Įkraunama...
Įkraunama...

Kelias link holivudiskos sypsenos!:)

sveika, buožgalviuk, malonu tave čia matyti. pas ką kompą "nuvogei"? biggrin.gif Vilniuj orai irgi šiuo metu ne kokie, vakar buvo be proto karšta, šiandien iki pietų irgi, tik nuo pietų pradėjo lyti. Na bet vis tiek šilta, tik tiek, kad nebepasideginsi tokiu oru biggrin.gif
Trečiadienį mano gimtadienis, tai ta proga važiuosiu namo pas tėvus į žemaitiją biggrin.gif irgi pasideginsiu, tik kieme (jei bus geras oras) rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Achilles: 19 liepos 2009 - 19:41
sveikos smile.gif na pagaliau grizau namo po atsotogu smile.gif apie tris savaites namie nebuvau normaliai smile.gif

ryt einu jau i paverzima, siaip kazkaip nekantrauju, jau laukiu, ka pasakys, nes mano dantukai kaip ir jau nebejuda.. tai norisi kazkokio veiksmo. nes kai paverze net nebeskauda.. tai atrodo viskas veltui smile.gif kaip Jus laikotes?
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 07 19, 22:08)
sveikos smile.gif na pagaliau grizau namo po atsotogu smile.gif apie tris savaites namie nebuvau normaliai smile.gif

ryt einu jau i paverzima, siaip kazkaip nekantrauju, jau laukiu, ka pasakys, nes mano dantukai kaip ir jau nebejuda.. tai norisi kazkokio veiksmo. nes kai paverze net nebeskauda.. tai atrodo viskas veltui smile.gif kaip Jus laikotes?

sveikutė, tai gal jau breketų uėmimas greitai numatomas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 19, 23:22)
sveikutė, tai gal jau breketų uėmimas greitai  numatomas? bigsmile.gif

na yra du variantai 1. des apacia ir dar nesiosiu apie metus su biskiu. 2. nedes apacios ir iki ziemos nuimti turetu smile.gif aisku man labiau noretusi 1varianto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 07 19, 22:23)
na yra du variantai  1. des apacia ir dar nesiosiu apie metus su biskiu. 2. nedes apacios ir iki ziemos nuimti turetu smile.gif aisku man labiau noretusi 1varianto  4u.gif

suprantama. ir pinigėlių susitaupytų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 19, 23:33)
suprantama. ir pinigėlių susitaupytų ax.gif

na nemanau kad susitaupytu, bet jai jau pradejau tvarkytis savo dantukus tai norisi iki galo viska wink.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 07 19, 22:35)
na nemanau kad susitaupytu, bet jai jau pradejau tvarkytis savo dantukus tai norisi iki galo viska wink.gif

kodėl nemanai? dar vieną eilę breketų uždėtų, tai jau virš tūkstančio atiduot reiktų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 19, 23:37)
kodėl nemanai? dar vieną eilę breketų uždėtų, tai jau virš tūkstančio atiduot reiktų unsure.gif

tai kaip tik nesusitaupytu pinigeliu, nes noriu kad i apacia detu breketus wink.gif jei nedetu tai susitaupytu smile.gif jei des i apacia breketus tai 1800lt reiktu atiduot schmoll.gif
Atsakyti
oj. aš biški susimaišiau. pagalvojau kad tu nori kad nedėtų, tai ir sakau susitaupys. biški ne taip perskaičiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 20, 00:08)
oj. aš biški susimaišiau. pagalvojau kad tu nori kad nedėtų, tai ir sakau susitaupys. biški ne taip perskaičiau blush2.gif

nieko, viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
sveikos visos 4u.gif ar yra dar nemieganciu ??
QUOTE(Achilles @ 2009 07 18, 17:24)
baby, yra tema kaip susikurti liniuotę prie dažniausiai užduodamų klausimų, paskaityk rolleyes.gif

aciu,reikes paskaityti.

QUOTE(smilsee @ 2009 07 18, 22:01)
Nustebo kaip drauge lotuliukas.gif  Sako tu ka su kabem blink.gif  blink.gif 

kaip man nepatinka kai breketus kabem vadina doh.gif

QUOTE(ajaja @ 2009 07 18, 23:55)
matyt visi atranda dantu valymo budus, kurie jiem labiausiai tinka, va as kaip tik be to siulo gyventi negaliu, jei kuri vakara jo nepanaudoju jauciuosi pilnai dantu neissivalius  doh.gif
siaip yra specialiai breketininkams siulu su kietais galais, kad pro breketus galima butu lengvai prakisti, vienas is ju Oral-B, man labai patinka  thumbup.gif

as ieskojau to specialaus breketams siulo,bet neradau niekur ..teko paprasta pirkti,bet jis man nelabai patinka.. g.gif (ten buvo 2 vienodos dezutes tik abi skirtingu spalvu ant vienos buvo parasyta dental tape, ant kitos dental floss..nusipirkau pirmaji, nes spalva grazesne dezutes buvo lotuliukas.gif bet dabar pastebiu kad ant visu kitu siulu parasyta floss. gal zinot kuo skiriasi ?? g.gif )

QUOTE(Dinkute_4 @ 2009 07 19, 00:19)
kiekviena atranda savo buda, siaip as nenaudojau  siulo, nes dantys taip susigrude, kad jis netelpa, o tarpdanciu sepeteli ortodonte man patare naudoti raudonus 0,5 mm, bet su juo as valau tik breketuku krastus, tarp dantu jis man netelpa 

man irgi tokius patare. ir as taip pat nekisu to sepetuko tarp dantu g.gif o ar reikia? kasnors darot taip ? ar cia tik tada jei tarpai dideli tarp dantu ?

QUOTE(Achilles @ 2009 07 19, 14:45)
o aš tai susinervuojau šiandien, žiūriu kad mano gumytė nusidažius rudai, matyt nuo kavos (pas mane nėra gumyčių, tik ant vieno danties tokia uždėta jei matėt foto esu įkėlus)

kaip ją nuvalyti? ji šiaip turi būt permatoma 

buvau su ta pacia problema jau 2 kartu susidurusi.tik man visos gumytes nusidaziusios buvo.pirma kart nuo ledo,antra nuo yes saulegrazu. (tikriausiai atsimenam kaip skundziausi). tai va,abu kartus man pavyko ta geltonuma nuvalyti, bet abu kartus labaaai panikauvau.tikriausiai tokia reakcija bus ir kita karta,nes labai nervina kai nusidazo tos gumytes.
o spalvos atsikraciau tiesiog valydama ta vieta balta pasta (ji turi buti pati balta) ir kazkaip pradingo.na tiesa pora kartu sodos ant dsepetelio uzsiberusi buvau,bet man atrodo ji nepadejo g.gif

QUOTE(Cefeidė @ 2009 07 19, 16:43)
Sveikos.
Truputį teko pasikeisti nicka..
Buvau Kašariukė anksčiau.

o jau galvojom nebesusirasysim,gerai kad grizai 4u.gif

QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 19, 20:29)
Sveikos visos ,matau smagiai bendraujate smile.gif orai pajury ne kokie,vakar tik psejau idegti ir siandien prie ezero isimaudyti,bet nuotaikos super 4u.gif

taaip orelis siandien ne koks, vakar tai ir deginausi ir maudziausi, o sndn su draugem prie juros nuvarem vakare tai zmogaus nei vieno,bangos milziniskos ir plius musu vos nenupute lotuliukas.gif
Atsakyti
ačiū, bandysiu tą gumytę "atprausti" blush2.gif
Atsakyti