Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška 5-oji temelė

QUOTE(Auruze @ 2009 07 28, 21:27)
Sveikute,

labai susidomejau - koki gi Klimta baigineji? smile.gif

Klimtą baiginėju "mama su kūdikėliu", jau metus siuvinėju, dabar jau į pabaigą.
Papildyta:
Astulia AČIŲ 4u.gif
Dar paieškosiu, dar truputi laiko turiu.
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2009 07 28, 20:59)

bigsmile.gif ačiū, ačiū, ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 07 28, 21:02)
Prašau dar kartelį,nes labai reikia. DVI, Florestina, Bambooce, Vilmado, Pauksčiuk, gal visgi matėt kur ežiuką su gėlytėm,kur siuvinėjimo temoj idėjau.(atsiprašau dabar idėt negaliu)Nu taip reikia dovanai. Siuliukus susipirkau,o poto tik schemą atsispauzdinau.Nieko nesimato,visiškas sss... smile.gif

Žiūrėjau - tikrai niekur nemačiau, gal dar kartą čia įmesk tą ežiuką - gal kas užmatys. mirksiukas.gif

aš turiu tik 2 ežiukus, tokius įsimylėjusius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 07 28, 21:02)
Prašau dar kartelį,nes labai reikia. DVI, Florestina, Bambooce, Vilmado, Pauksčiuk, gal visgi matėt kur ežiuką su gėlytėm,kur siuvinėjimo temoj idėjau.(atsiprašau dabar idėt negaliu)Nu taip reikia dovanai. Siuliukus susipirkau,o poto tik schemą atsispauzdinau.Nieko nesimato,visiškas sss... smile.gif

QUOTE(tute28 @ 2009 07 28, 10:32)
Sveikutes. Gal kas turi kokybiska scemute,nes pas mane jau labai ssss... Jei kas pagelbetu,tai  tute1979@gmail.com

Issiunciau. Siaip yra CIA,
Dar pora panasiu:
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(ginta3963 @ 2009 07 28, 21:15)
Kazkam reikejo virejo spalvu kodu, as is tos serijos turiu kita paveiksliuka su kodais.

Virejas

Dėkui 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 07 28, 15:07)
20 dizainu PM formate yra CIA

labai aciu merginos, bet randu tik kelias schemas, tikrai ten visu nera, arba as nemoku ieskot ir siustis, padekit blush2.gif unsure.gif ten kuo toliau spaudi tuo daugiau atsiuncia nesamoniu ne i tema, arba as nemoku, gal galit paaiskint kaip visus atsisiust doh.gif

radau clap.gif dabar kitas klausimas kaip pattern maker programoje padaryt kad spalvu kodus rodytu lotuliukas.gif zodziu turesiu galvosuki dabar assa.gif turbut reiks vel i jus kreiptis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo missed: 29 liepos 2009 - 09:52
QUOTE(missed @ 2009 07 29, 10:46)
radau clap.gif  dabar kitas klausimas kaip pattern maker programoje padaryt kad spalvu kodus rodytu lotuliukas.gif  zodziu turesiu galvosuki dabar assa.gif  turbut reiks vel i jus kreiptis biggrin.gif

Atsispausdink ir rodys visus kodus
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 07 29, 10:54)
Atsispausdink ir rodys visus kodus

aciu, bandysiu bigsmile.gif pati nebuciau sugalvojus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 07 29, 10:05)
Issiunciau. Siaip yra CIA,
Dar pora panasiu:
user posted image user posted image

gal ir as galeciau gauti siu fainuoliuku schemutes, labai aciu.( nes i parasyta puslapeli negaliu ieiti )
vilmine.k@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedrime71: 29 liepos 2009 - 11:16
QUOTE(Giedrime71 @ 2009 07 29, 12:16)
gal ir as galeciau gauti siu fainuoliuku schemutes, labai aciu.( nes i parasyta puslapeli negaliu ieiti )
vilmine.k@gmail.com

Issiunciau pirma, antro neturiu nusikrovusi.
Atsakyti
Na DVI išgelbėjai mane. Jau kaip užsikabinau ant tų ežiukų,tai net naktį sapnavosi.mat mano panelė 1,5m pakviesta į gimtadienį mergytės,kuriai bus 1m,tai sakau vietoj atviruko bus fainuolis ežiukas.Dar kart ačiuks.Reiks pas tą forumietę į draugus pasiprašyt.Daug grožio turi. Gal priims smile.gif Vilmado irgi ačiuks už vargą.Tie įsimylėję irgi liuks,tik man netinka,nes mergytei su gimke reik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 29 liepos 2009 - 13:02
ieskau peizazu su gamta .. namuku ... geliu lauku .. blush2.gif tik ne is igolki.net .. blush2.gif
Atsakyti