Jolka, visai čia ne kopija
Merginos kiek šiandien simpatiškų tortukų parodėt
eiwilės kačiukas labai mielas, Vaidulyteees rožėm puoštas tortukas laaaabai gražiai atrodo, rožės nuostabiosios
savitre tikrai puikus tavo tortas, matosi nemažai su juo padirbėta
, o gitules braškinis krepšelis tai išvis labai gundantis
Jolka, visai čia ne kopija
tik idėją pasiskolinai
raštelis juk kitoks
gražus, tvarkingas dailus tortukas
Jolka, visai čia ne kopija
QUOTE(eglejk @ 2009 07 17, 22:58)
Aciukas, zinok man irgi grazu
Lauksim tavo tortuko
Aciu Olesta uz atsakyma
Kai jau turesiu ka parodyti butinai reiks pasirodyti
dar jei kam bus idomu Klaipedoje radau maistiniu dazu skystu 4 spalvu. Bet talpa 1 litras...
Kaina 30 lt.
dar jei kam bus idomu Klaipedoje radau maistiniu dazu skystu 4 spalvu. Bet talpa 1 litras...
QUOTE(akvii @ 2009 07 18, 07:05)
Aciu Olesta uz atsakyma
Kai jau turesiu ka parodyti butinai reiks pasirodyti
dar jei kam bus idomu Klaipedoje radau maistiniu dazu skystu 4 spalvu. Bet talpa 1 litras...
Kaina 30 lt.
dar jei kam bus idomu Klaipedoje radau maistiniu dazu skystu 4 spalvu. Bet talpa 1 litras...
Totali pigena
Mergaites, kaip ir zadejau atnesu siek tiek vaizdu
Stai taip atrodo sutepto torto sluoksniai. Pradejau jau tepti biskvito mase, bet pagalvojau, kad reiktu Jums parodyti kokie sluoksniai, kad nepagalvotumete, kad viduje tik vienas biskvitas. Cia biskvito storis mazdaus 5 mm. Viduje dar vysnios. Sluoksniu 10.

Cia jau pilnai apteptas ir siek tiek sulygintas. Sutepiau torta, padariau forma, likuciuis susmulkinas, sumaisiau su minkstu sviestu ir aptepiau torta. Pastaciau i saldytuva stingt.

Kai tortas sustingo, plonai aptepiau sviestiniu kremu (sviestas, kondensofke, citrinos sultys). Uzglaisciau visus likusius nelygumus. Dabar galim dengti mase.

Stai kas gavosi. Kaimo troba

O cia turbut tikra trobos spalva

Viduje tortas su vysniomis, dengtas sokoladine saldainiu mase, stogas pastilazas, labai plonai iskociotas, tad gan minkstas.
Stai taip atrodo sutepto torto sluoksniai. Pradejau jau tepti biskvito mase, bet pagalvojau, kad reiktu Jums parodyti kokie sluoksniai, kad nepagalvotumete, kad viduje tik vienas biskvitas. Cia biskvito storis mazdaus 5 mm. Viduje dar vysnios. Sluoksniu 10.

Cia jau pilnai apteptas ir siek tiek sulygintas. Sutepiau torta, padariau forma, likuciuis susmulkinas, sumaisiau su minkstu sviestu ir aptepiau torta. Pastaciau i saldytuva stingt.

Kai tortas sustingo, plonai aptepiau sviestiniu kremu (sviestas, kondensofke, citrinos sultys). Uzglaisciau visus likusius nelygumus. Dabar galim dengti mase.

Stai kas gavosi. Kaimo troba

O cia turbut tikra trobos spalva

Viduje tortas su vysniomis, dengtas sokoladine saldainiu mase, stogas pastilazas, labai plonai iskociotas, tad gan minkstas.
vau, nuo ryto kokie vaizdai
tai aš pratęsiu tą kaimo turizmo temą
nes prisipliurpiau apie ežerą
nu ka nieko blatno, vienam užkietėjusiam žvejui 30 metelių stuktelėjo, tai va ir sėdi patenkintas ant ežero kranto, grožisi žuvimis ir vandens lelija - papuošimų komentuoti manau nereikia, mano stilius aiškus
dvi meškerės sulūžo
, tai nabagas plikom rankom žuvis iš ežero traukia
nes prisipliurpiau apie ežerą
dvi meškerės sulūžo
OLESTA,MIELAS TORTAS
Asseni koks trobukes grozis
tikrai issiputusiomis akimis visa diena vaiksciosiu
Olesta kibkit zuveles dideles ir mazos
jau du karpukus pagavo zvejys
puikus tortukas
Olesta kibkit zuveles dideles ir mazos
QUOTE(eglejk @ 2009 07 18, 09:11)
Asseni koks trobukes grozis
tikrai issiputusiomis akimis visa diena vaiksciosiu
Olesta kibkit zuveles dideles ir mazos
jau du karpukus pagavo zvejys
puikus tortukas 
Olesta kibkit zuveles dideles ir mazos
ačiū, trečias karpukas valtyje
Asseni, ačiū už fotosesiją
o trobikė tai puiki gavos
O sakyk, torto viduje koks tortas
su vyšniom
tai čia juodas miškas
sužavėjo biskvitų plonumas
papasakok daugiau kas ir kaip ten viduje
Olesta, jooo tavo stilius aiškus
tortas-ežerėlis atrodo tikrai nuostabiai ir žvejuką kokį nulipdei
Olesta, jooo tavo stilius aiškus
olesta,aseni-nepaliaujat stebint-gražūs tortai
labai šilti,kaip mano sūnus sako,,mieli''







