Neseniai susiradau meiluzi, nors pries tai jokio neturejau ir buvau istikima vyrui.Taciau mane skaudina tai, kad jis turi dar ir kitu moteru, kuriu net neslepia.Nezinau, jauciuosi blogai, bet ir jo atsisakyti nenoriu.As tiesiog baisiai pavydziu ir mane tai zemina, bet negaliu nieko is jo reikalauti, nes ir pati turiu SB..AR taip ir buna tarp meiluziu?Patarkite, ar cia normalu?

Kaip jus susitarsit tarpusavyje taip ir bus. Jei sutarsit, kad jis jums butu ištikimas tai ir manau butu ištikimas. O gal jūsų meilužis yra vienišas? Jei yra vienišas tai ir nebus jis jums ištikimas, nes jis gi nelauks kada gelėsit skirti jam laiko. O jei turi žmoną ar drauge ir dar krūvą kitu moterų tai siūlau jį mesti.
Meilužis ištikimas negali būt, nes todėl jis ir yra meilužis.
Tiesiog Jūs pati dar esate toje srityje nekvalifikuota. Pasistenkit jausmų egoizmą šiek tiek aptramdyt, o meilužį įkyriai tapatinti su vibratoriumi. Po kurio laiko pajusite, kad vibratorius yra techniškai pranašesnis, ištikimesnis, nevaisingas,diskretiškas, tačiau nuobodžiai prognozuojamas ir neįkyrus. O meilužis - visiškai atvirkščiai. Kai toks suvokimas ateis, nustosite meilužio pavydėt ir graužtis. Bus vien pasitenkinimas ir panieka... meilužiui, savaime suprantama...
Tiesiog Jūs pati dar esate toje srityje nekvalifikuota. Pasistenkit jausmų egoizmą šiek tiek aptramdyt, o meilužį įkyriai tapatinti su vibratoriumi. Po kurio laiko pajusite, kad vibratorius yra techniškai pranašesnis, ištikimesnis, nevaisingas,diskretiškas, tačiau nuobodžiai prognozuojamas ir neįkyrus. O meilužis - visiškai atvirkščiai. Kai toks suvokimas ateis, nustosite meilužio pavydėt ir graužtis. Bus vien pasitenkinimas ir panieka... meilužiui, savaime suprantama...

Jėga
Vaikystėj buvo tokie anekdotai: "virš greitumo", "virš naglumo"... tai čia sakyčiau "virš išpindėjimo".
"Aš noriu valgyt viską, o tu mielasis - valgyk tik arbūzą"
Kas jau kas, bet neištikimieji tai jau tikrai turėtų būti supratingi, solidarūs ir tolerantiški kitų neištikimybei

Vaikystėj buvo tokie anekdotai: "virš greitumo", "virš naglumo"... tai čia sakyčiau "virš išpindėjimo".

Kas jau kas, bet neištikimieji tai jau tikrai turėtų būti supratingi, solidarūs ir tolerantiški kitų neištikimybei

QUOTE(alter ego @ 2009 07 13, 20:21)
Jėga

A iš kriaušės išpuolus būsi?

QUOTE(Laikinas @ 2009 07 13, 20:29)
A iš kriaušės išpuolus būsi?
Kur čia lietuvį regėjai besidžiaugiantį kito malonumais? Nuostabybių nuostabybė, sakyč...

Ne, iš palmės

O kurios čia tautybės atstovai itin pasižymi vidiniu ir išoriniu džiaugsmu kito malonumams?
Na lengva reikalaut iš kito tai, ko pats negali .. Jūs gi jam irgi neištikima..
Tai teisės kaip ir lygios..

QUOTE(erikute72 @ 2009 07 13, 21:01)
Nu blyn kas per tema
Pati juk vyra turi, su juo miegi, o meiluziui ka jau negalima kitos tureti 

Tai ji tik miega su vyru, o ans - žaltys - nemiega su kitomis, parazitas... Vot kur dilema...

QUOTE(Laikinas @ 2009 07 13, 21:12)
Tai ji tik miega su vyru, o ans - žaltys - nemiega su kitomis, parazitas... Vot kur dilema... 

O jau is kur taip zinai

QUOTE(pretale @ 2009 07 13, 20:56)
Neseniai susiradau meiluzi, nors pries tai jokio neturejau ir buvau istikima vyrui.Taciau mane skaudina tai, kad jis turi dar ir kitu moteru, kuriu net neslepia.Nezinau, jauciuosi blogai, bet ir jo atsisakyti nenoriu.As tiesiog baisiai pavydziu ir mane tai zemina, bet negaliu nieko is jo reikalauti, nes ir pati turiu SB..AR taip ir buna tarp meiluziu?Patarkite, ar cia normalu? 

nu keista tema

seip klausimas ar jis vedes?
sakyciau jei jau nusprendei tureti meiluzi, turetum keisti savo mastyma. meiluzis ne tavo vyras, todel negali kelt kazkokiu salygu, kazko reikalaut ar pavydeti. is kitos puses - abu suauge esat, galit ir sutarti, jeigu abu tenkins susitarimas, kad penktasis siuose santykiuose neatsiras tai valio.
meiluzis skirtas ne papildomu sirdagrauziu kurimui, o malonumui. todel megaukis akimirkom, ir turek omenyje, kad viskas labai laikina, kad nei vienas kitam nepriklausot.
QUOTE(pretale @ 2009 07 13, 18:56)

Jus is proto issikraustete ar siaip - juokaujate? Ne. Tai yra nenormalu.
Jeigu turite meiluzi - bukite maloni jam nenurodineti su kuo miegoti ir kada, t.y. nesikiskite i jo reikalus, nes jis gali pareikalauti is jusu skyrybu su savo vyru, jeigu jis jaustusi taip pat, kaip ir jus.