Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Lietuva @ 2009 07 27, 22:21)
Načiau diskutavot apie Cimbidžius. man jie nerealiai gražūs. Nežinau kaip bus maniškiui. kol kas balkone klesti, lapus ir auginiu stik leidžia  thumbup.gif

O va norėjau praodyti kaip viena mano orchė keičia spalvas. Blunka gal nuo saulės  g.gif

Buvo tokia pirkta
user posted image
O dabar va kokia
user posted image
user posted image

Bet už tai žydi nesustodama nuo 2008-12-18  blink.gif jau 7 mėnesius
O šiaip pas mane dabar tiek phalenopsių žydi, kad nespėju fotkinti visų  doh.gif

Na aš jau gal ir rodžiau savo tokią pat. schmoll.gif Mačiau ir priežastį, kodėl vienas žiedelis taip pat pakeitė spalvą į beveik baltą tongue.gif Tiesiog jis buvo kažkaip palindęs po camelia lapu ir negavo saulės. Manau, kad ir tavo analogiška gėlytė dėl tos pačios saulės nematymo priežasties nubalo mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
Siauliuose, Ermitaze privezta visokiu orchiu buvo 4u.gif
cambriju.. faliku, ir dar su visokiais pavadinimais, kuriu nebeatsimenu.pigiai. iki 25 litu maximum visos. biggrin.gif
tik jau reikia rinktis del bukles..
pvz buvo tos zygopetalum kazkokios, tai 9.90lt.. 4u.gif bet nezinau ar apsimoka pirkti..jau baigia perzydeti. kitu bulves susirauksleje, bet viena buvau radus tai neblogam stovi, bulves grazios, ir ziedu spalva grazi,vos ne juodi smile.gif bet tas ziedkotis jau toks rudas sudziuves.. tai cia nieko tokio? blush2.gif
nepirkau,nes nezinojau kaip ivertint va tokia bukle, kadangi nesu susidurus su tokios gelytes prieziura.. smile.gif patarkit.. nulekciau pagriebt tada.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Lelyte...: 28 liepos 2009 - 09:52
Apie "bulvines" as tik viena patarima tau duociau, tad ir neduosiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 07 28, 10:55)
Apie "bulvines" as tik viena patarima tau duociau, tad ir neduosiu  tongue.gif

Nu Tina* kalbek lotuliukas.gif
Atsakyti
Ai jau turbut atsibodau myledama tik phalenopsius lotuliukas.gif
Papildyta:
Uz tai, kad visa sezona turi zalias dramblio ausis, kurios nedziusta, nesirauksleja ir stagarais nevirsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 07 28, 10:59)
Ai jau turbut atsibodau myledama tik phalenopsius  lotuliukas.gif
Papildyta:
Uz tai, kad visa sezona turi zalias dramblio ausis, kurios nedziusta, nesirauksleja ir stagarais nevirsta smile.gif

aisku,supratau biggrin.gif siaip as irgi tik prie faliku linkstu 4u.gif wub.gif tad,aciu uz patarima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2009 07 28, 00:01)
Na aš jau gal ir rodžiau savo tokią pat.  schmoll.gif Mačiau ir priežastį, kodėl vienas žiedelis taip pat pakeitė spalvą į beveik baltą tongue.gif Tiesiog jis buvo kažkaip palindęs po camelia lapu ir negavo saulės. Manau, kad ir tavo analogiška gėlytė dėl tos pačios saulės nematymo priežasties nubalo  mirksiukas.gif

ne, maniškė kaip tik ant kaitrios (nors ir rytinės) saulės buvo. Nuo saulės nubalo.
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 07 27, 18:08)
idedu savo miniuko foto  4u.gif  wub.gif
user posted image

Labai gražus miniukas. Aš vis džiaugiuosiu savo mini augalėliu kuris atkeliavo iš mikuotukės . Dabar jis nežydi, bet gražiai auginasi lapelį. Tad kai bus žiedukai tikrai pasirodysime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 07 27, 22:16)
MMm kaip miniuko noriu, tik Vilniuj nelabai yra verysad.gif  šiandien Akropolyje Florissimoje mačiau bet pavytusiais žiedukais daugumoj po 2 tik žiedelius o kaina 25 lt, brr neapsimoka verysad.gif

vakar BIGo gelyne nusipirkau labai grazu miniuka, sveikas, isleides salia atzala, su mazyciais keturiais gelsvais-kreminiais ziedeliais, viduriukas tamsiai bordo.labai grazus. kaina 25lt, tikrai negaila buvo. po manes ju dar kokie 8 liko. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif ziuriu grazu pas mus temoje kaip visada, o jau Lietuvos ziedeliu gausumas 4u.gif
kaip sekasi jums auginti cimbidzius?as savuosius apgyvendinau lauke, terasoje, kur nepasiekia tiesioginiai saules spinduliai, taciau ziuriu, jog didziausiojo cimbo lapu krastai parudavo siek tiek, ka tai galetu reiksti? g.gif
Atsakyti
Ačiū, Rokinuke, reiks pažiūrėt nulėkt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 07 28, 13:23)
Ačiū, Rokinuke, reiks pažiūrėt nulėkt 4u.gif

beje, tu lyg ir cimbidzio ieskojai? g.gif stovi nuzydejes pasilaiciu maximoj, geliu parduotuvej. 15lt. klausiau spalvos, tai pardaveja nepamena, bet sako, kad melyna g.gif bet as tokio cimbio nesu macius g.gif
Atsakyti