sveikos visos

ar yra dar nemieganciu ??
QUOTE(Achilles @ 2009 07 18, 17:24)
baby,
yra tema kaip susikurti liniuotę prie dažniausiai užduodamų klausimų, paskaityk
aciu,reikes paskaityti.
QUOTE(smilsee @ 2009 07 18, 22:01)
Nustebo kaip drauge

Sako tu ka su kabem
kaip man nepatinka kai breketus kabem vadina
QUOTE(ajaja @ 2009 07 18, 23:55)
matyt visi atranda dantu valymo budus, kurie jiem labiausiai tinka, va as kaip tik be to siulo gyventi negaliu, jei kuri vakara jo nepanaudoju jauciuosi pilnai dantu neissivalius
siaip yra specialiai breketininkams siulu su kietais galais, kad pro breketus galima butu lengvai prakisti, vienas is ju Oral-B, man labai patinka
as ieskojau to specialaus breketams siulo,bet neradau niekur ..teko paprasta pirkti,bet jis man nelabai patinka..

(ten buvo 2 vienodos dezutes tik abi skirtingu spalvu ant vienos buvo parasyta
dental tape, ant kitos
dental floss..nusipirkau pirmaji, nes spalva grazesne dezutes buvo

bet dabar pastebiu kad ant visu kitu siulu parasyta floss. gal zinot kuo skiriasi ??

)
QUOTE(Dinkute_4 @ 2009 07 19, 00:19)
kiekviena atranda savo buda, siaip as nenaudojau siulo, nes dantys taip susigrude, kad jis netelpa, o tarpdanciu sepeteli ortodonte man patare naudoti raudonus
0,5 mm, bet su juo as valau tik breketuku krastus, tarp dantu jis man netelpa
man irgi tokius patare. ir as taip pat nekisu to sepetuko tarp dantu

o ar reikia? kasnors darot taip ? ar cia tik tada jei tarpai dideli tarp dantu ?
QUOTE(Achilles @ 2009 07 19, 14:45)
o aš tai susinervuojau šiandien, žiūriu kad mano gumytė nusidažius rudai, matyt nuo kavos (pas mane nėra gumyčių, tik ant vieno danties tokia uždėta jei matėt foto esu įkėlus)
kaip ją nuvalyti? ji šiaip turi būt permatoma
buvau su ta pacia problema jau 2 kartu susidurusi.tik man visos gumytes nusidaziusios buvo.pirma kart nuo ledo,antra nuo yes saulegrazu. (tikriausiai atsimenam kaip skundziausi). tai va,abu kartus man pavyko ta geltonuma nuvalyti, bet abu kartus labaaai panikauvau.tikriausiai tokia reakcija bus ir kita karta,nes labai nervina kai nusidazo tos gumytes.
o spalvos atsikraciau tiesiog valydama ta vieta balta pasta (ji turi buti pati balta) ir kazkaip pradingo.na tiesa pora kartu sodos ant dsepetelio uzsiberusi buvau,bet man atrodo ji nepadejo
QUOTE(Cefeidė @ 2009 07 19, 16:43)
Sveikos.
Truputį teko pasikeisti nicka..
Buvau Kašariukė anksčiau.
o jau galvojom nebesusirasysim,gerai kad grizai
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 19, 20:29)
Sveikos visos ,matau smagiai bendraujate

orai pajury ne kokie,vakar tik psejau idegti ir siandien prie ezero isimaudyti,bet nuotaikos super
taaip orelis siandien ne koks, vakar tai ir deginausi ir maudziausi, o sndn su draugem prie juros nuvarem vakare tai zmogaus nei vieno,bangos milziniskos ir plius musu vos nenupute