Įkraunama...
Įkraunama...

Skauda dantį!

Šiąnakt lipau sienomis tiesiogine ta žodžio prasme, o pas mus savaitgaliais niekur pagalbos nerasi. Internete radau, kad pagalbą visą parą teikia G.Janužio klinika. Pasiskambinau, pasakė, kad priims nuo 8val. Atlekiu 100km. į Kauną, klinika - ant kablio. Skambinu telefonu - bendrauju su atsakikliu... doh.gif

Kaip nujausdama buvo užsirašiusi dar porą tel., kur Kaune savaitgaliais taip pat teikiama odontologinė pagalba. Kažkurioj klinikoj būtų priėmę 12val. (dar 4val. nepakeliamo skausmo, blaškymosi ir laukimo svetimame mieste doh.gif ), o mano didžioji gelbėtoja buvo jauna simpatiška stomatologė iš Vilmos Juralevičienės odontologijos kabineto. Jei kam kada prireiktų pagalbos - tel. 8 37 793836.
Atsakyti
sveikutės, ir aš kenčiu skausmą, savaitgalis, naktis šeimyna miega, o aš blaškausi po namus.Sugėriau nuo skausmo vaistų lyg lengvėja skalauju sūriu vandeniu, neduok dieve tokios laimės pirmadienį lėksiu pas gydytoją fear.gif
Atsakyti
Laba diena,
prisijungiu prie kencianciu danties skausmus verysad.gif .Ka tik skambinausi i V.Juralevicienes kabineta,ten man pasake kad gydytoja jau isvykusi ir siandien nieks nepriims,nors internete raso kad dirba visa para savaitgaliais verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Busiukas @ 2011 06 19, 15:44)
Laba diena,
prisijungiu prie kencianciu danties skausmus  verysad.gif .Ka tik skambinausi i V.Juralevicienes kabineta,ten man pasake kad gydytoja jau isvykusi ir siandien nieks nepriims,nors internete raso kad dirba visa para savaitgaliais  verysad.gif  .

O tai Kaune stomatologinės ligoninės jau nebėra? Ar ten nepriima su skausmu savaitgaliais? g.gif
Atsakyti
mano MB mama "parsivežė" iš Kinijos labai neblogą priemonę dantų skausmui malšinti - jeigu skauda dantį dešinėj žandikaulio pusėj, dedat skiltelę česnako ant priešingos, t.y. kairės, rankos pulso, klijuojat pleistru ir palaikot (ar einat miegot) ir atvirkščiai. Neišsigąskit, gali išmušti lengvas prakaitas, bet tikrai patikrinta ir veikia. thumbup.gif Bent jau malšina tai pakankamai efektyviai.
Atsakyti
QUOTE(Busiukas @ 2011 06 19, 17:44)
Laba diena,
prisijungiu prie kencianciu danties skausmus  verysad.gif .Ka tik skambinausi i V.Juralevicienes kabineta,ten man pasake kad gydytoja jau isvykusi ir siandien nieks nepriims,nors internete raso kad dirba visa para savaitgaliais  verysad.gif  .

Dabar savaitgaliais visa para nedirba, tik visa sestadienio diena iki19 val, o sekmadieni iki pusiaudienio nuo ryto
Papildyta:
QUOTE(linytes @ 2011 09 23, 23:16)
Dabar savaitgaliais visa para nedirba, tik visa sestadienio diena iki19 val, o sekmadieni iki pusiaudienio nuo ryto

naktimis dabar niekas nebudi
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 09 08, 00:00)
mano MB mama "parsivežė" iš Kinijos labai neblogą priemonę dantų skausmui malšinti - jeigu skauda dantį dešinėj žandikaulio pusėj, dedat skiltelę česnako ant priešingos, t.y. kairės, rankos pulso, klijuojat pleistru ir palaikot (ar einat miegot) ir atvirkščiai. Neišsigąskit, gali išmušti lengvas prakaitas, bet tikrai patikrinta ir veikia.  thumbup.gif  Bent jau malšina tai pakankamai efektyviai.

bent man nepadejo sis receptas...
Papildyta:
ir man uzplombavo protini danti ir kad prasidejo skausmas... skalavau su druska visa diena vakar,lyg buvo pagereje, bet nakti taip uzejo skausmas,istino dantukas. O dabar jauciu kad kas minute suduria kazkur galvoje,smegenyse toje puseje,kur dantukas nesveikuojantis. Ar gali tai reiksti kazka blogo? isgazdino...
Atsakyti
QUOTE(joli84 @ 2011 10 01, 19:27)
ir man uzplombavo protini danti ir kad prasidejo skausmas... skalavau su druska visa diena vakar,lyg buvo pagereje, bet nakti taip uzejo skausmas,istino dantukas. O dabar        jauciu kad kas minute suduria kazkur galvoje,smegenyse toje puseje,kur dantukas nesveikuojantis. Ar gali tai reiksti kazka blogo? isgazdino...

Man taip buvo, buvau pas gydytoją, sakė, kad jei toks jausmas, kad šaudo kaip elektra, reiškia yra apmiręs nervas. Praktiškai man plombavo kanalus, nors geriau būtų išrovę.
Atsakyti
O ar yra dar kur nors pvz. Klaipėdoj budintis odontologas savaitgaliais?Ar tik Kaune Juralevičienės klinikoje ir Vilniuje Žalgirio?Vyro seseriai Telšiuose buvo pradėję skaudėti dantį savaitgalį, tai nežinojo, kur kreiptis, teko pirmadienio laukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(linytes @ 2011 10 09, 21:17)
O ar yra dar  kur nors pvz. Klaipėdoj budintis odontologas savaitgaliais?Ar tik Kaune Juralevičienės klinikoje ir Vilniuje Žalgirio?Vyro seseriai Telšiuose buvo pradėję skaudėti dantį savaitgalį, tai nežinojo, kur kreiptis, teko pirmadienio laukti g.gif

Reikėjo skambinti 118 jie paprastai suteikia tokią informaciją. Arba bendruoju pagalbos telefonu 112. Tikrai sužinosit, kur yra budintys gydytojai, mane kažkada buvo ilgąjį savaitgalį surietęs pūslės uždegimas, paskambinau, iš karto nurodė į kur važiuoti.
Atsakyti
[quote=Reniss,2006 01 09, 15:47]
teks eiti, nes jau skausmas nepakeliamas. Deja aš Klaipėdoje, tai teks man ieškoti gero odontologo.
[/qu
Aš tebemaitinu dukrytę,tad negaliu gert vaistų nuo danties skausmo,tad man labai padeda,stiklinėje šilto vandens išmaišytas šaukštelis druskos,skystis. Su juo ir paskalauju burną,nuima skausmą. smile.gif
Atsakyti
Kiek ima uz danties rovima? labai brangei?
Atsakyti