Įkraunama...
Įkraunama...

Kelias link holivudiskos sypsenos!:)

QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 16, 12:02)
na taip yra,as paziurejau sarsa vioena rase kaunas,kita vilnius,gal gydytoja vazineja g.gif

Arba gal kuri nors panelė važinėja pas gydytoją rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 16, 12:00)
o puzlee?  smile.gif  ax.gif

jos tai seniai nemaciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 16, 12:03)
jos tai seniai nemaciau g.gif

Nu tai vat, ir aš negirdėjus nieko.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 16, 12:04)
Nu tai vat, ir aš negirdėjus nieko..  unsure.gif

gal vasara ir visos labai uzsiemusios ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buozgalviuks: 16 liepos 2009 - 11:06
QUOTE(Achilles @ 2009 07 16, 11:58)
Taip, aš irgi tuo save guodžiu  thumbup.gif
Papildyta:
o aš dabar taisau tą sąrašiuką, ir žiūriu, kad pas vampyrę gydytoja D. Latkauskienė - Vilnius, o pas Deitriną D. Latkauskienė - Kaunas. Tai kaip čia yra?  blush2.gif

TAip ir yra smile.gif as VIK klinikoj Vilniuj, o ji Kaune ax.gif ortodonte varineja po LT tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vampyre @ 2009 07 16, 12:13)
TAip ir yra smile.gif  as VIK klinikoj Vilniuj, o ji Kaune ax.gif  ortodonte varineja po LT tongue.gif

Matai kaip. Nu ok 4u.gif
Atsakyti
paskaiciau cia, galvoju gal reikia atidaryti ir privaciu detektyvu kluba, pradesim nuo gydytoju sekimo po lietuva, o po to jau rimtesniu darbeliu imsimes lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif as gryzau po pietu tai valgau ledus smile.gif tema tesiat kaip reikiant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 16, 12:28)
biggrin.gif as gryzau po pietu tai valgau ledus smile.gif tema tesiat kaip reikiant smile.gif

tęsiam tęsiam thumbup.gif kokius tu breketus nešioji?
Atsakyti
metalinius smile.gif
Atsakyti
ano daktares pavarde nesikeicia,tik galune ė (Petkinytė).Kazkam cia sapnuojas kaip jau be breketu vaiksto o as sianakt sapnavau kaip atsiklijavo vienas ir galvoju ka cia daryt kad visai nepamesciau jo lotuliukas.gif
Atsakyti
man ortodontas sako kazkada neatsiklijavo tau niekas?? sakau ne:) sako turiu toki pacienta kai jam kas atsiklijuoja jis man paskambina paklausti ka daryti ir vos ne pats pasiremontuoja biggrin.gif:D:D
Atsakyti