Įkraunama...
Įkraunama...

Skauda dantį!

QUOTE(black angel @ 2008 05 25, 10:48)
Sveikos  4u.gif gal kažkam buvo toks atvejis: užplombavo man ketvirtadienį dantį, ir dar vienam šalia jo buvo mažytė skylutė, tai ir tą sutvarkė, o kai tik nuskausminamieji pradėjo nebeveikt,  viskas ir perasidėjo.. kuo toliau, tuo blogiau.. šiandien visą naktį nemiegojau, vaistai nelabai padėda  schmoll.gif tie 2 dantys dabar tokie jautrus, kad net prisiliesti neįmanoma.. iš pradžiu lygtais skaudėjo vienas, dabar jau 2  doh.gif
kažkada tai stomatologė minėjo, kad gali truputį skaudėti po plombavimo, kai skylutė gyli, bet tikriausiai ne taip  blink.gif

Pas mane irgi būna skausmai po plombavimo. B et šiaip patarčiau kreiptis į gydytoją. Nes man pernai panašiai buvo. Užplombavo, o po savaitės nerealūs skausmai prasidėjo. Nuėjau pas tą pačią gydytoją, padarė nuotrauką, sako, nieko nesimato, bet gal atidarom kanalą. Sutikau, juk vis tiek skauda, o ten viduje buvo pūliai. Kadangi dantis protinis, sprendimas buvo vienas- rauti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 05 25, 17:59)
Pas mane irgi būna skausmai po plombavimo. B et šiaip patarčiau kreiptis į gydytoją. Nes man pernai panašiai buvo. Užplombavo, o po savaitės nerealūs skausmai prasidėjo. Nuėjau pas tą pačią gydytoją, padarė nuotrauką, sako, nieko nesimato, bet gal atidarom kanalą. Sutikau, juk vis tiek skauda, o ten viduje buvo pūliai. Kadangi dantis protinis, sprendimas buvo vienas- rauti. g.gif

pas mane irgi protinis verysad.gif o tai taip išeina, kad protinių dantų kanalų nevalo? g.gif brr... tik jau ne rovimas blink.gif ne kokie prisiminimai...
Atsakyti
QUOTE(black angel @ 2008 05 25, 20:45)
pas mane irgi protinis  verysad.gif o tai taip išeina, kad protinių dantų kanalų nevalo? g.gif brr... tik jau ne rovimas  blink.gif ne kokie prisiminimai...

Jei gerai prieinami- valo, bet tai bus kančia ir Tau, ir gydytojai. Protinis yra toli, sunku kovoti su seilėmis ir t. t. Man vieną sugydė- o kitus rovė. 4u.gif
O rovimas- vienam ir tam pačiam žmogui gali būti labai skirtingas. Vat man ir ne su protiniu buvo krūva problemų, netgi po to išėjo dalis šaknies. O protinių visi rovimai buvo sėkmingi, nes visi mano protinukai turi tik po vieną kanalą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 05 25, 20:58)
Jei gerai prieinami- valo, bet tai bus kančia ir Tau, ir gydytojai. Protinis yra toli, sunku kovoti su seilėmis ir t. t. Man vieną sugydė- o kitus rovė.  4u.gif
O rovimas- vienam ir tam pačiam žmogui gali būti labai skirtingas. Vat man ir ne su protiniu buvo krūva problemų, netgi po to išėjo dalis šaknies. O protinių visi rovimai buvo sėkmingi, nes visi mano protinukai turi tik po vieną kanalą. ax.gif

Ačiū už palaikymą, Florestina 4u.gif
aš jau po stomatologo.. paskambinau iš ryto, tai dar sako gal rytoj ateik, nesšiandien neturi laiko blink.gif galvoju na nieko sau, dar viena bemiegė naktis blink.gif bet vėlaiu sutiko priimti.. o buvo taip, kad prie protinio danties, tas kur šalia, ten prie dantenos buvo maža maža skylutė, netgi ne prie, o po dantena, jinai kažkaip užtiko ir kartu so protiniu užplombavo, o tas dantukas jau buvo plombuotas iš viršaus, sakė,kad kažkas įtartino, bet užplombavo..o gavos taip, kad ten viduje jau negyvas nervas buvo, ir kol buvo skylutė, tai ir neskaudėjo.. unsure.gif o dabar pradėju puliuoti, užtad toks nežmoniškas skausmas verysad.gif dabar, kol veikia nuskausminamieji,nieko nejaučiu, žiūrėsim kas bus vėliau, tik kad temperatūra dar labiau pakilo, jau 38... g.gif
Atsakyti
QUOTE(black angel @ 2008 05 26, 12:52)
Ačiū už palaikymą, Florestina  4u.gif
aš jau po stomatologo.. paskambinau iš ryto, tai dar sako gal rytoj ateik, nesšiandien neturi laiko  blink.gif galvoju  na nieko sau, dar viena bemiegė naktis  blink.gif bet vėlaiu sutiko priimti.. o buvo taip, kad prie protinio danties, tas kur šalia, ten prie dantenos buvo maža maža skylutė, netgi ne prie, o po dantena, jinai kažkaip užtiko ir kartu so protiniu užplombavo, o tas dantukas jau buvo plombuotas iš viršaus, sakė,kad kažkas įtartino, bet užplombavo..o gavos taip, kad ten viduje jau negyvas nervas buvo, ir kol buvo skylutė, tai ir neskaudėjo.. unsure.gif o dabar pradėju puliuoti, užtad toks nežmoniškas skausmas verysad.gif dabar, kol veikia nuskausminamieji,nieko nejaučiu, žiūrėsim kas bus vėliau, tik kad temperatūra dar labiau pakilo, jau 38... g.gif

Vat taip ir būna, kai be rentgeno nuotraukos plombuoja. O pūliuojantis dantukas- tikrai menkas malonumas. Greičiau sveik. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 05 26, 12:56)
Vat taip ir būna, kai be rentgeno nuotraukos plombuoja. O pūliuojantis dantukas- tikrai menkas malonumas. Greičiau sveik. g.gif

ačiū 4u.gif ir man kažkodėl atrodo, kad jinai turėjo kokių antibiotikų išrašyt unsure.gif nes temperatūra pakilusi buvo iki 38,7 verysad.gif dabar prisisėriau vaistų nuo uždegimo, tai lygtais geriau, temperatūra krito rolleyes.gif
o prieš tai dar kartais toks geliantis skausmas buvo, link smilkinio unsure.gif ir dabar, retai, bet jaučiu..
man su tais dantimis problemos visą gyvenimą verysad.gif
Atsakyti
man vakar pradejo dantuka skaudet tai pasidalinsiu isradingumu savo, kaip sugebejau nuramint kausma ir siaip netaip uzmigt doh.gif
dukrytei buvau nupirkus kamistad tepaliuko (dantu dygimo skusmui nuraminti). jai jo neprireike, bet as is nevilties pasinaudojau ir padejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(black angel @ 2008 05 26, 22:11)
ačiū  4u.gif ir man kažkodėl atrodo, kad jinai turėjo kokių antibiotikų išrašyt  unsure.gif nes temperatūra pakilusi buvo iki 38,7  verysad.gif dabar prisisėriau  vaistų nuo uždegimo, tai lygtais geriau, temperatūra krito  rolleyes.gif
o prieš tai dar kartais toks geliantis skausmas buvo, link smilkinio  unsure.gif ir dabar, retai, bet jaučiu..
man su tais dantimis problemos visą gyvenimą  verysad.gif

Aš vos prieš mėnesį turėjau pūliuojantį dantuką. Man baigėsi rovimu- tai iš pradžių nieko neišrašė, bet kai atiejau po dešimties dienų patinusi- tai išrašė antibiotikų. g.gif Bet tie antibiotikai nėra gerai, man tai virškinimas sutriko, jau dabar geriau darosi. verysad.gif
Aš irgi vargstu su dantimis. Va ryt pas higienistę varysiu, gal nieko "neišlys". Pernai pavasarį kai užpurškė smėliasrove ant protinio- tai ko "nenumiriau" iš skausmo, jau kiauras buvo. Ir dabar mačiau mažutę skylutę viename dantuke, o pas stomatologę buvau vasario mėn. verysad.gif
Atsakyti
as prisidejau lasiniu skuros, prisipyliau degtines i ausi, prasiskalavau su suriu vandeniu, isgeriau ibumetino tablete.... ir nieks nepadeda verysad.gif verysad.gif verysad.gif scare.gif
Atsakyti
Padejo Padejo Padejo biggrin.gif thumbup.gif clap.gif thumb_yello.gif yahoo.gif

Vaistineje dave Dolmen, sake cia geriausi... nebeskauda smile.gif
Atsakyti
Mano vyras jau antra diena kankinasi is skausmo. Gal galit pasakyti kurio nors budincio stomotologo adresiuka Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(XuZudike @ 2008 11 09, 10:08)
Mano vyras jau antra diena kankinasi is skausmo. Gal galit pasakyti kurio nors budincio stomotologo adresiuka Vilniuje?

Sekmadienį Jus turbūt priims tik Žalgirio klinika - Žalgirio g. 117.
Atsakyti