Įkraunama...
Įkraunama...

Ar meilužis turi būti ištikimas?

Neseniai susiradau meiluzi, nors pries tai jokio neturejau ir buvau istikima vyrui.Taciau mane skaudina tai, kad jis turi dar ir kitu moteru, kuriu net neslepia.Nezinau, jauciuosi blogai, bet ir jo atsisakyti nenoriu.As tiesiog baisiai pavydziu ir mane tai zemina, bet negaliu nieko is jo reikalauti, nes ir pati turiu SB..AR taip ir buna tarp meiluziu?Patarkite, ar cia normalu? verysad.gif
Atsakyti
Kaip jus susitarsit tarpusavyje taip ir bus. Jei sutarsit, kad jis jums butu ištikimas tai ir manau butu ištikimas. O gal jūsų meilužis yra vienišas? Jei yra vienišas tai ir nebus jis jums ištikimas, nes jis gi nelauks kada gelėsit skirti jam laiko. O jei turi žmoną ar drauge ir dar krūvą kitu moterų tai siūlau jį mesti.
Atsakyti
Meilužis ištikimas negali būt, nes todėl jis ir yra meilužis.

Tiesiog Jūs pati dar esate toje srityje nekvalifikuota. Pasistenkit jausmų egoizmą šiek tiek aptramdyt, o meilužį įkyriai tapatinti su vibratoriumi. Po kurio laiko pajusite, kad vibratorius yra techniškai pranašesnis, ištikimesnis, nevaisingas,diskretiškas, tačiau nuobodžiai prognozuojamas ir neįkyrus. O meilužis - visiškai atvirkščiai. Kai toks suvokimas ateis, nustosite meilužio pavydėt ir graužtis. Bus vien pasitenkinimas ir panieka... meilužiui, savaime suprantama... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laikinas: 13 liepos 2009 - 19:16
Jėga cool.gif thumbup.gif
Vaikystėj buvo tokie anekdotai: "virš greitumo", "virš naglumo"... tai čia sakyčiau "virš išpindėjimo". biggrin.gif cool.gif
"Aš noriu valgyt viską, o tu mielasis - valgyk tik arbūzą" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kas jau kas, bet neištikimieji tai jau tikrai turėtų būti supratingi, solidarūs ir tolerantiški kitų neištikimybei biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 07 13, 20:21)
Jėga  cool.gif  thumbup.gif
Vaikystėj buvo tokie anekdotai: "virš greitumo", "virš naglumo"... tai čia sakyčiau "virš išpindėjimo".  biggrin.gif  cool.gif
"Aš noriu valgyt viską, o tu mielasis - valgyk tik arbūzą"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Kas jau kas, bet neištikimieji tai jau tikrai turėtų būti supratingi, solidarūs ir tolerantiški kitų neištikimybei  biggrin.gif  biggrin.gif

A iš kriaušės išpuolus būsi? blink.gif Kur čia lietuvį regėjai besidžiaugiantį kito malonumais? Nuostabybių nuostabybė, sakyč...
Atsakyti
QUOTE(Laikinas @ 2009 07 13, 20:29)
A iš kriaušės išpuolus būsi?  blink.gif  Kur čia lietuvį regėjai besidžiaugiantį kito malonumais? Nuostabybių nuostabybė, sakyč...

Ne, iš palmės flirt.gif

O kurios čia tautybės atstovai itin pasižymi vidiniu ir išoriniu džiaugsmu kito malonumams?
Atsakyti
Na lengva reikalaut iš kito tai, ko pats negali .. Jūs gi jam irgi neištikima.. doh.gif Tai teisės kaip ir lygios.. cool.gif
Atsakyti
Nu blyn kas per tema biggrin.gif Pati juk vyra turi, su juo miegi, o meiluziui ka jau negalima kitos tureti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikute72 @ 2009 07 13, 21:01)
Nu blyn kas per tema  biggrin.gif  Pati juk vyra turi, su juo miegi, o meiluziui ka jau negalima kitos tureti  lotuliukas.gif

Tai ji tik miega su vyru, o ans - žaltys - nemiega su kitomis, parazitas... Vot kur dilema... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laikinas @ 2009 07 13, 21:12)
Tai ji tik miega su vyru, o ans - žaltys - nemiega su kitomis, parazitas... Vot kur dilema...  bigsmile.gif

O jau is kur taip zinai g.gif
Atsakyti
QUOTE(pretale @ 2009 07 13, 20:56)
Neseniai susiradau meiluzi, nors pries tai jokio neturejau ir buvau istikima vyrui.Taciau mane skaudina tai, kad jis turi dar ir kitu moteru, kuriu net neslepia.Nezinau, jauciuosi blogai, bet ir jo atsisakyti nenoriu.As tiesiog baisiai pavydziu ir mane tai zemina, bet negaliu nieko is jo reikalauti, nes ir pati turiu SB..AR taip ir buna tarp  meiluziu?Patarkite, ar cia normalu? verysad.gif

nu keista tema wink.gif
seip klausimas ar jis vedes?
sakyciau jei jau nusprendei tureti meiluzi, turetum keisti savo mastyma. meiluzis ne tavo vyras, todel negali kelt kazkokiu salygu, kazko reikalaut ar pavydeti. is kitos puses - abu suauge esat, galit ir sutarti, jeigu abu tenkins susitarimas, kad penktasis siuose santykiuose neatsiras tai valio.
meiluzis skirtas ne papildomu sirdagrauziu kurimui, o malonumui. todel megaukis akimirkom, ir turek omenyje, kad viskas labai laikina, kad nei vienas kitam nepriklausot.
Atsakyti
QUOTE(pretale @ 2009 07 13, 18:56)
Neseniai susiradau meiluzi, nors pries tai jokio neturejau ir buvau istikima vyrui.Taciau mane skaudina tai, kad jis turi dar ir kitu moteru, kuriu net neslepia.Nezinau, jauciuosi blogai, bet ir jo atsisakyti nenoriu.As tiesiog baisiai pavydziu ir mane tai zemina, bet negaliu nieko is jo reikalauti, nes ir pati turiu SB..AR taip ir buna tarp  meiluziu?Patarkite, ar cia normalu? verysad.gif

Jus is proto issikraustete ar siaip - juokaujate? Ne. Tai yra nenormalu.
Jeigu turite meiluzi - bukite maloni jam nenurodineti su kuo miegoti ir kada, t.y. nesikiskite i jo reikalus, nes jis gali pareikalauti is jusu skyrybu su savo vyru, jeigu jis jaustusi taip pat, kaip ir jus.
Atsakyti