Nu va as irgi prisijungsiu prie sios niurios temos. Mano vyrukui dar tik 4 men. suejo. O jis jau dabar nevalgo. Kol kas tik misiniu maitinu, bet net siaubas ima pagalvojus, kad reiks koses pradet duoti. Jis misinio net nevalgo. Per jega sugirdau 100 ml ir vsio. Maitinimasis trunka apie 40 min. Man issenka viskas ir kantrybe ir gerumas. Norisi teksti visa buteliuka i siena ir tiek. Bijau kad ir svorio busim nedaug priauge. O mano pediatre ant manes rekia. Bet taigi as nespecialiai ji badu marinu. Va dbar as is dalies suprantu to Nedo mama (cia neseniai nuskambejo istorija). Nu gal rumtai tas jos vaikas nevalge. O ligonineje aisku kad zondais imanom primaitinti. Maniskis kai gulejo ligonineje (neinesiotukas jis pas mane) tai jam irgi viena karta zondu maista per nosi suvare, nes net sesute buvo uzknises jo nevalgymas. Nu ir ka...Viska atpyle ir vsio. Viespatie ka man daryti !!!
QUOTE(BiteRite @ 2007 05 03, 16:38)
Nu va as irgi prisijungsiu prie sios niurios temos.
Zinai, kai maniskei buvo 4 men. ir pradejau papildoma maista jai duoti, ji visai nustojo valgyti, net MP nebegere

Labai megsta, kai valgant as jai visa laika sypsausi, juokauju, dainuoju ir pan.
Dar pastebejau, kad kartais paduodu jai valgyti, o ji net verkt pradeda, kad nenori, tada as palaukiu 10-20 min. ir vel pasiulau - tada ji pasicepsedama sukerta tuos savo kelis koses saukstelius.
Dar mes pasidarem toki kaip ir rituala pries valgi - as ja panesioju, tada pasodinu i kedute, neskubedama uzrisu seilinuka, pajuokinu ja, tada stovedama prie spinteles pasildau jos kosyte, visa laika pasakoju jai, ka darau, o ji taip issiziojus ziuri, tada ka nors jai kalbedama atsisedu salia ir letai pradedu maitinti. Pastebejau, kad mano balsas ja ramina. Nors kita karta uzknisa taip visa laika kalbeti, atrodo, valgytu greiciau, bet zinau, kad vos tik as susinervuosiu, ji tuoj pat nustos valgyt

Tai va tokia mano patirtis su savo nevalgiuke

Tu, BiteRite, nesinervuok ir, svarbiausia - neskubek. Jei mazylio svoris nekrenta - tai dar nera taip blogai. Juk jis gime neisnesiotukas, matyt, ir bus smulkesnis, nieko cia tokio. O kad tavo pediatre kvaila ir vietoje to, kad padetu tau, tik dar labiau stresa kelia, tai tu nekreipk i ja demesio. Ryskiai kokia nors klimaksine boba

Nezinau as auginu ir tokia nevalgiuke! ji valgo labai mazai bet drauge patare vakarais isvirt jai soru kruopu tai as jas ant vandens isverdu ir tada dar truputi patrinu tai galiu pasakyti kad valgo labai gerai!pabandykit! dar kartais rytais ji suvalgo tos pacios nenaudingiausios manu koses bet ir tai nevisa laika!
beje maximoje atsirado tokie jogurtukai specialiai kudikiams pabandziau jai nupirkti,kai pirma karta daviau tai valge labai gerai antra karta blogiau o trecia karta is vis nevalge! nezinau kaip bus su jusu nevalgiukais bet siulau pabandyti!
beje maximoje atsirado tokie jogurtukai specialiai kudikiams pabandziau jai nupirkti,kai pirma karta daviau tai valge labai gerai antra karta blogiau o trecia karta is vis nevalge! nezinau kaip bus su jusu nevalgiukais bet siulau pabandyti!

[/quote]
o kurioj vietoj ieskoti tu jogurtu? ten kur visi jogurtai? o nuo kiek laiko galima duoti jogurta?

[/quote]
o kurioj vietoj ieskoti tu jogurtu? ten kur visi jogurtai? o nuo kiek laiko galima duoti jogurta?
mes taip pat turime sita nemalonia problemele, mums jau beveik 8 menesiai, valgyti labai sunkiai sekasi, o misinelio visai nebevalgom, vakarais isverdu klijukus sumaisau su misinuku tai dar kartais isvalgo, o siaip per visa diena misinuko neikisi. O ir koses valgom sunkokai, buna dienu lyg ir nieko bet dazniausiai tai sukciaujam, duodam soske trumpam, tada sauksta su kose, vel soske, vel sauksta su kose, va taip ir valgome. na tikiuosi isaugsime

jungiuosi ir aš prie jūsų nes irgi auginu nevalgiukę
mano mergytei 1,8m,sveria tik 10,5 kg ,o yra 87 cm,o su maistu vargstam.būna dienų kai valgo ką tik duodi ir normalias porcijas,,bet po to kokias dvi tris dienas nieko neįkiši
būna kaip per diena sūvalgo pusė indelio vaikiško jogurto,ir tik paprastą pieną geria
viską mes išbandėm ir vitamino C,daviau kad apetitas pagėrėtų ,nieko nevalgo ir viskas
šiaip dukrytė auga gerai,linksmutė ,aktyvi

būna kaip per diena sūvalgo pusė indelio vaikiško jogurto,ir tik paprastą pieną geria

viską mes išbandėm ir vitamino C,daviau kad apetitas pagėrėtų ,nieko nevalgo ir viskas

laba dienele. merginos ir mano mergyte nevalgiuke. jau nezinau ka ir daryti. nors mus pamacius nepasakysi kad nieko navalgom ir niekas manes nesupranta. mano mazoji budama metu ir 2 menesiu sveria 14 kg. bet viskas mano pienelio deka. maitinu ir dabar. tai mazoji nepripazista nieko tik mano piena. niekaip neimanoma jai koki nors maista isiulyti. viska is karto ispjauna ir vel praso mamos pienelio. jau viska isbandeme, niekas nepadeda. o dabar dar nezinau ka ir daryti, nes po menesio jau i darzeli leisim ja. kaip atpratinti nuo kruties, kaip pripratinti prie maisto. jau viska isbandeme
gal kas turit ka patarti, ar irgi buvo tokioj padeti. parasykite

QUOTE(*Lina* @ 2007 05 12, 17:15)
jungiuosi ir aš prie jūsų nes irgi auginu nevalgiukę
mano mergytei 1,8m,sveria tik 10,5 kg ,o yra 87 cm,o su maistu vargstam.būna dienų kai valgo ką tik duodi ir normalias porcijas,,bet po to kokias dvi tris dienas nieko neįkiši

Maniskis irgi jeigu viena diena valgo daug tai paskui kelias dienas nevalgys beveik nieko

Prasau patarimo.Dabar labai karsta ir mano mergaite nieko nenori valgyti tik geria MP.O ka jus duodate per tokius karscius valgyti vaikuciui.?
Oi kokia aktuali ir man si tema, vargstam ir mes...nes maistas didziausias priesas... Na mano mergaitei dar tik 5.5 menesiu, kaip ir uztektu dar MP, bet kad 5 men mes svereme tik 6.6 kg. manau mazokai, tai nusprenziau papildomai nors truputi duoti, ir siaip taip godziai ziuri kaip mes valgome...kiekviena kasni seka..bet vos tik paragauja savo kosytes, susiraukia ir burna kaip uzrakinta...
na mano dukryte nors ir vyresne , bet iki siol as su ja galima sakyt kariauju kol ji pavalgys, o namie ir valgiarastis jau pagal ja sudarytas, bet vistik niekaip nepasiekiam 15 kg, o sunus ir pradziu toks valgus buvo, kad mano pieno neuztekdavo reikedavo vis primaitint, o dabar jau kokie 2-3 menesiai ir tokios problemos pasidare, gerai jei jogurta ikisu, o taip galima sakyt gyvas tik geriamais jogurtais ir misiniu, daugiau nieko neima i burna

Sveikutes, zinokit vakar isbandziau Heinz 'Sunrise banana breakfast' tai mano merginai visai patiko, bent kelis saukstukus i burna paeme....Siulau pabandyti