na as tai uz liemenele, nebent krutine labai maza...
Man taip pat negražu be liemenėlės

Be liemenėlės negražu, vulgaru, neskanu
net jei krūtinė maža, vistiek vaizdas neestetiškas.. tiesiog yra tam skirtas laikas ir vieta, kada galima vaikščioti be, aš pati nemėgstu liemenėlių, mėgstu jaustis laisvai, bet tik namuose, o ne gatvėje

QUOTE(mirattes @ 2009 07 12, 17:43)
Parejusi is darbo pirmiausia issineriu is liemeneles, o savaitgaliais ir atsotogu metu visada jas pamirstu 

Man tai pats kvailiausias poziuris, kad krutine maza, tai kam ta liemenele, galiu nenesioti ir taip grazu ir bla bla bla
pasiziurekit kritiskai is sono, puikiai matosi, kad moteris be liemeneles ar krutine A ar D, ir vistiek atrodo slykstu, neestetiska
jei didesnei krutinei liemenele reikalinga del formos suteikimo, tai mazesnei krutinei liemenele lygiai taip pat reikalinga del kitu priezasciu

QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 20, 11:29)
Man tai pats kvailiausias poziuris, kad krutine maza, tai kam ta liemenele, galiu nenesioti ir taip grazu ir bla bla bla
pasiziurekit kritiskai is sono, puikiai matosi, kad moteris be liemeneles ar krutine A ar D, ir vistiek atrodo slykstu, neestetiska
jei didesnei krutinei liemenele reikalinga del formos suteikimo, tai mazesnei krutinei liemenele lygiai taip pat reikalinga del kitu priezasciu 

Pala, pala, jum neestetiška, o man pvz. tai gražu. Ir netgi žiūrint kritiškai iš šono. Būtent mažai krūtinei nėra ko pergyventi dėl formos suteikimo, nuglebimo ir pan. ir ji neišvirsta per iškirptę. O dar jei yra standi ir "stačia", iškylantys speneliai atrodo pikantiškai.
QUOTE(wgs @ 2012 02 20, 14:45)
Pala, pala, jum neestetiška, o man pvz. tai gražu. Ir netgi žiūrint kritiškai iš šono. Būtent mažai krūtinei nėra ko pergyventi dėl formos suteikimo, nuglebimo ir pan. ir ji neišvirsta per iškirptę. O dar jei yra standi ir "stačia", iškylantys speneliai atrodo pikantiškai.
nieko ten pikantisko, vulgaru ir tiek:/
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 02 20, 14:24)
nieko ten pikantisko, vulgaru ir tiek:/
butent

speneliai matosi bet kokiu atveju, ir tai yra vulgaru, neestetiska, fui.
kitas dalykas mazai krutinei tikrai reikia pagalbos liemeneliu, kad neatrodyti tiesiog kaip lenta su styranciom razinom, ta pati liemenele, kad ir A dydzio, ir be polorono visai kitoki vaizda duoda

o tokius pikantiskumus galite rodytis slampinedama ir vyrui, tada gal ir pikantiska
^ Nenoriu kurstyti holywaro, bet pikantiškumo samprata labai skiriasi priklausomai nuo lyties ir seksualinės orientacijos.
Pritariu, atrodė liuks.
QUOTE(SOWELU @ 2012 02 20, 15:56)
Pritariu, atrodė liuks.