Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška 5-oji temelė

QUOTE(joolantuukas @ 2009 07 26, 14:32)
Dzenete , turiu viena varianta, gal tiks  rolleyes.gif  Kur siusti?

dzenete@gmail.com
ACIU biggrin.gif
Atsakyti
Batukai nedideli tokie yra:
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image

Tik spalvas reikia iš akies pasirinkti, bet nesunku, jų tik keletas
Atsakyti
ir dar sendien su vienu prasymu, man reikia graziu raideliu vardui issiuvineti, turiu as pati, bet daugum asu gelytem, o ce reikia berniukui todel gelytes nelabai tinka smile.gif

jei ka turite mestelkit dzenete@gmail.com
aciukas 4u.gif
Atsakyti
jei rasiu mestelsiu, nes kazkur buvau uzmacius tikrai neblogu
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2009 07 26, 14:23)
Būtent, kad mažesnių neradau  verysad.gif o man labai dailiai atrodo foto su nedideliais siuvinėtais motyvais, o kai pasižiūri į schemutę  doh.gif

O tu pasiimk kokio evenweave 25-count ir siuvinek per viena siula - gausis nedidelis dailus paveiksliukas
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif
Ieškau tokio vyruko schemos biggrin.gif mirksiukas.gif
user posted image
naaringiux@gmail.com
Atsakyti
Merginos, gal kuri bandet siuvinet pagal igolki.net padaryta schema? bigsmile.gif Na ne ta kur jie pateikia. O uzsiregistravus ten yra programa kur ikeli foto ir tau atmeta schema su raktu. thumbup.gif As tokia is foto pasidariau ir jau pradejau siuvinet, bet siek tiek neramu. doh.gif Gal kuri bandet, pasidalinkit ispudziais, prasau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytė: 27 liepos 2009 - 07:22
QUOTE(astarim147 @ 2009 07 25, 22:05)
Ar ne taip ka darau, bet paspaudus ant paveiksliuko nieks man neatsidaro  g.gif

Parodyk kuria issirinkai, nukabinsiu ir atsiusiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 07 27, 09:20)
Merginos, gal kuri bandet siuvinet pagal  igolki.net padaryta schema? bigsmile.gif  Na ne ta kur jie pateikia. O  uzsiregistravus  ten yra programa kur ikeli foto  ir tau atmeta schema su raktu. thumbup.gif  As tokia is foto pasidariau ir jau pradejau siuvinet, bet siek tiek neramu.  doh.gif Gal kuri bandet, pasidalinkit ispudziais, prasau  ax.gif

Viena mergina forume siuvinejimas kryželiu skundėsi, kad labai nekokybiškos schemos ir gaunasi tikrai neaiškus peizažai, taigi, iš ten nepatariu rinktis....
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 07 27, 10:31)
Viena mergina forume siuvinejimas kryželiu skundėsi, kad labai nekokybiškos schemos ir gaunasi tikrai neaiškus peizažai, taigi, iš ten nepatariu rinktis....

Aciukas...... 4u.gif optimizmo nesuteike g.gif bet kadangi pradejau tai ziuresim, reik isbandyt.
Bet nezinau ar tu nesupratai ar as nesupratau, bet as ne schema is puslapio imu, o savo foto ikeliau ir man padare schema. Nu ziuresim, reik pabandyt.... doh.gif
Papasakosiu kai jau ka nors real matysiu- verta ten darytis schemas ar ne...... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytė: 27 liepos 2009 - 09:41
QUOTE(Gytė @ 2009 07 27, 09:37)
Aciukas......  4u.gif optimizmo nesuteike g.gif bet kadangi pradejau tai ziuresim, reik isbandyt.
Bet nezinau ar tu nesupratai ar as nesupratau, bet as ne schema is puslapio imu, o savo foto ikeliau ir man padare schema. Nu ziuresim, reik pabandyt....  doh.gif
Papasakosiu kai jau ka nors real matysiu- verta ten darytis schemas ar ne......  g.gif

tai papasakok cia veliau mirksiukas.gif http://www.supermama...;#entry28850992
Atsakyti
Gal turit nesudėtingų schemų, susijusių su kirpykla mirksiukas.gif
Atsakyti