QUOTE(zuvilyte @ 2005 06 01, 08:49)
Sorry, neperskaiciau visko ka cia priraset, norejau pasakyt, kadturiu tokia pat problemele, mano vaikui vasara bus 2 metukai, o jis praktiskai ypacpaskutiniu laiku, tik oru gyvas, nesuprantu, is kur pas ji tiek energijos, nors jis nieko nevalgo, kai sakau nieko, praktiskai tai reikia suprast pazodziui, net galvoju gal kraujo tyrima padaryt, kad kokia liga nepriliptu. Ka daryt , kaip padaryt kad vaikas imtu valgyt, kokius jus isbandet budus? Gal kas padejo? 

nu va panasaus amziaus ir mano bernas...tas pats...siaip tai geriam karves piena isbuteliuko dar

skaiciau straipsni kad vaiku skrandis kaip ju kumsties dydzio tai nereikia noreti kad jie daug valgytu...ir ten parasyta kad vaikai pirma renkasi saldaus skonio maista o paskui tik kitus...ir dazniausiai renkasi pagal tai kaip maistas atrodo cia tai teisybe nes mano lelius pasiziuri kas lekstej jei patinka vaizdas tai ragauja jei ne ne neziuri i ta puse..

o apie ta buda kur viens kita maitinti kazkada bandziau tai spekit kas persivalge o kas liko neneparagaves...