Taip, aš irgi tuo save guodžiu Papildyta:
o aš dabar taisau tą sąrašiuką, ir žiūriu, kad pas vampyrę gydytoja D. Latkauskienė - Vilnius, o pas Deitriną D. Latkauskienė - Kaunas. Tai kaip čia yra?
paskaiciau cia, galvoju gal reikia atidaryti ir privaciu detektyvu kluba, pradesim nuo gydytoju sekimo po lietuva, o po to jau rimtesniu darbeliu imsimes
as gryzau po pietu tai valgau ledus tema tesiat kaip reikiant
reikalavimas parašams (spausti ant užrašo) Parašai neatitinkantys šių reikalavimų bus trinami be perspėjimo. Radus pakartotinai netvarkingą parašą, bus duodamas įspėjimas arba draudimas rašyt forume.
reikalavimas parašams (spausti ant užrašo) Parašai neatitinkantys šių reikalavimų bus trinami be perspėjimo. Radus pakartotinai netvarkingą parašą, bus duodamas įspėjimas arba draudimas rašyt forume.
ano daktares pavarde nesikeicia,tik galune ė (Petkinytė).Kazkam cia sapnuojas kaip jau be breketu vaiksto o as sianakt sapnavau kaip atsiklijavo vienas ir galvoju ka cia daryt kad visai nepamesciau jo
man ortodontas sako kazkada neatsiklijavo tau niekas?? sakau ne:) sako turiu toki pacienta kai jam kas atsiklijuoja jis man paskambina paklausti ka daryti ir vos ne pats pasiremontuoja :D