (ir būtent kokių) ingredientų?
QUOTE(susidomejus @ 2010 07 02, 03:08)
Is tikro: kam tada reikalingi profesionalai visose srityse, nebutinai kosmetologai, bukim visi santechnikais, mechanikais, gydytojais ir t.t. studijuokim viska is peties ir nereiks niekur kreiptis
O jums matyt labai skauda skaityti nuomonę, kuri nesutampa su jūsų

Man neskauda, todėl visada atsakau argumentuotai...
Aš manau, kad jei žingeidumo turi, kartais naudinga ir santechniku, ir gydytoju pabūti. Nejau dėl slogos kiekvieną sykį pas daktarą lekiat?
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 07 02, 08:38)
Geras pvz

bet palaukit tuoj Himalaia pasakys, kad galima ir ta daryt..

o del toniko, tai kartais perbraukiu.. nera taip, kad labai saugociau.. tonikas pas mane svelnus, manau nieko blogo, bet del pylingo tai taip..
Aš jau čia
Na, jei naudojat šveitiklį, kuris net ir kojas subraižytų, tai aišku, kad ne... Aš apskritai mechaninių šveitiklių nemėgstu, cheminiai žymiai efektyviau veikia. Cheminius po akim tepu, raukšlių prevencijai gerai

Tik, žinoma, reikia į odos reakciją žiūrėt ir į akis netaikyt.
Toniką tepu po akim, taip pat ir ant vokų... Jei tonikas dirgina akių odą, reiktų susimąstyti, ar verta tokį apskritai naudot, nes greičiausiai jis dirgina ir likusią veido odą, tik to paviršiuje nesimato.