Įkraunama...
Įkraunama...

Mitelšnauceriai

na tai prasau girtis? thumbup.gif
bandziau Bliuzo foto ikelti, bet kazkodel neleidzia g.gif
Atsakyti
Mano VA turi 8 vaikiukus. 3 patinus ir 5 kalytes 4u.gif
Atsakyti
dideli sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif
na bet kiek daug vienu kartu... doh.gif
Atsakyti
Jo, truputi daugokai, bet kai jie tokie mieli wub.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif
Jau labai seniai buvau uzsukus i sia temute. Na ziuriu raso vis tie patys, nepadidejusios musu gretos.
Saunuoliai jusu snaucai first.gif
Raset anksciau apie bendravima su kitais sunimis. Musu Dziazas visai nemoka bendrauti. Jei kalyte tai nieko, bet jei patinas, tai neduok dieve i ji ne taip paziurejo ar kazkoki garsa isleido, tai tuoj puola pestis doh.gif. Tikras pestukas. Su kaimynu foksterjeru buvo susipeses, jau galvojau kad musiski papjaus nes anas tai medzioja su seimininku, gerai kad buvau uzdejus metalini antkakli, tai stipriai nekliuvo, o musiskis foksui kojyte perkando. Patvory takas ismintas nuo lakstymo. Viens vienoj pusej kits kitoj ardosi.
Bet sargas tai superinis thumbup.gif
Gal jis per mazai bendraves su kitais sunimis, nors su pekinu vienam kieme gyvena tai nesipesa, aisku anas jau senas 11 metu, bet pastato musiski i vieta ir tas klauso. Abu vaiksto ir saugo teritorija biggrin.gif
Na va issipasakojau
Atsakyti
Sveiki visi
Tokia grazi ziema:) Mano barzdukas patenkintas duodasi po sniega, tik sniegas ruksta is po koju. Gaila neturiu kaip nufotkint, griztu is darbo ir jau tamsu buna.
Smagaus pasidukimo sniege biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skubanti @ 2009 12 04, 14:29)
Labutis smile.gif
Jau labai seniai buvau uzsukus i sia temute. Na ziuriu raso vis tie patys, nepadidejusios musu gretos.
Saunuoliai jusu snaucai first.gif
Raset anksciau apie bendravima su kitais sunimis. Musu Dziazas visai nemoka bendrauti. Jei kalyte tai nieko, bet jei patinas, tai neduok dieve i ji ne taip paziurejo ar kazkoki garsa isleido, tai tuoj puola pestis doh.gif. Tikras pestukas. Su kaimynu foksterjeru buvo susipeses, jau galvojau kad musiski papjaus nes anas tai medzioja su seimininku, gerai kad buvau uzdejus metalini antkakli, tai stipriai nekliuvo, o musiskis foksui kojyte perkando. Patvory takas ismintas nuo lakstymo. Viens vienoj pusej kits kitoj ardosi.
Bet sargas tai superinis thumbup.gif
Gal jis per mazai bendraves su kitais sunimis, nors su pekinu vienam kieme gyvena tai nesipesa, aisku anas jau senas 11 metu, bet pastato musiski i vieta ir tas klauso. Abu vaiksto ir saugo teritorija biggrin.gif
Na va issipasakojau

Sveiki,
manasis irgi renkasi sau draugus smile.gif Su kalytėmis didžiausias draugas, o su patinais....sunkiai sekasi. Kažkaip jis įdomiai atskyria, jei jaunas patinukas (iki metų) tai žaidžia, laksto, bet jei vyresnis, na tada jau bus .... doh.gif O didžiausi priešai maniškio - labradorai lotuliukas.gif Nesuprantam kodėl...tik pamato labradorą, tai tik paleiskit mane - sudraskysiu tą padarą. Vienintelė paguoda, kandžiotis jis nemoka smile.gif
Beje, jis labai daug valgyti pradėjo, gal dėl to kad šalta g.gif
Atsakyti
O musu isvis needa verysad.gif
Atsakyti
Mūsiškis tai kai mes susėdam pietauti, tai ir jis tada pradeda savo dubenelį tuštinti. Dieną jis neėda laukia kai mes grįžtam namo. Pas jį visada įdėta ėsti. O ėda tada kai nori. Vieną dieną daugiau, kitą mažiau.
Kai buvo mažytis tai labai nevalgiukas buvo, daug ėdalo išbandėm.
Labai graži žiema, didžiulis džiaugsmas vaikams ir šunims. Džiazas per pusnis kaip kiškis šokinėja biggrin.gif. Gauruotas dabar, tai sniego kamuoliukais aplimpa kailis, pastatom į dušinę ir laukiam kol ištirps sniegas smile.gif
Atsakyti
Su sniegu atsibudo ir tema smile.gif Stafuke sveikinam su šeimos pagausėjimu 4u.gif

Vis tik šnauceriai patinai turi daug bendrų bruožu ir su kalėm draugauja ir mažiukų neskriaudžia, bet su suaugusiu patinu tai jau nesiaiškina, o iš karto į kudlas smile.gif Širdyje tas šuo žymiai "didesnis" nei gyvenime biggrin.gif
Buvom pasidairyti po žiemišką Palangą, tai šunelio ūsai taip apšalo, kad mašinoj drebimo ūsus kol nutirpo:) bet užtai kiek džiaugsmo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skubanti @ 2009 12 22, 16:35)
Mūsiškis tai kai mes susėdam pietauti, tai ir jis tada pradeda savo dubenelį tuštinti. Dieną jis neėda laukia kai mes grįžtam namo. Pas jį visada įdėta ėsti. O ėda tada kai nori. Vieną dieną daugiau, kitą mažiau.
Kai buvo mažytis tai labai nevalgiukas buvo, daug ėdalo išbandėm.
Labai graži žiema, didžiulis džiaugsmas vaikams ir šunims. Džiazas per pusnis kaip kiškis šokinėja biggrin.gif. Gauruotas dabar, tai sniego kamuoliukais aplimpa kailis, pastatom į dušinę ir laukiam kol ištirps sniegas smile.gif

Velniukas valgo tai 3 kartus per dieną smile.gif Ryte prieš eidamas pasivaikščioti užkanda sausiako, po mūsų darbo pasivaikčiojas pavalgo konservų ir vakare prieš vakarinį pasivaiksčiojimą dar užkanda sausiako smile.gif Nors sausiakas stovi visada.
Bet jei žiūrėti pagal dienos normas, ką turi suvalgyti, tai nesuvalgo savo dienos normos smile.gif Bet nieko baisaus, reiškia jam užtenka, nes svoris laikosi apie 19-20 kg.

O vat su pasivaiksčiojimais turime bėdų - šala jis. Tai jau ir megztuką turi, ir lietpalčiuką su pašiltinimų.....Tai dabar vedame tik aprengta, nes jei ne aprengsime, tai jis net pusės savo reikalų nepadarys, o varys namo šildytis sad.gif Bet jei aprengtas, tai laksto kaip išprotėjas smile.gif
vis tą prakeikta erkė...niekad to nebuvo, o šiais metais vargo vakarienė g.gif
Atsakyti
Aciu Laurita 4u.gif
O mano kai apzelus tai nesala visai. Visa diena lauke pralaksto.
Atsakyti