Įkraunama...
Įkraunama...

Ar meilužis turi būti ištikimas?

QUOTE(kice @ 2009 07 14, 12:11)
absurdas.. siais laikais istekejusiai moteriai tureti meiluzi, kuris turi daug moteru? Juk tai didziule visokiu ligu tikimybe.. Geriau jau pati miegok su daug vyru - vis ivairove..
  vedusiems geriausi meiluziai yra vede - konfidencialu, jokiu ligu..

Vede irgi gali tureti ligu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 07 14, 11:11)
absurdas.. siais laikais istekejusiai moteriai tureti meiluzi, kuris turi daug moteru? Juk tai didziule visokiu ligu tikimybe.. Geriau jau pati miegok su daug vyru - vis ivairove..
  vedusiems geriausi meiluziai yra vede - konfidencialu, jokiu ligu..

Geriausia išvis neturėti sekso partnerių, tada tikrai nesusirgsi. Nors šiais laikais ko tik nebūna jei nuo baseino gali pastoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzgike: 14 liepos 2009 - 11:31
QUOTE(pretale @ 2009 07 13, 19:56)
Neseniai susiradau meiluzi, nors pries tai jokio neturejau ir buvau istikima vyrui.Taciau mane skaudina tai, kad jis turi dar ir kitu moteru, kuriu net neslepia.Nezinau, jauciuosi blogai, bet ir jo atsisakyti nenoriu.As tiesiog baisiai pavydziu ir mane tai zemina, bet negaliu nieko is jo reikalauti, nes ir pati turiu SB..AR taip ir buna tarp  meiluziu?Patarkite, ar cia normalu? verysad.gif

dziaukys tuo ka turi ir jam nenurodynek jei tau negrai kad jis turi dar tai keisk bet begdama nuo vilko nepakliuk ant meskos pasykalbekit pamatysi kad ne taip blogai kaip yra
ax.gif
Atsakyti
Turi but istikimas meiluzis. Butinai! Ir vyras turi but istikimas! Be jokiu kalbu schmoll.gif Ir antrasis meiluzis negli ne pagalvot apie kitas! Juk Jus tokia istikima visiems! Kaip jie taip drista! biggrin.gif
Atsakyti
Ar cia kokia moteru krize uzejo???
Paskaicius SM galima susidaryti nuomone, kad didziausios problemos:
1-Vyrai eina pas kitas
2-Kaip paslept meiluzi
3-Kodel meiluzis neistikimas
Be komentaru... blink.gif
Atsakyti
[quote=Fanore,2009 07 14, 13:16]
Ar cia kokia moteru krize uzejo??

Kodel tik moteru? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikute72: 14 liepos 2009 - 12:22
Vu cia tai tema: meiluzis ir istikimas.. blink.gif pats zodis meiluzis jau istikimybes kaip tokios nezada. biggrin.gif
Atsakyti
o ar būna vyrų (meilužių) ištikimų?????? lotuliukas.gif
Atsakyti
Ištikimas meilužis?.. unsure.gif Ištikimybė turi prasmę. Trumpai tariant, tai - meilė. Gyvas jausmas, kurį nešiojiesi širdyje. Tad neabejoju, kad gali būti ištikimų meilužių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(excopas @ 2009 07 14, 20:12)
Ištikimas meilužis?..  unsure.gif Ištikimybė turi prasmę. Trumpai tariant, tai - meilė. Gyvas jausmas, kurį nešiojiesi širdyje. Tad neabejoju, kad gali būti ištikimų meilužių smile.gif

Viskas mūsų gyvenime turi prasmę. Absoliučiai. Kaip ir negyvų jausmų nebūna.
Aš irgi neabejoju, kad gali būti ištikimų meilužių, tačiau iki šiol tokių nerasta. Ir nieks neras tokių ištikimų, nes to niekaip patikrinti, ir tuo įsitikinti neįmanoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rita*: 13 lapkričio 2009 - 14:05
kaip smagiai jus cia padiskutavot.. thumbup.gif Aciu visiems uz issakytas nuomones. 4u.gif Supratau, kad jeigu jau puoli i ta bala, tai dziaukis, megaukis ir ispesk kuo daugiau naudos, o nesidairyk, kur ir su kuo jis eis po taves. g.gif Zinoma, man priimtinesnis variantas butu, kad jis taip pat turetu tik zmona(drauge) , taciau jis vienisas.Tad nera ko is jo noreti.. verysad.gif
Atsakyti
Kodel meiluzis turi buti istikimas? O ar ji jam istikima? biggrin.gif
Atsakyti