Man visai grazu,kai krutine nedidele,standi,nenukarusi,bet va,kai diedai pradeda spoksot ir ryt akim,tai
geriau su liemenele ir be pasaliniu akiu ant biusto.
As irgi pastebejau tokia tendencija...
As PRIES, man laaabai nepatinka
pati nevaikstau ir nevaiksciosiu, tik miegu be jos
As PRIES, man laaabai nepatinka

Labai gražu, kai moteris turi gražią stangrią geros formos krutinę - tuomet galime liemenėlės nedėvėti, jei tai tinkama proga ir tinkamas rūbas.
Jei krūtys kiek negražios formos - griežtas NE.
Jei krūtys kiek negražios formos - griežtas NE.
As pries,man negrazu

Pries - kai krutine didele arba nukarus ir einant tyvuliuoja. Atriprasau, bet atrodo ziauriai, kaip karve su tesmenim kai linguoja
Uz - maza, stangri krutine ir tik tam tikrose situacijose (pajury pvz.). O siaip dar priklauso nuo rubo - jei yra imonuota nematoma liemenele, tai viskas normaliai atrodo. Isskyrus krutines, kuriom reikia didesnio palaikymo.
Kalbant apie zvaigzdes - populiaru vaiksciot be liemeneles jei krutine silikonine (ale Bekhamiene, Jordan ir pan), nes ten viskas stulpu stovi arba kai krutine maza. Pvz. Kate Moss dazniausiai be liemeneles buna, bet man ji niekad neatrodo vulgariai. Taigi ir rubas ir jo pateikimas daug itakos turi. Jei viskas estetiska - valio. Bet ta riba labai siaura
Man bunant namie liemenele atrodo net trukdyti pradeda, iskart nusiimu parejus. O gatvej nesijauciu gerai be jos... Kazkaip lyg nuoga... Tikrai netapsiu sios mados verge

Uz - maza, stangri krutine ir tik tam tikrose situacijose (pajury pvz.). O siaip dar priklauso nuo rubo - jei yra imonuota nematoma liemenele, tai viskas normaliai atrodo. Isskyrus krutines, kuriom reikia didesnio palaikymo.
Kalbant apie zvaigzdes - populiaru vaiksciot be liemeneles jei krutine silikonine (ale Bekhamiene, Jordan ir pan), nes ten viskas stulpu stovi arba kai krutine maza. Pvz. Kate Moss dazniausiai be liemeneles buna, bet man ji niekad neatrodo vulgariai. Taigi ir rubas ir jo pateikimas daug itakos turi. Jei viskas estetiska - valio. Bet ta riba labai siaura
Man bunant namie liemenele atrodo net trukdyti pradeda, iskart nusiimu parejus. O gatvej nesijauciu gerai be jos... Kazkaip lyg nuoga... Tikrai netapsiu sios mados verge

man nera nieko baisaus, kai per rubus styro speneliai, fui..ir nesvarbu ar didelė krutinė... asmeniskai pati niekada neiseicia be liemeneles, kad ir koks rubas bebutu, nes jausciausi nepatogiau o ir seip nera grazu man...bet jei mergina turi grazia krutine ir apsirengia pakankamai grazu drabuzeli, per kuri nepersisviecia styrantys speneliai ir krutine graziai prilaiko tai gal ir nieko, bet ir tai tik kokiam papludimyje ar sodyboje, bet tik ne miesto gatveje ir tuo labiau nerenginyje kokiame (nekalbu apie sukneles, kurios devimos tik be liemeneles, bet jos dazniausiai neatrodo vulgariai)...trumpiau tariant jei nenorima deveti liemeneles, geriau prisitaikyti atitinkama ruba, kad netrodytu vulgariai
sakau, nera slyksciau kai styro per rubus speneliai
bent jau man...

Nors mano papukai ir maziukai ir draugas sako, kad galiu eiti be liemeneles, bet man kazkaip keista kai jos nieks neprilaiko
bet vasara reiks gal pabandyti pavaikscioti.
O siaip man grazu, ir dar kai nedideli speneliai matosi
bet kaip ir daugelis cia sake,grazu tik tada kai krutine nedidele ir stangri.

man tai greiciau isimtinis atvejis - paprastai ne uz ka neatrodo tinkama

Man negrazu,as pries