Įkraunama...
Įkraunama...

Mitelšnauceriai

QUOTE(Laurita29 @ 2010 03 12, 21:59)
Na nors ir nelabai populiarūs miteliai, bet va vis tiek yra kam parašyti smile.gif O Palangoj vėl vada miteliukų yra. Nors rusai kai buvo parodoj Vilniuje, tai labaiiii gražūs. Beje Kaune vienas juodas gražuolis gyvena. Tik nesusitinkam mes jo sad.gif juodi miteliai tai jau tikrai retenybė  g.gif

As ji beveik kasdien matau, nes pro mano namus vedzioja 4u.gif
Atsakyti
Linkėjimai iš Zarasų smile.gif Buvom svečiuose tai nuvarėm palakstyti po ežerą.
user posted image
Atsakyti
O čia Fortūna smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Faini jusu barzdylos wub.gif
Atsakyti
Gražuoliai, palyginus tai Zakis labaiii kudlotas dabar smile.gif Bet kai tik atšils, keliausim triminguotis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(stafuke @ 2010 03 12, 22:09)
As ji beveik kasdien matau, nes pro mano namus vedzioja  4u.gif

Nedraugaujate? Nes jis man labaiii gražus.
Atsakyti
QUOTE(Laurita29 @ 2010 03 18, 13:50)
Gražuoliai, palyginus tai Zakis labaiii kudlotas dabar smile.gif Bet kai tik atšils, keliausim triminguotis  biggrin.gif
Papildyta:
Nedraugaujate? Nes jis man labaiii gražus.

Seimininkas kazkoks nedraugiskas rolleyes.gif Vienakart bandziau uzkalbint, bet nuleke savo keliais doh.gif Pro langa juo pasigroziu kasdien wub.gif
Atsakyti
Dzinute smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras,

Jungiuosi į Jūsų gretas. taip pat turiu mitelšnaucerį, druska ir pipirai atspalvis. jau dešimt jam metelių mirksiukas.gif .
norėjau pasiteiraut ar patys nebandėt jų triminguot, kirpt? gal nepagailėumėt patarimų ax.gif ? noriu pamėginti pati. truputuka daugoka kaskart po 160 lt mokėt už kirpimą, o prastų kirpėjų nenoriu... plius kol užsirašai, turi laukti, derintis prie kirpėjos... blush2.gif . tai va norėčiau bent kartą ar kelis į metus pasitvarkyti pati, o likusius į grožio saloną rolleyes.gif
Atsakyti
Na va maniske musu paciu tvarkyta mirksiukas.gif Siaip patarciau bent viena karta pasiziuret kaip kirpeja daro ir paprasyt kad paaiskintu. Bet gal cia kas paaiskins, kurie tai profesionaliai daro mirksiukas.gif
Atsakyti
Šeimininkai keliauja taigi Persis (mano taksės vaikas) atostogauja pas mane... Kadagi taksė nebendrau tai reik rast naują žaidimų draugą... tam tinka mūsų veislyno naujokė 2,5 mėn šnauciukė... Mažei irgi labai patinka jo kompanija, nes Baisa nežaidžia, o Tija per didelė ir kartais skaudžiai duoda su letena biggrin.gif Apie mažę Grafi nieko nežinau tik, kad vardas Graffity lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kokia grazuole mazyle wub.gif
Atsakyti
Na ir gražios tos panelės smile.gif Ir Džina ir Graffity wink.gif

O mes jau kudloti-kudloti, už savaičiukės važiuosim gražintis, bet Biesiukas apie tai nežino wink.gif
Atsakyti