Pasiulymas nestukem
Turiu abonenta i mazylio baseina, nusipirkau ir jau nebespejau panaudoti. Abonementas taip kainuoja 200 lt. Parduosiu uz 150 lt. Jei ka sudomino rasykit i az
QUOTE(Esha @ 2009 11 12, 22:18)
Tariausi abu kartus, kad ramiau ir saugiau butu

Šiuo metu kaip tik esu vienoje iš palatų su savo princese. Gimdžiau nesitarus, viskas tiesiog
Kolektyvas puikus, sąlygos geros. Na, o apie lovas tai čia moterys tiesą rašo... Jei turit, pasiimkit savo paklodės, mamkos, bet tokias, kurios "aqpsikabina" čiužinį - su gumomis, nes čiužiniai "ceratiniai", o paklodės nuo jų čiuožia kaip pasamdytos specialiai tam darbui
Jei turėsit kokių klausimų kuri, rašykit drąsiai į až, mielai atskysiu, kai tik atsiras laisva minutė

Kolektyvas puikus, sąlygos geros. Na, o apie lovas tai čia moterys tiesą rašo... Jei turit, pasiimkit savo paklodės, mamkos, bet tokias, kurios "aqpsikabina" čiužinį - su gumomis, nes čiužiniai "ceratiniai", o paklodės nuo jų čiuožia kaip pasamdytos specialiai tam darbui

Jei turėsit kokių klausimų kuri, rašykit drąsiai į až, mielai atskysiu, kai tik atsiras laisva minutė

QUOTE(Esha @ 2009 11 16, 12:01)
Dar jūs man paaiškinkit vieną dalyką dėl daiktų. Ko reikės gimdykloje minėjote ir tą suprantu. Į liginonę važiuojam su daugiau daiktų, o į gimdyklą paimame vis kelis. Tai kur tuo tarpu kiti daiktai būna?
Va kokių man klausimų kyla

Mes ėmėm viską į gimdyklą

Galima mašinoj palikt,bet kadangi aš bailė,o ir gyd perspėjo,kad nemažai vagysčių įvyksta iš auto,tai nepalikčiau nė už ką

QUOTE(Esha @ 2009 11 16, 12:01)
Dar jūs man paaiškinkit vieną dalyką dėl daiktų. Ko reikės gimdykloje minėjote ir tą suprantu. Į liginonę važiuojam su daugiau daiktų, o į gimdyklą paimame vis kelis. Tai kur tuo tarpu kiti daiktai būna?

pirmą kartą viską kartu ėmėm, o antrą kartą vyras paliko bagažinėj ir ėjom su mažu maišiuku.
QUOTE(++++ @ 2009 11 13, 10:29)
Pasiulymas nestukem
Turiu abonenta i mazylio baseina, nusipirkau ir jau nebespejau panaudoti. Abonementas taip kainuoja 200 lt. Parduosiu uz 150 lt. Jei ka sudomino rasykit i az
Labai geras pasiūlymas

O dėl daiktų, tai jei įmanoma neškitės su savim. Mano vyro striukė dingo pakabinta kažkokioj akušerės nurodytoj spintelėj prie gimdyklos...

QUOTE(Haiku333 @ 2009 11 16, 14:41)
O sakykit, kai pagimdai ar palieka maziuka porai valandu su mamyte gimdykloje? Ar isnesa apziurai vaikeli?
Man paliko

QUOTE(Haiku333 @ 2009 11 16, 14:41)
O sakykit, kai pagimdai ar palieka maziuka porai valandu su mamyte gimdykloje? Ar isnesa apziurai vaikeli?
Man pvz abu kartus buvo skirtingai. Pirmą kartą iškart padėjo ant krūtinės, perkėlė į lovą ir paliko 2val susipažinti.
Antrą kartą apgimdžius padėjo ant krūtinės kokiai 15min, tada vaiką apvalė, susuko į kokoną ir davė maitint

Pirmą kartą, kai gimdžiau, tai nuo 2.20 buvom iki 6val gimdykloj.
Antrą kartą pagimdžiau 9.37 ir 12val jau buvome palatoj.
Na man kadangi gavosi trys tases,tai i gimdykla emiau tik butinus daiktus,o kitus palikom masinoj.Beje is ligonines isvaziavom su kokiom 5 terbom

QUOTE(Giedr@ @ 2009 11 16, 14:51)
Na man kadangi gavosi trys tases,tai i gimdykla emiau tik butinus daiktus,o kitus palikom masinoj.Beje is ligonines isvaziavom su kokiom 5 terbom 

vajetau, ką taip vežėtės?