O ka manai apie Liz Earle kosmetika.Which zurnalas ja isgyre(jie nustatineja kas UK geriausia pagal kokybe,pagal kaina ir t. t.
Internetu uzsisakiau kelis kremukus po akim,bet truksta man juose dregmes.O ka pati naudoji pakankamam dregmes palaikymui?
Nesu mačiusi Liz Earle, JAV turbūt dar nelabai populiari šita kosmetika. Įdėkit kokio kremo sudėtį, pasakysiu, ką manau.
Pati karts nuo karto naudoju lengvą serumą- Olay Regenerist Daily Regenerating Serum, Fragrance Free. Atskirų priemonų paakiams neperku- nematau prasmės, nes mano tiek veido, tiek akių oda normali į riebumą. Be to, renkuosi švelnias priemones, nes ko netepčiau po akimis, to netepčiau ir ant veido.
Mergaitės padėkit, man 31 o atrodau kaip 35, negražios raukšlės paakiuose, vis tepuosi tai aliejukais (argano) tai kremukais (nivea paakiams), bet didesnio poveikio nematau. Žodžiu dažnai išgirstu, kad mano vyras už mane jaunesnis, nors esame vienmečiai Patarkit kuo tepti paakius, kad nors kiek atsistatytu vaizdas
o ka manote apie gosh paakiu krema Lengvas kremas idealiai puoselėja jautrią ir švelnią paakių odą, puikiai sumažina tamsius ratilus po akimis. Unikali sudėtis padeda išsaugoti natūralią odos drėgmės pusiausvyrą, UVA ir UVB filtrai bei vitaminas Е saugo odą nuo kenksmingo aplinkos poveikio, sviestmedžių aliejus nuo ankstyvo senėjimo.