Sveikos
Na, pasakysiu ir aš savo nuomonę, nes jau du kartus gimdžiau Radvilišky

mano manymu, jei tik turit galimybes gimdyti Radvilišky - tik ir gimdykit čia, tikrai nėra tikslo veržtis kur nors kitur, o ypač į didmiesčius.
Turiu galimybę palyginti su kai kuriais kitais gimdymo namais ir pasakysiu sąžiningai: tokių sąlygų mažai kur yra
visų pirma - fantastiškas personalas: rūpestingas, draugiškas, visada pasiruošęs padėti (ne taip kaip kai kuriuose gimdymo namuose - šauki ir neprisišauki)...
Antra: gimdymų skaičius nėra didelis, todėl visas medikų dėmesys gimdymo metu bus skirtas tik jums (išvengsite konvejerio efekto)... Medikų kvalifikacijai priekaištų tikrai negali būti
o ir šiaip Radviliškio akušerijos skyrius - pasaka. Švara, tvarka, palatos mažytės (aš abu kartus gulėjau viena), palatose yra dušas, WC. Sudarytos sąlygos pernakvoti vyrui. o ir gimdyklos tokios, kad Vilnius, pvz., tik pasvajoti gali.

Beje, abu kartus mus stebino labai malonios smulkmenos, na, pavyzdžiui, vyrui pasiūloma kava.
o ir šiaip... Gimdžiau per gyd Sadausko budėjimą. Rūpestingesnio ir kantresnio gydytojo įsivaizduoti negalėčiau. Be to, jis pasiliko po savo naktinio budėjimo iki aš pagimdžiau ir dar tą pačią dieną popiet (pagimdžiau devintą ryto) atėjo į palatą pasitikslinti ar tikrai viskas tvarkoj. Akušerės pamainų keitimosi metu pasikeitė, bet naktinės pamainos darbuotoja kitą dieną pasidomėjo kaip man sekėsi ir t.t.. Ir visą tai NE UŽ PINIGUS
Pati esu medikė, ir galėčiau pasakyti, kad tokiu pavyzdžiu galėtų sekti visi. Daug kas į mane kreiva akim žiūrėdavo kai pasakyavau, kad iš Vilniaus į Radviliškį gimdyt važiuosiu, bet jei gimdysiu trečią mažulį, vėl norėčiau gimdyti ten pat
išsiliejau
tikrai tik i radviliski