Įkraunama...
Įkraunama...

Radviliškis: kas gimdėt, ką žinot?

QUOTE(agniukee @ 2007 08 20, 19:47)
vaikstau pas godovanec ir gimdyt pas ja susitariau, labai ok gydytoja, rami be nervu ir panikos..

Agniukee,prašom į radviliškiečių skyrelį bigsmile.gif ,o šiaip kiek žmonių tiek nuomonių apie gydytojus ir kitus dalykus.Svarbiausia,kad pasirinktas gydytojas gerai prižiūrėtų ir gimtų gražūs kūdikėliai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Herta @ 2007 08 20, 21:04)
Agniukee,prašom į radviliškiečių skyrelį  bigsmile.gif  ,o šiaip kiek žmonių tiek nuomonių apie gydytojus ir kitus dalykus.Svarbiausia,kad pasirinktas gydytojas gerai prižiūrėtų ir gimtų gražūs kūdikėliai  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif ,tikrai kad tik mūsų džiaugsmiukai gimtų sveiki drinks_cheers.gif
Atsakyti
su mielu noru i radviliskieciu skyreli, bet kur jis yra?smile.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Liepa* @ 2007 08 20, 22:27)
drinks_cheers.gif ,tikrai kad tik mūsų džiaugsmiukai gimtų sveiki  drinks_cheers.gif

visiskai su tavim sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, kiek teko girdėti, tai geriausi gyd yra Danielius ir Eigminienė smile.gif Na Godovanec tikrai labai rami moteris, bet pas ją neičiau biggrin.gif o šiaip kiekvieno apsisprendimas. Pati lankiausi pas Eigm, tai labai patiko, nuostabi kaip žmogus ir gyd thumbup.gif be jokios panikos, nuoširdi, pataria,pasikalbi jei kas neaišku. Tik gimdyti teko pas Danielių, nes ji buvo išvykusi verysad.gif Na jis kaip daktaras gal ir geras, gimdymą praėjo sklandžiai, kiek galėjo padėjo, patarinėjo, bet pas jį nesilankyčiau cool.gif per daug kalba, jaučiausi tarsi jis pravedinėtų paskaitą studentams, (t.y jis viską aiškino akušerei) o aš būčiau tarsi koks eksponatas biggrin.gif o be to, eigminie apžiūros švelnesnės nei jo, na gal kad jis vyras g.gif
Atsakyti
Aukaja,esi radviliškietė?jei taip prašom į radviliškiečių skyrelį gathering.gif
Atsakyti
Taip, aš radviliškietė biggrin.gif tik į tą radviliškio skyrelį kažkaip neįleidžia g.gif
Atsakyti
QUOTE(aukaja @ 2007 09 14, 12:15)
Taip, aš  radviliškietė biggrin.gif tik į tą radviliškio skyrelį kažkaip neįleidžia g.gif

negali būti,kad neileidžia unsure.gif Pabandyk dar karteli.
Atsakyti
QUOTE(aukaja @ 2007 09 14, 12:15)
Taip, aš  radviliškietė biggrin.gif tik į tą radviliškio skyrelį kažkaip neįleidžia g.gif

Kaip gali neinleist blink.gif kas čia dabar,kas yra ,kad neįleidžia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa* @ 2007 09 14, 15:39)
negali būti,kad neileidžia  unsure.gif  Pabandyk dar karteli.

blink.gif
QUOTE(Herta @ 2007 09 14, 21:19)
Kaip gali neinleist  blink.gif kas čia dabar,kas yra ,kad neįleidžia  g.gif

Atsiprašome, tačiau nuoroda, kuria pasinaudojote bandydami patekti į šį puslapį, jau neveikia.

vat ką man rašo kai bandai įeit blink.gif
Atsakyti
O tu kaip eini?.Nueini į temą "Kaimynai",susisirandi "RADVILIŠKIEČIŲ NAMUČIAI" ir tavęs neįleidžia ?
Atsakyti
Aukaja, pabandyk ČIA
Atsakyti
Mane visa nestuma ir gimdymo metu priziurejo ir gerai rypinosi A.Dainiene. Ji thumbup.gif Esu patenkinta, nes jauciausi rami del visko. O pries tai, kai nepazinojau jos, buvau prisiklausiusi visokiu baisybiu. Laimei, siuo metu turiu savo nuomone apie ja smile.gif
Atsakyti